|
|
| DJ F0cus |
y0 !! :)
Thanks for your replies guys ;]
Izzy, I will take your comments into consideration, though there were more good ones than bad :)
The goal has been reached - you ENJOYED it, and that's why music and DJs are here :)
| quote: |
אחי סט יפה נהנתי להקשיב לו....
ואיזה ציוד יש לך???
|
Technics. :)
| quote: |
לגבי השירים - רובם אני מכיר, חוץ מ
VDM - Fly Away [Don Diablo's Refuse Mix]
שזה נשמע טראק בןזונה רק שאני לא מוצא את הגירסא הזאת באודיוגאלאקסי רק את האורגינל.
|
I can encode it to mp3 and send you if you want.
Well thanks again for downloading and listening,
waiting as well for more mixes from you :) |
|
|
| Dj Moriano |
ו
DJ F0cus
כמה זמן אתה מתקלט???
נ.ב.
שכחתי איך קוראים לך.... |
|
|
| DJ F0cus |
קוראים לי אלכס.
וכמה זמן?
בערך בספטמבר לפני שנה התחלתי לשמוע טראנסים סגנון טייסטו..
באביב ידעתי שאני רוצה לנסות להכנס לתחום
אז עוד לא ממש ידעתי מה זה די ג'יי (כלומר מה הוא עושה חוץ מ"לסובב תקליטים"), מה פטיפון קשור למועדונים ומה זה קומפקט.
באוגוסט אחרי הטירונות שמעתי שהתחיל קורס די ג'יי ברדיו חיפה, אז נרשמתי.. באתי, ראיתי אנשים שיש להם מושג בזה ולי אין.. ראיתי ציוד, שמעתי מחירים בשמיים.
לאט לאט התקדמתי.. כלומר יותר מהר מאשר לאט, כי את הקורס סיימתי עם סט חבל"ז (ככה אמרו לפחות :)).
את הפטיפונים יש לי מתחילת דצמבר
כרגע אני מנסה להכנס למועדונים (מהצד של הבמה כמובן(
זהו כל הניסיון האומלל שיש לי :) |
|
|
| Dj Moriano |
| quote: | Originally posted by DJ F0cus
קוראים לי אלכס.
וכמה זמן?
בערך בספטמבר לפני שנה התחלתי לשמוע טראנסים סגנון טייסטו..
באביב ידעתי שאני רוצה לנסות להכנס לתחום
אז עוד לא ממש ידעתי מה זה די ג'יי (כלומר מה הוא עושה חוץ מ"לסובב תקליטים"), מה פטיפון קשור למועדונים ומה זה קומפקט.
באוגוסט אחרי הטירונות שמעתי שהתחיל קורס די ג'יי ברדיו חיפה, אז נרשמתי.. באתי, ראיתי אנשים שיש להם מושג בזה ולי אין.. ראיתי ציוד, שמעתי מחירים בשמיים.
לאט לאט התקדמתי.. כלומר יותר מהר מאשר לאט, כי את הקורס סיימתי עם סט חבל"ז (ככה אמרו לפחות :)).
את הפטיפונים יש לי מתחילת דצמבר
כרגע אני מנסה להכנס למועדונים (מהצד של הבמה כמובן(
זהו כל הניסיון האומלל שיש לי :) |
:) :) :) :) :) :)
בהצלחה |
|
|
| Dj-2TaLL |
זה הרגשה מבאסת שכולם מדברים על סטים של אחרים ואני לא יכול להגיד כלום למה אני לא ולא יכול להוריד אותם...
הסט שלי לא ממש קרוב ללהיות מוכן...
אני ניסיתי לעבוד עליו קצת היום אבל זה לא כיף שאתה חולה...
זהו האוזניות שלי מזוהמות, אבל מה הסיכויים שאני ישרוף אתם או יכניס אותם למים, החיידקים יפלו בפעם הבאה שאני ישמע דרכם מוזיקה...
:D :D :D
אני ממש ישתדל לעבוד על זה חזק מחר...
אם לא אז לא נורא...
אני בכל מקרה יתחיל להעלות לפה סטים בשביל לקבל ביקורת...
:D :D :D
רוב הסיכויים לדעתי אבל שכן יהיה משהו מוכן, הוא יהיה בכיון בפרוגרסיב לכל האוהדים, ולמי שלא אז שישמע בכל זאת...
אלכס אחי אני מקנא בך על הטכניקס!!!
איזה מיקסר יש לך??? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|