|
|
| Glenn-Holmes |
ירון א. לגבי הארד טראנס
אני לא הייתי ממהר להשמיץ תסגנון
כיום אני כבר לא מאוהביו הגדולים עקב התאהבות שלי בדברים אחרים והעובדה שהרבה מההרכבים שאהבתי נעלמו כליל
זה קל להשמיץ ומאוד מפתה אותי להגיד דברים כאלה על ניו יורק האוס פסיכודלי הארדסטייל וכדומה (לפעמים גם אלקטרו קופץ לי בראש בהקשר של מוזיקה שיכולה פשוט להבריח אותי - אבל דגש על המילה אותי) להגיד שזה ירוד? על סמך מה?
על סמך העובדה שאתה אליטיסט ששומע כיום בעיקר זאנרים מגוונים בהאוס?
האם נדבקת ב"ביטסבורדמניה" ? זו מחלה נוראית שגורמת לאנשים לאבד את הראש ולשכוח שהם לא מרכז העולם ומשהם אוהבים זה לא בהכרח הכי טוב
אתה מבין אותי סביר להניח ואני מאוד מקווה שלא תאבד את היותך אדם איכותי ע"י השמצות רדודות משהו... |
|
|
| Shahar |
באיזה סרט אתם חיים
למה נראה לכם שלבני 23+ יש מסיבות טראנס?
אין מסיבות טראנס בארץ |
|
|
| Sm0keMachine |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
ירון א. לגבי הארד טראנס
אני לא הייתי ממהר להשמיץ תסגנון
כיום אני כבר לא מאוהביו הגדולים עקב התאהבות שלי בדברים אחרים והעובדה שהרבה מההרכבים שאהבתי נעלמו כליל
זה קל להשמיץ ומאוד מפתה אותי להגיד דברים כאלה על ניו יורק האוס פסיכודלי הארדסטייל וכדומה (לפעמים גם אלקטרו קופץ לי בראש בהקשר של מוזיקה שיכולה פשוט להבריח אותי - אבל דגש על המילה אותי) להגיד שזה ירוד? על סמך מה?
על סמך העובדה שאתה אליטיסט ששומע כיום בעיקר זאנרים מגוונים בהאוס?
האם נדבקת ב"ביטסבורדמניה" ? זו מחלה נוראית שגורמת לאנשים לאבד את הראש ולשכוח שהם לא מרכז העולם ומשהם אוהבים זה לא בהכרח הכי טוב
אתה מבין אותי סביר להניח ואני מאוד מקווה שלא תאבד את היותך אדם איכותי ע"י השמצות רדודות משהו... |
תראה אני שומע את המוזיקה שיוצאת ואני רואה שזה נשאר אותו חרא..
לא פלא שבאנגליה זאת המוזיקה שהולכת במסיבות של הילדים הקטנים, בדיוק כמו שפה היה את הטראנס נצחונות של אייל ברקן והולימן (שאני מקווה שתסכים איתי שזאת חרא של מוזיקה)..
ואני דווקא בן אדם שפתוח לכל הסגנונות האלקטרוניים החל מברייקס ודראמס אנד בייס ועד פסיכודלי...בכלל לא רק האוס כמו שאתה חושב..
הארדסטייל לפי דעתי זאת מוזיקה שעושה צחוק מכל המוזיקת דאנס באופן כללי..!
תשמע איזה חוסר השקעה יש בטראקים והצלילים שלהם מיושנים ולא מתפתחים...
אם למישהו יש קטע הארדסטייל טוב להשמיע לי אני ישמח.....ואולי אני יקטול אותו אחר כך;) |
|
|
| §chop¥ |
זה פשוט נכון, לא חשוב הגיל, מסיבות טראנס טובות פשוט אין בארץ.
| quote: | Originally posted by Sm0keMachine
|
:whip:
אם למישהו יש קטע הארדסטייל טוב להשמיע לי אני ישמח.....ואולי אני יקטול אותו אחר כך;) |
אם אתה יודע שתקטול אותו אז חבל בכלל שאני ארשום את השמות...
אבל למע ההגינות:
-dj_duro_and_the_prophet_-_shizzle_my_dizzle_(the_beholder_and_balistic_vs._max_enforcer_remix)
-the_prophet-emergency_call_defqon_2005__original_m1ix
-waveliner_vs._rude_-_the_anthem
ובאמת כדאי לך לשמור על ראש פתוח ולקפוץ בהזדמנות לאירוע עצבני של
Q-dance
ואולי אז תבין את המהות של הסגנון... |
|
|
| Shahar |
תראה אני שומע את המוזיקה שיוצאת ואני רואה שזה נשאר אותו חרא..
לא פלא שבאנגליה זאת המוזיקה שהולכת במסיבות של הילדים הקטנים, בדיוק כמו שפה היה את הטראנס נצחונות של אייל ברקן והולימן (שאני מקווה שתסכים איתי שזאת חרא של מוזיקה)..
ואני דווקא בן אדם שפתוח לכל הסגנונות האלקטרוניים החל מברייקס ודראמס אנד בייס ועד פסיכודלי...בכלל לא רק האוס כמו שאתה חושב..
תשמע איזה חוסר השקעה יש בטראקים והצלילים שלהם מיושנים ולא מתפתחים...
תכלס מסכים עם ירון
זה נהיה סגנון ממש מאכזב
זה לא שפעם היו הרכבים טובים שהיה כיף לשמוע כמו דומונד, קוסמיק גייט והחברים
היום הכל נשמע אותו דבר
ביחוד כל מה שרוברט ועידן גוטמן מנגנים
קחו דוגמא
Daniel B - Gods Keyboard (Colware Cold Remix)
רמיקס של קטע יחסית יפה
שימו לב איך הקטע נשמע
בדיוק כמו
Dumonde - Cold
רק עם מלודיה אחרת
אותם אלמנטים אותו מבנה
כמה אפשר?
עד מתיייי
זה באמת נהיה מוזיקה מסחרית
אתם אומרים שניו יורק אהוס מסחרי
זה יותר מסחרי
כל אחד לוקח קיק עצבני שם עליו מצילתיים ועוד סמפל של סופרסאו ומחרבש תווים ויש לו ארד טראנס שרוברט ישמח לנגן |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|