|
|
| DjChook |
שחר אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם אני אגיד לך עכשיו שאני לארוצה שתכתוב פה יותר, אתה תבוא אלי הביתה ותדקור אותי כי עשיתי עליך פוזות ?
הרי אני האחראי פה, ולי יש את הכח, ואני גדול ממך רק בשנה... אז מי אני בכלל?
מגעיל אותי לחשוב שאתה מסוגל להסכים עם מישהו שהולך אלימות מילולית לפיזית
אתה מגעיל אותי. זהו, סופית. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by DjChook
שחר אז מה שאתה אומר בעצם זה שאם אני אגיד לך עכשיו שאני לארוצה שתכתוב פה יותר, אתה תבוא אלי הביתה ותדקור אותי כי עשיתי עליך פוזות ?
הרי אני האחראי פה, ולי יש את הכח, ואני גדול ממך רק בשנה... אז מי אני בכלל?
מגעיל אותי לחשוב שאתה מסוגל להסכים עם מישהו שהולך אלימות מילולית לפיזית
אתה מגעיל אותי. זהו, סופית. |
בוא נגיד ככה..
יש הבדל בין להגיד לא לכתוב
לבין משהו שעושים בביטס בורד שזה הולך ככה:
מי שכותב שטראנס זה סגנון מסריח וצריך להעלים אותו ...מחזקים את הפוסט שלו ופרגנים לו
ומי שיכתוב שזה לא בסדר מה שההוא כתב..או בכלל יגיב משהו נגד הפוסט שלו...ימחקו לו את הפוסט
על זה אני מדבר אתה מבין |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Shahar
שמע
אני זוכר שגם אמרת שבטירונות היית מזלזל באנשים כהים והיית אומר להם שהם נחותים
אז וואלה אם הוא היה דוקר אותך לא הייתי מתפלא וואלה זה היה מגיע לך
ואתה זה שעשית להם דווקא כי לא הבאת להם
יכלת להביא
וגם אם הם קיללו אותך יכלת לא להגיב
אמרתי כבר שזה לא חוכמה לשחק אותה ראש קטן ולהגיד "אני יעשה מה שבא לי אם הם יפגעו בי הם אשמים" אתה באת שיחקת אותה גבר הגבת
בעיה שך
גם אנחנו היינו מבקשים עוד ווואלה היו אנשים אמרו לנו "שמע זה שאחראי על זה יושב שם הוא מסתכל תבוא אחר כך" לא עשינו להם כלום אבל כן אם מישו בא בפוזה עושה לי "לא בזין שלי להביא לך" אני יתעצבן כן |
בן אדם שדוקר ולא משנה מה הסיבה צריך לשבת בכלא
כנ"ל אותו בן אדם שאיים על מוש שבכלל צריך להעיף אותו לכל הרוחות מהצבא ולשלוח אותו לאיזה שנה לקרר תמזג החם שלו בבית סוהר
מוש יכול להגיד שהם כהי עור מסריחים לא מתורבתים ערסים מגעילים ושהם לא מקבלים אפילו עשירית גרם גבינה
אם מישהו מהם ייגע בו הוא פושע שצריך לעצור
תבין כבר תמשוואה הזאת שחר
אני לא אומר שלהתגרות באנשים זה חכם אני רק אומר שאין תירוץ לדקירה
ואין תירוץ להחזקת סכין
משמחזיק סכין הוא הרוצח הבא
תקרא טוב תמילים האלה ותכניס את זה כבר לראש |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Shahar
המפקד שלי יכל באותו רגע למלא טופס תלונה נכון?
זה החוק..אסור לחייל להרים עליו יד
אבל הוא לא עשה את זה למה?
כי הוא מעריך את אותו חייל ויודע ששניהם היו לא פסדר
בכל גף אחר שזה היה קורה היו מכניסים את חבר שלי ל14 יום בפנים בלי לדבר בכלל
עם כל הכבוד לך אם זה היה מפקד אשכנזי היה סיכוי יותר גבוה שהוא יעשה דאווינים וילך להראות איזה גבר הוא שהוא יכול לתת תלונה
(כאן באמת אני לא אומר שזה רק אצל אשכנזים אבל עד היום ראיתי מלא אנשים בדרגות יותר גבוהות והרוב הגדול שהתנהג ככה היה אשכנזי..אז אל תביאו דוגמאות של מפקדים עכשיו)
אם פקח נותן לך דוח כנראה עשית משהו
שוב תלוי איזה פקח
וקח סיפור
לאבא שלי היה ישיבה באיזה חברה בקיסריה והוא בא להחנות ליד החברה בכחול לבן
הוא לא הצליח להוציא תו חניה כי המכונה מקולקלת
והוא שם פתק על האוטו "שוטר\פקח ניסיתי להוציא תו חניה והמכונה הייתה מקולקלת אתה יכול לבדוק אותה לבד"..אבא שלי חוזר לאוטו ורואה פקחית רושמת לו דוח
הוא בא אליה ומראה לה תפתק
והיא אומרת לו "המכונה עובדת בסדר גמור" הוא אמר לה אוקי בואי נבדוק
היא לא הסכימה ללכת איתו למכונה לבדוק עד שהוא שיכנע אותה
הם הלכו למכונה והמכונה לא עבדה
אתה יודע מה היא אמרה לו?!
"הרגע היא התקלקלה..לפני כמה דקות מישהי הוציאה פה תו חניה"
בלי בושה היא שיקרה לו בפנים
ולמה? כי היה בא לה לתת לו דוח...
הוא הלך לאיזה מקום שמתלוננים על דוחות והביא תמונה של הפתק שהוא שם ועובדה שבסוף ביטלו לו תדוח
אז אתה עדיין רוצה להגיד שכ-ל פקח בסה"כ עושה את העבודה שלו!? כולם תמימים ועובדים לפי החוק ויש אנשים מניאקים שמתעצבנים בגלל זה? ל-א..אני אומר לך בלי להתווכח בכלל שאם זה היה אח שלי והפקח היה בן ולא בת הוא היה פותח לו תתחת
למה יש גבול לכמה זילזול שבנאדם יכול להביא לך
ומה שהיא עשתה זה מוגזם
|
לכל מטבע יש שתי צדדים אז אם הצד שלך אומר כביכול שיותר אשכנזים לא יוותרו על דבר כזה אז אני אומר שיותר מזרחים הם פשוט חפפנים שלא מבצעים תעבודה שלהם כמו שצריך.
לא מכיר תסיפור יכול להיות גם שהוא יצא חכם כי אם שתיהם אשמים אז הוא יכל לתת לו ריתוק ואז החבר יכל לקבול אותו על תקיפה והנגד היה מפסיד הרבה יותר מזה
אבל נתייחס לדוגמה השנייה
אתה והרבה אולי היו מחפפים
בוא אני יספר לך משהו מהעבודה שלי
אני בן אדם שכשאני עובד אני עובד כמו שמבקשים מני לא סוטה ימינה ולא שמאלה
וכן שחר כמה שאולי תתקשה לקלוט את זה יש עבודות ולדעתי פקח עיריה זה אחת מהן שהסמכות שנותנים לך להחליט משהו היא מצומצמת
וכן מאוד הגיוני שאומרים לה שמשאין לו תו חניה לא משנה מה הוא מספר היא מחויבת לתת לו דו"ח
אז בגלל שהיא עובדת לפי הספר היא צריכה לחטוף מכות?
אתה ואנשים שחושבים כמוך הורסים תמדינה
אתם מצפים שכולם יתקפלו לרצונכם כנראה
תבין זה בדיוק כמו בעבודה שלי המקרה איתה
תקועות לי מצלמות בתוך הבוטקה ואם מישהו לא מראה לי תעודה הוא חייב לשלם מחיר מלא - נקודה
אם הוא יגיע אחרי זה למשרדים וידבר בעדינות עם הבוס שלי (ולא משנה כמה הוא ק'ילל אותי לפני זה) יכול להיות שמהבוס שלי הוא כן יקבל איזשהו שובר הנחה לפעם הבאה
אז מה אני צריך לעשות? לוותר לו? קולטים אותי במצלמות עושה את זה על דעת עצמי אני מפוטר
אתה מבין שחר?
תפסיק לשאול שאלות ולענות בעצמך!
" בלי בושה היא שיקרה לו בפנים
ולמה? כי היה בא לה לתת לו דוח "
בטח...מה זה בחורה יוצאת בוקר ואומרת לעצמה איזה כיף תמורת הפאקין 20 שקל המסריחים לשעה בוא נתעלל קצת באנשים וניתן להם סתם דוחות
משהיא לא יודעת שיש כמה אלפי אנשים שחושבים כמו שחר ועלולים לפוצץ לה תפרצוף כי הם צרי אופקים ופזיזים מדי כדי לחשוב שאולי יש לה הוראות מלמעלה שהיא חייבת לעשות
אז מה אתה רוצה שהיא תבחר בין להשאר בעבודה לבין לחטוף מכות?
אתה לא אנושי אם אתה מצדיק דחיקה של אנשים למצב שכזה |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
בן אדם שדוקר ולא משנה מה הסיבה צריך לשבת בכלא
כנ"ל אותו בן אדם שאיים על מוש שבכלל צריך להעיף אותו לכל הרוחות מהצבא ולשלוח אותו לאיזה שנה לקרר תמזג החם שלו בבית סוהר
מוש יכול להגיד שהם כהי עור מסריחים לא מתורבתים ערסים מגעילים ושהם לא מקבלים אפילו עשירית גרם גבינה
אם מישהו מהם ייגע בו הוא פושע שצריך לעצור
תבין כבר תמשוואה הזאת שחר
אני לא אומר שלהתגרות באנשים זה חכם אני רק אומר שאין תירוץ לדקירה
ואין תירוץ להחזקת סכין
משמחזיק סכין הוא הרוצח הבא
תקרא טוב תמילים האלה ותכניס את זה כבר לראש |
אמרתי כבר
וואלה נכון לא צריך לבוא לדקור
אבל בנאדם שבא ומזלזל באנשים שיצפה לזה
אם זה מכות או דקירה או לא משנה מה
אם אתה בנאדם שלא מכבד תצפה שלא יכבדו אותך
ושוב
אמרתי כבר אלף פעם...זה לא חוכמה להגיד "אני לא נגעתי באף אחד אז למה הם נגעו בי" החוכמה גם לשמור על הפה ולא לשחק אותה אבועלי לדבר הרבה ולבכות אחרי שאוכלים מכות |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|