return to tranceaddict
Pages: [1] 2 
נבחרת ישראל בכדורסל

Glenn-Holmes
מישהו היה חייב לפתוח תטופיק הזה
כבוד אדיר לנבחרת שפשוט מוציאה מים מהסלע
בסה"כ שנה לפני נראינו כל כך גרועים והנה היום אנחנו עם הפסד אחד בודד בשלב הראשון וגם הוא לנבחרת המארחת שנחשבת מועמדת בכירה לזכיה והיייינו יריב ראוי במשחק ההוא חוץ מהרבע האחרון

הנצחון על ספרד הוא הישג עצום וזה הזמן להחזיק אצבעות לניצחון מול יוון

בכל מקרה יהי משיהיה אם יש צדק בעולם ההתאחדות צריכה להחתים את צביקה שרף לפחות לשנתיים (אני הייתי מחתים לארבע) צביקה פשוט הוכיח שהוא ענק ולא משנה מה יהיה בהמשך
Meltdown
צביקה שרף יצא מלך, בכך שלקח את הנבחרת כאשר אף אחד לא רצה לאמן אותה, אחרי פרשיית בלאט ואדלשטיין.
שלא לדבר על הסיכון הגדול, שהוא לקח על עצמו, במידה והנבחרת לא הייתה עולה לאליפות אירופה, לפי מה שאני הבנתי מהעיתונות, גם בטורניר הבא, לקראת אליפות העולם, הוא אמור לאמן את הנבחרת.
זה נראה שבעידן שרף, כולם מתאמצים הרבה יותר מאשר אצל קצורין, והכי אירוני זה שקצורין נותן מחמאות לאותו סגל שחקנים שהוא נכשל איתו בגדול, רק לפני שנה
YoraY
לא אוהב כדורסל - אולי משחקים של מכבי...

לא אוהב כדורגל - אולי מונדיאל... בלחץ מכבי חיפה\נתניה

לא אכפת לכם מזה - אולי כן
סביר להניח שלא...
Dj Alex (ISR)
ללא ספק תצוגה מרשימה של נבחרת ישראל..
אבל די התאכזבתי מהמשחק נגד סרביה היה אפשר לנצח, היה רק +2 לסרבים בתחילת רבע רביעי.. ואח"כ הגיע המפולת.. חבל..
בכל אופן, העיקר שאנחנו בשלב הבא.
Viber
לא הייתי קורא לזה "להוציא מים מהסלע"... זה לא שזה הכדורגל החובבני,זה הענף שאנחנו באמת טובים בו וחבל שהוא לא מקבל יותר אהדה פה.

את צביקה שרף לא יהיה שווה לישמור ליותר משנה...לא ניראה לי בחור יציב במיוחד

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel