|
|
| omergunr |
שלום ,
אני מעוניין להתחיל ליצור , אני צריך! לחזור לנגן באורגנית (מסיבות שאני לא אפרט) בקיצור תיקנו לי את האורגנית והכל.. אני אחבר אותה למחשב בימים הקרובים אחרי שאני אקנה את החיבור המתאים , בנתיים הורדתי פרוטי לופס כי לפי מה שהבנתי זאת התוכנה הכי קלה לשימוש אז אני אתחיל איתה.
יש פה עוד אנשים שיצורים מוזיקה אלקטרונית?
מאיפה אני יכול להרויד סינטי לארוגנית אני יודע שאפשר להוריד אני רוצה לא יודע מאיפה.. יש על האורגנית המון אפקטים מובנים ככה שזה יכול לצאת בן זונה.
יש לכם טיפים או כל מדריכים בשפה העברית הכל יתקבל בברכה!!
תודה מראש! |
|
|
| Sm0keMachine |
המממ רעיון נחמד להתחיל מפרוטי לופס..
רק שתדע שרוב הסיכויים שלא יצא מזה הרבה..
אלא אם כן ממש תשקיע ויהיה לך הרבה פלאגינס ועוד תוכנות עריכה..
בכל מקרה אני עכשיו מתחיל להכנס חזק בזה גם..
אני הולך לקנות בזמן הקרוב מוניטורים ומידי (קצת יותר משוכלל מאורגן פשוט) וכרטיס קול + סאמפלר משהו טוב..
אם אתה רוצה ליצור באופן מקצועי אתה חייב את הדברים האלו..והם עולים הרבה..וגם אתה צריך מחשב חזק..כמה שיותר חזק..!
וזה סיפור של כמה אלפי שקלים...
מאיפה תוריד סינטי לאורגנית? תכלס אני לא יודע..:)
אתה יכול לרפרף ב
production studio
סקשן שבפורום.. תמצא שם גם הרבה מדריכים ודברים מעניינים..
הם לא יהיו בעברית....אבל הנה יש לך הזדמנות לשפר את הידע שלך בשפה האנגלית
בהצלחה אח שלו:D |
|
|
| omergunr |
אממ יש לי מחשב מעולה AMD 3000 64 bit 1GB ram
מחשב זה לא בעיה..
אז זהו אני לא יודע איזה פלאגאינים אני צריך להוריד .. ואני בטוח ב 100%שיש סינטי שאני יכול להוריד או איזה פלאגאין.. השאלה מאיפה אני מוריד את כל הדברים האלו.. |
|
|
| Flotser |
| quote: | Originally posted by omergunr
אממ יש לי מחשב מעולה AMD 3000 64 bit 1GB ram
מחשב זה לא בעיה..
אז זהו אני לא יודע איזה פלאגאינים אני צריך להוריד .. ואני בטוח ב 100%שיש סינטי שאני יכול להוריד או איזה פלאגאין.. השאלה מאיפה אני מוריד את כל הדברים האלו.. |
אם לאורגנית שלך יש יצאת
MIDI
אז כל פלאגין וכל סינטי תוכנה שתמצא יתאים
נראה לי
ואם אני זוכר נכון,
אז באתר הזה:
http://www.kvraudio.com/
יש מידע כמעט על כל סינטי שקיים
:p
אבל יש לי הרגשה שלא הבנתי מה אתה מתכוון בתור סינטי לאורגנית, כי אמרת שכבר עליה יש לך אפקטים... |
|
|
| omergunr |
וואלה תודה , סיטני לאורגנית הכוונה שאני יוכל לעשות מוזקיה משלי בלי להשתמש ביותר מידי סאמפילם.. שהקולות יהפכו לאלקטרוניות..
הבעיה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל..
ומה זה חיבור מידי :wtf:
:[[[[
עם יש מישהו שיוצר או שיש לו ידע בבקשהההההההההההההה שיכתוב פה
::nervous: :nervous: :nervous: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|