|
|
| Glenn-Holmes |
נקודה חושבה שלא העליתם ומעבירה תאשמה לצד של הווקס ב-ל-ב-ד
ההסכם היה בפירוש על 18 פלוס
לא היה שום תחום אפור של "נחליט בכניסה" "נסכם את זה כבר בינינו בהמשך" או כל בולשיט אחר שכזה
לאלי יש הסכם כתוב ויש לו זכות מלאה לתבוע כאן
מה היה חובבני פה?
אדון יורי היקר עם כל הכעס שלך האנשים האלה ניסו להרים פה משהו
אני וכולנו יכולים להבין תכעס שלך
הוא מוצדק אבל הוא לא מופנה למקום הנכון!
תנסה לשים את עצמך במקומם
מחפש נואשות במשך חודשים מועדון שיסכים לארח אותך למסיבה
נתקל בכל סוגי התגובות המבאסות מחירים בשמיים ובעלי מקומות שלא מש שמחים בלשון המעטה להשכיר את מועדונם לאנשים אלמוניים שהם גם לא בעלי אמצעים רבים ולא יכולים להבטיח כלום לגבי כמות קהל שתגיע
אז בסוף כשהם מצליחים כבר לשריין מקום במועדון שיש לו שם יחסית בתל אביב מסכמים את הכל בכתב ממש בפתיחת השערים בעלי המועדון חוזר בו מההתחיבות בכתב ומחליט שהכניסה תהיה רק מעל גיל 21
מה הלקח לפי משאתה אומר ומאשים את אילטה? שאין טעם לנסות בכלל להקים פה משהו שאולי בעתיד יהווה בית לאוהבי הטראנס בארץ
למה?
כי יש כאן יותר מדי בעלי מועדונים שלא רוצים טראנס אצלם והמעטים שכבר רוצים לא רק שאין להם מילה אפילו מילה כתובה זה לא מספיק מחייב עבורם
ומה מהצד השני? אחרי שעובדים כל כך הרבה בא בן אדם כמוך שזורק את זה על הארגון שלהם.
דפקו אותם מפה ודפקו אותם משם
ממש נותן חשק לגיל ואלי לנסות ולהרים פה משהו בעתיד... |
|
|
| YoraY |
תגידו לי כשהתביעה הראשונה תצא לפועל...
עד אז אף אחד לא ישאר רגוע
edit
רק עכשיו אני קורא תתגובה של אילן
וסבבה.... אם ככה אז באמת אין מקום להאשים את אילטה, עכשיו אנחנו מחכים לתביעה..... |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
מה שלא הורג אותך - מכשל אותך..... אם או בלי חשק
אני מקווה שבאירוע הבא אם יהיה זה יתבטא |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
נקודה חושבה שלא העליתם ומעבירה תאשמה לצד של הווקס ב-ל-ב-ד
ההסכם היה בפירוש על 18 פלוס
לא היה שום תחום אפור של "נחליט בכניסה" "נסכם את זה כבר בינינו בהמשך" או כל בולשיט אחר שכזה
לאלי יש הסכם כתוב ויש לו זכות מלאה לתבוע כאן
מה היה חובבני פה?
אדון יורי היקר עם כל הכעס שלך האנשים האלה ניסו להרים פה משהו
אני וכולנו יכולים להבין תכעס שלך
הוא מוצדק אבל הוא לא מופנה למקום הנכון!
תנסה לשים את עצמך במקומם
מחפש נואשות במשך חודשים מועדון שיסכים לארח אותך למסיבה
נתקל בכל סוגי התגובות המבאסות מחירים בשמיים ובעלי מקומות שלא מש שמחים בלשון המעטה להשכיר את מועדונם לאנשים אלמוניים שהם גם לא בעלי אמצעים רבים ולא יכולים להבטיח כלום לגבי כמות קהל שתגיע
אז בסוף כשהם מצליחים כבר לשריין מקום במועדון שיש לו שם יחסית בתל אביב מסכמים את הכל בכתב ממש בפתיחת השערים בעלי המועדון חוזר בו מההתחיבות בכתב ומחליט שהכניסה תהיה רק מעל גיל 21
מה הלקח לפי משאתה אומר ומאשים את אילטה? שאין טעם לנסות בכלל להקים פה משהו שאולי בעתיד יהווה בית לאוהבי הטראנס בארץ
למה?
כי יש כאן יותר מדי בעלי מועדונים שלא רוצים טראנס אצלם והמעטים שכבר רוצים לא רק שאין להם מילה אפילו מילה כתובה זה לא מספיק מחייב עבורם
ומה מהצד השני? אחרי שעובדים כל כך הרבה בא בן אדם כמוך שזורק את זה על הארגון שלהם.
דפקו אותם מפה ודפקו אותם משם
"נקודה חשובה שלא העלתם"
קראת את הפוסטים שלי?
זה מה אני מנסה להסביר להם
אלי וגיל סיכמו 18+..זה שאמרו 23+ או 21+ זה משהו אחר
ושוב אני מכיר את אלי וגיל מספיק זמן והם אמינים ובחיים לא היו משקרים לגבי הגילאים
כשיש מסיבה שהם יודעים שזה מגיל מסוים הם אומרים תאמת
גם אם הם ידעו מראש שזה 21+..לא יוצא להם כלום מזה שבאתם הם לא מרוויחים כלום על אנשים שנשארים בחוץ תבינו!
ואדון יוראי עם תגובות כאלה זה לא מחשל אף אחד להפך |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Shahar
ואדון יוראי עם תגובות כאלה זה לא מחשל אף אחד להפך |
אני מאמין שכן |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|