return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
ILTA Birthday Party @ VOX 15.09.2005

Shahar
quote:
Originally posted by YoraY
סליחה אחי אבל אין דבר כזה לא אשמים..... מה מדובר בילדים!? הלו אנשים מבוגרים סוגרים בנייהם דברים ותאמין לי שלא צריך להיות כזה אידיוט כדי להבין שההסכם היה 21+ צריך להיות אידיוט כדי להזמין 18+ כשמודעים לסיכון שבזה

אילטה - אתםםם אתםםם לא לא הווקס אתםםם אשמים וחלס בילבולי זין עדיף תהיו בוגרים ותודו באשמה מאשר להתחבות מאחורי המסכים ולא לכתוב מילה
ב3 תוים יכולתם למנוע הרבה בלאגן ואי נעימויות!
"2" "1" "+"

כשגיל ניגש לאחד הסלקטורים ואמר לו שמע תכניס לי את זה ואת זה כי ככה וככה הסלקטור אמר לו - חבוב, סיכמנו 21 נקודה

shmintz_mix
קהל איכותי? - סליחה על איזה קהל תמדבר? זה שרוקן תרחבה אחרי 2 טראקים של אקסטרו או זה שהיה ברחבת הפסיי....?

זה בסדר אני מבין תנקודה שלך...... עדיין היה מגעיל ויש להם סיבה להתבייש.

וואלה שמע גיל היה אחראי למסיבה אני רציתי שהוא יסביר לכם הכל אבל אני רואה אתה לא הבנת מה קרה אז אני יסביר לך למה חבל אתה סתם מדבר פה

גיל סיכם איתם שיכניסו 18
כשהוא בא וראה שזה לא הולך הוא דיבר עם מי שסגר איתו
ואמרו לו שהם מסכימים לעשות לו טובה ולהכניס 21+ במקום 23+...ובגלל זה שמעת שאמרו לו שהם סיכמו 21..
אני מכיר את גיל ואלי הרבה זמן ואני אומר לך בדוק
הם לא שיקרו לאף אחד ולא ישקרו
כשהם יודעים שיש בעיה עם איזה גיל הם אומרים מראש כי הם יודעים שמתחת לגיל הזה לא יכנסו..זה לא שיוצא לגיל משו מזה שאתה בא ולא נכנס
הוא לא מרוויח מזה כלום
אין לו אינטרס להגיד לך שזה 18+ אם הוא יודע שזה 21
YoraY
quote:
Originally posted by Shahar
וואלה שמע גיל היה אחראי למסיבה אני רציתי שהוא יסביר לכם הכל אבל אני רואה אתה לא הבנת מה קרה אז אני יסביר לך למה חבל אתה סתם מדבר פה

גיל סיכם איתם שיכניסו 18
כשהוא בא וראה שזה לא הולך הוא דיבר עם מי שסגר איתו
ואמרו לו שהם מסכימים לעשות לו טובה ולהכניס 21+ במקום 23+...ובגלל זה שמעת שאמרו לו שהם סיכמו 21..
אני מכיר את גיל ואלי הרבה זמן ואני אומר לך בדוק
הם לא שיקרו לאף אחד ולא ישקרו
כשהם יודעים שיש בעיה עם איזה גיל הם אומרים מראש כי הם יודעים שמתחת לגיל הזה לא יכנסו..זה לא שיוצא לגיל משו מזה שאתה בא ולא נכנס
הוא לא מרוויח מזה כלום
אין לו אינטרס להגיד לך שזה 18+ אם הוא יודע שזה 21

אם ככה...
אז שפעם הבאה תדעו עם מי אתם סוגרים עסק מה אני אגיד לך

סיכם 18 וקיבל 23...

עשו לו טובההההה שהכניסו 21

איך 18 איךךך איךךךךךךךךךךךךךך איךךך.....

משהו פה מוזר... אולי פעם הבאה תסכמו דברים על נייר וגם תוכלו להרים אותם בבית המשפט אחר כך

וסליחה.. עם כל הכבוד לגיל שנתן תנשמה שלו שם וראו את זה... כשהוא קיבל תתשובה 21+ ולא כמסוכם התגובה הייתה מאד שקטה וחסרת עונים.
במקום שזה ישמע משהו בסיגנון

"אבל סיכמנו 18!@$!@ אתה אמרת לי 18 למה שיקרת לנו יבן בן של זונההה!!@$$$$$"

זה היה נראה כמו

"יואו איזו טעות עשינו... :\ - אולי תעשה לי טובה בכל זאת תכניס לי את אלה שבאו בכל מקרה."
sh33p
quote:
משהו פה מוזר... אולי פעם הבאה תסכמו דברים על נייר וגם תוכלו להרים אותם בבית המשפט אחר כך

לפי מה שגיל אמר לי אתמול, הם רוצים להגיש תביעה נגד הבעלים
YuVaL
שמע שחר.. אני דיי מצודד פה את יורי..

שאתה מגיע למסיבה.. ואתה יודע שבפלייר ובכל הפרסומים שהיו מפרסמים לך גיל ורשום לך במפורש
18+

אז אתה מבין שאתה בא ל18+
שאתה שומע מהמארגנים של המסיבה שאם אתה בן 18 יכניסו אותך, ואז אתה מגיע למסיבה.. אחרי שבזבזת כסף על נסיעות+שתיה+לא יודע מה שכל אחד עושה שם לפני... זה לא הולך ככה.. שאתה מסכם עם בעלי מועדון על גיל מסויים ואחרי זה בכניסה הם זורקים עליך זיין אחד גדול.. ואומרים לך רק 21+ ?? מזה הדבר הזה?.. זה ארגון אחי?.. בתאכלס
אם אתה סוגר אירוע במועדון בסדר גודל כזה.. שהוא נחשב לאחד המועדונים הכי מכובדים כיום בסצינה התל אביבית.. אתה צריך לבוא מוכן מראש ולדעת את כל הפרטים על לפריט היסודי אלמנטרי הכי קטן שיש..

אני רואה לפי התגובות של האנשים איך הם התבאסו.. מסכנים אנשים הביאו את חברים שלהם, ובאמת אין לי ספק שהיו שם האנשים הכי איכותיים שיש.. כי מי כמונו רוצים מסיבות כאלה (שכן ירבו) עם מוסיקה איכותית סוף סוף.. ובסוף הם מקבלים זיין לפנים בגלל חוסר ארגון..
אז אתה לא יכול להפיל פה את כל האחריות על בעלי הווקס.. ברור שחלק נכבד מהאשמה ילך אליהם.. אבל הצוות של אילטה לא יכול לצאת נקי מזה שהיו אנשים בכניסה שחיכו וציפו והגיעו למסיבה ובסוף אמרו להם אין מצב שאתם נכנסים...

תשים את עצמך במקומם ואני בטוח שאתה היית רותח מזעם.. בייחוד שאתה עוד בא עם חברים, ולא שנדבר איזה פדיחות ואי נעימות אחרי זה זה יוצר עם החבר'ה שלך...

קצת חומר למחשבה..
Shahar
quote:
אם ככה...
אז שפעם הבאה תדעו עם מי אתם סוגרים עסק מה אני אגיד לך

סיכם 18 וקיבל 23...

עשו לו טובההההה שהכניסו 21

איך 18 איךךך איךךךךךךךךךךךךךך איךךך.....

וסליחה.. עם כל הכבוד לגיל שנתן תנשמה שלו שם וראו את זה... כשהוא קיבל תתשובה 21+ ולא כמסוכם התגובה הייתה מאד שקטה וחסרת עונים.
במקום שזה ישמע משהו בסיגנון

"אבל סיכמנו 18!@$!@ אתה אמרת לי 18 למה שיקרת לנו יבן בן של זונההה!!@$$$$$"

זה היה נראה כמו

"יואו איזו טעות עשינו... :\ - אולי תעשה לי טובה בכל זאת תכניס לי את אלה שבאו בכל מקרה."

בוא אני יגיד לך ככה
אני באתי הרבה לפניך
ראיתי את גיל רב שם עם אנשים
מתווכח
מה נראה לך אתם חיכיתם בחוץ וגיל היה בפנים ורקד? :whip:
הוא כל הזמן דיבר עם אנשים ודאג לכם

ואם היית בסוף הלילה כשגיל יצא החוצה וישב בבורקס איתנו היית מבין על מה אני מדבר
אם אתה חושב שאתה סבלת תאמין לי אתה לא מבין מה הוא הרגיש

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel