|
ספורט, פתיחת ליגת העל
|
|
|
| OREN |
| quote: | Originally posted by DjNumShum
גרנט ממש אידיוט אם הוא לא מזמין את ברקוביץ לנבחרת! |
בוא ונמחק את המילה לא |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by yahel222
וככה גם רוני לוי - אולי הוא מאמן טוב אבל חיפה זה הג'וב האימון הראשון שלו וה2 אליפויות שלו נבעו מחוסר תחרות מוחלט !!
ועובדה שבאירופה לא הצליח פעמיים ולא משנה מי אשם וגם אם היה גול שטות - עדיין האשמה בסוף של המאמן ותראה שעונה הבאה הוא לא יהיה שם |
תשמע רוני לוי גדל בביצה המקומית והתחנך בביצה המקומית
כאחד כזה הוא מוכיח שכמאמן בארץ עם המנטליות של הארץ הוא אכן מאמן טוב ולא יעזור להגיד שחיפה רמה מעל הליגהאני יכול להביא לך המון דוגמאות של קבוצות כוכבים שנפלו בליגה (אשדוד? מכבי השנה עוד נראה? חיפה בעידן שום? ריאל כבר כמה שנים? ברצלונה עד עונה אחרונה? רוצה עוד?)
וסליחה אם שכחתי עוד מאמן טוב אחד
המאמן למשפחת לוזון...אני מתנצל מראש למרות ששם זו הקבוצה היחידה שהתנאים שלה הם באמת תנאים נורמלים לקבוצה בארץ (חוץ מחיפה אולי) |
|
|
| yahel222 |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
תשמע רוני לוי גדל בביצה המקומית והתחנך בביצה המקומית
כאחד כזה הוא מוכיח שכמאמן בארץ עם המנטליות של הארץ הוא אכן מאמן טוב ולא יעזור להגיד שחיפה רמה מעל הליגהאני יכול להביא לך המון דוגמאות של קבוצות כוכבים שנפלו בליגה (אשדוד? מכבי השנה עוד נראה? חיפה בעידן שום? ריאל כבר כמה שנים? ברצלונה עד עונה אחרונה? רוצה עוד?)
וסליחה אם שכחתי עוד מאמן טוב אחד
המאמן למשפחת לוזון...אני מתנצל מראש למרות ששם זו הקבוצה היחידה שהתנאים שלה הם באמת תנאים נורמלים לקבוצה בארץ (חוץ מחיפה אולי) |
קודם כל מברוק לי !!!
הייתי בטדי נכנסתי חינם ליציע המערבי
מוזר - פתאום אני יושב סביב אלפי אוהדי בית"ר וכולי חיוכים ופחדים באותו זמן
ואתה די טועה כי חיפה היא לא קבוצה של "גלאקטיקוס" כמו מכבי של השנה או אשדוד או ביתר של גד זאבי
יש שם כבר חבורה מגובשת של שחקנים בתוספת לזרים מצוינים
ובכל זאת המון שחקנים נפלו שם החל מאליניב ברדה וערן לוי ואם תלך עוד אחורה אז אפילו רפי כהן החלוץ שהיה הדבר הבא ואיפה הוא היום....
ובגלל זה עזבו אותם שחקנים כמו ברדה באדיר ורוסו ושחקנים כמו תומר בן יוסף וגיל ורמוט העדיפו ללכת לבית"ר והפועל ת"א ולא להירקב שם בספסל
חיפה של שום...היתה כשלון??? הסיבה היחידה שהם לא זכו באליפות היתה ליגת האלופות שהם היו שם ממש תותחים ושום אגב מאמן מצוין
ואגב עכשיו כולם צוחקים על מכבי כי אנחנו בתקופה לא טובה
אבל אל תשכחו שברקוביץ הודיע שהוא חוזר לארץ ולא למכבי חיפה אז נלחמו עליו גם הפועל ת"א וגם מכבי פ"ת
ועל רוסו נלחמה גם הפועל ת"א ושלא נדבר על חיפה ששחר הודיע במסיבת יומולדת 90 לקבוצה שרוסו נשאר עוד עונה...יותר מזה ??? בסוף קיבל ז
ונמני ????? סליחה...אבל הוא השחקן הישראלי הכי תותח ולא פחות חשוב הכי וינר שגדל בארץ - ואם לא היה סובל מחוסר מזל הוא היה מצליח גם באירופה - פשוט הגיע בזמן רע למקום לא טוב (למי שלא מכיר את הסיפור - כשנמני הגיע לאתלטיקו מדריד לפני 10 שנים הוא הגיע בתור עוד שחקן לאימונים ובמקום זה עשה ביה"ס לשחקנים ב10 מליון דולר אז פשוט החרימו אותו ולא היו מוסרים לו ובגלל זה הוא עזב...)
ועוד משהו קטן - שלמה שרף - שמשחק אותה עלק אובייקטיבי אבל בעצם שונא את מכבי ובמיוחד את נמני - חרא מאמן כי עם הנבחרת שהיתה לנו לפני 7-8 שנים היה חובה להגיע למונדיאל רק תחשבו על ההרכב
גינצבורג
אלון חזן, טל בנין במיטבו עוד ששחיק באיטליה
ברקוביץ, רביבו, עטר, איציק זוהר (הכשרון הכי מבוזבז בכדורגל הישראלי
אלון מזרחי בשיאו
ועוד ועוד אחרים
באמת דור מפוספס.... |
|
|
| DjChook |
שלמה שרף אנטי כדורגל, זה מגעיל לשמוע אותו
בקשר למכבי סחטין על הניצחון, רואים שנמני התבגר בטירוף במשחק שלו
איזה מסירות היו לו אתמול יאאאאאלה |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by yahel222
קודם כל מברוק לי !!!
הייתי בטדי נכנסתי חינם ליציע המערבי
מוזר - פתאום אני יושב סביב אלפי אוהדי בית"ר וכולי חיוכים ופחדים באותו זמן
ואתה די טועה כי חיפה היא לא קבוצה של "גלאקטיקוס" כמו מכבי של השנה או אשדוד או ביתר של גד זאבי
יש שם כבר חבורה מגובשת של שחקנים בתוספת לזרים מצוינים
ובכל זאת המון שחקנים נפלו שם החל מאליניב ברדה וערן לוי ואם תלך עוד אחורה אז אפילו רפי כהן החלוץ שהיה הדבר הבא ואיפה הוא היום....
ובגלל זה עזבו אותם שחקנים כמו ברדה באדיר ורוסו ושחקנים כמו תומר בן יוסף וגיל ורמוט העדיפו ללכת לבית"ר והפועל ת"א ולא להירקב שם בספסל
חיפה של שום...היתה כשלון??? הסיבה היחידה שהם לא זכו באליפות היתה ליגת האלופות שהם היו שם ממש תותחים ושום אגב מאמן מצוין
ואגב עכשיו כולם צוחקים על מכבי כי אנחנו בתקופה לא טובה
אבל אל תשכחו שברקוביץ הודיע שהוא חוזר לארץ ולא למכבי חיפה אז נלחמו עליו גם הפועל ת"א וגם מכבי פ"ת
ועל רוסו נלחמה גם הפועל ת"א ושלא נדבר על חיפה ששחר הודיע במסיבת יומולדת 90 לקבוצה שרוסו נשאר עוד עונה...יותר מזה ??? בסוף קיבל ז
ונמני ????? סליחה...אבל הוא השחקן הישראלי הכי תותח ולא פחות חשוב הכי וינר שגדל בארץ - ואם לא היה סובל מחוסר מזל הוא היה מצליח גם באירופה - פשוט הגיע בזמן רע למקום לא טוב (למי שלא מכיר את הסיפור - כשנמני הגיע לאתלטיקו מדריד לפני 10 שנים הוא הגיע בתור עוד שחקן לאימונים ובמקום זה עשה ביה"ס לשחקנים ב10 מליון דולר אז פשוט החרימו אותו ולא היו מוסרים לו ובגלל זה הוא עזב...)
ועוד משהו קטן - שלמה שרף - שמשחק אותה עלק אובייקטיבי אבל בעצם שונא את מכבי ובמיוחד את נמני - חרא מאמן כי עם הנבחרת שהיתה לנו לפני 7-8 שנים היה חובה להגיע למונדיאל רק תחשבו על ההרכב
גינצבורג
אלון חזן, טל בנין במיטבו עוד ששחיק באיטליה
ברקוביץ, רביבו, עטר, איציק זוהר (הכשרון הכי מבוזבז בכדורגל הישראלי
אלון מזרחי בשיאו
ועוד ועוד אחרים
באמת דור מפוספס.... |
האם הקרדיט לא צריך ללכת למאמן על גיבוש חבורה כזו של שחקנים לקבוצה מצליחה שפשוט לא נתנה צאנס לשאר הליגה בשנתיים האחרונות? זה שהשחקן הישראלי מפונק ולא מוכן לשבת על הספסל זה משהו אחר ברדה כשעלה מהספסל נתן את שלו וכך גם שחקנים אחרים השיטה חזקה יותר מכל שחקן - לא זלזלתי בשום רק אמרתי שבליגה הוא לא הצליח ומשאמרת נכון לגבי אירופה אבל עדיין רוני לוי צעיר והנפילות האלה בשנים האחרונות רק יהפכו אותו למאמן טוב יותר גם במפעל האירופי כי כמו שאמרתי הוא היה עד כה רק בביצה המקומית ומה לעשות המנטליות האירופית שונה וזו הסיבה שהקבוצות שלו נראות טוב בארץ אך כושלות באירופה...הוא עדיין לא מאמן מנוסה מספיק בשביל אירופה - סתם לדוגמא אם רוני לוי היה יוצא להשתלמויות בחול + הוא היה בתור שחקן משחק שם כמה שנים אני מעריך שחיפה לפחות באחת מהשנתיים האחרונות היתה מסוגלת לעבור כי היה לרוני לוי כמאמן תידע והכלים כיצד צריך להתמודד בשלבים שונים של המשחק מול היריבה - אבל כמו שאמרתי זה עוד יגיע
לגבי שלמה שרף - אותה נבחרת כוכבים שאתה מדבר עליה היתה הנבחרת שעברה את טבילת האש באירופה מנבחרת שדשדשה וסיימה אחרונה בבית שכלל את פינלנד (בלי לזלזל)
היא הגיעה עד מרחק נגיעה ביורו 2000
רביבו? תמיד משום מה בנבחרת במשחקיםן מחייבים הוא לא נתן משחקים גדולים
זוהר? פרימדונה שככל שהתבגר כך הדרדר..השנים הטובות שלו היו במכבי עד 94-95 בערך
גינצבורג? חחח נו באמת כמה שערים שטותיים ומרגיזים הוא ספג במדי הנבחרת...במו ידיו הוא היה לוקח לנבחרת נקודות
אתה מסתכל על השמות זה באמת נראה כמו משהו שהיה צריך להצליח יותר..אבל בסה"כ נבחרת של כמה שחקנים שיצאו לשחק בקבוצות בינוניות ומטה ביבשת ולא כולם הצליחו מי יודע מה....העפלה למונדיאל או ליורו לא היו דבר שנבחרת כזו חייבת להשיג...אלא זה היה הישג אדיר לנבחרת כזו - יש לא מעט נבחרות טובות ממשהיה לישראל |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|
|