|
ספורט, פתיחת ליגת העל
|
|
|
| Goashem |
| quote: | Originally posted by Dj Alex (ISR)
|
:haha:
הרגתה אותי!
ויאללה הפועל!
עם קשטן והמוראל הגבוהה של הקבוצה אפשר לקחת אליפות! |
|
|
| yahel222 |
| quote: | Originally posted by fusi
מכבי ת"א תהיה אלפוה, ואת זה אני אומר לא בגלל שאני אוהד שלהם אלא בגלל שיש להם את הסיכוי הגבוה ביותר לזכות באליפות כמו שזה נראה עכשיו |
על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק ??????????
כנראה לא עקבת אחרי העיתונים בשבועיים האחרונים אהה
www.one.co.il
כנס ותקרא על מכבי שבועיים אחורה....נראה מה תחשוב
וזה מאוהד של שער 11 !! שעד לפני 3 שנים לא היה מפסיד שום משחק (גם חוץ)
בכל אופן - גלן הולמס (לא קלטתי תשם אבל תוותר לי אני רע בשמות) אולי אתה יותר אובייקטיבי אבל דיי בוא קצת לקראתי....
וצודק קלינגר בכלל לא מנוסה והיה צריך לאמן עוד כמה שנים בקבוצות כמו הפועל פ"ת או נתניה או כפ"ס כאלה לפני שהוא מקבל קבוצה כזו
וככה גם רוני לוי - אולי הוא מאמן טוב אבל חיפה זה הג'וב האימון הראשון שלו וה2 אליפויות שלו נבעו מחוסר תחרות מוחלט !!
ועובדה שבאירופה לא הצליח פעמיים ולא משנה מי אשם וגם אם היה גול שטות - עדיין האשמה בסוף של המאמן ותראה שעונה הבאה הוא לא יהיה שם |
|
|
| fusi |
עיתונים שמיתונים. העובדות בשטח מדברות - ניצחון 1:0 קטן אבל משמעותי על בית"ר לפני דקות אחדות. נדבר בסוף העונה. ועכשיו בחזרה לטראנס
:) |
|
|
| KrazyDJs |
במחצית אחרי התצוגה המדהימה של בית"ר אמרתי לחבר שלי "בית"ר עכשיו הקבוצה הכי טובה שיכולה להיות בישראל, אבל היא לוזרית, היא לא תזכה באליפות עוד 100 שנה"...
במחצית השניה היא הוכיחה את זה...
שחקנים כמו אסולין וזיו, אנסומבו וטוטואנה, בן יוסף וחליבה...לא כוכבים שישלחו לחו"ל שנה הבאה, אבל שחקנים שעושים את העבודה ומוליכים קבוצה לאליפות, מוזר איך שהם עלו למחצית השניה כמו רוחות רפאים...לא ראו אותם במשחק... |
|
|
| DjNumShum |
| גרנט ממש אידיוט אם הוא לא מזמין את ברקוביץ לנבחרת! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|
|