return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
אהלן חבר'ה, עדכון מצבי :)

oDrori
שלום לכולם, למי שלא יודע שמי עודד, הייתי פה פעם הרבה ואני כבר שנה בקושי נכנס לפה כמו חרא..

אקיצר, נזכרתי שכדאי לבדוק מה מצב העניינים פה אז אני אספר קצת מה קורה איתי ואני אשמח לשמוע מכולם מה איתכם היום, כולל חבר'ה שלא מכירים אותי אני אשמח לדעת קצת יותר על הנפשות הפועלות בפורום היום :)

בכל מקרה, אני סיימתי ביוני את השנת שירות שלי במכינה קדם-צבאית והעליתי פרופיל לשמונים ושתיים... תותחנים ננעלו עליי והיום אני נמצא כבר בסוף שבוע שלישי של הטירונות (עד מתי). כידוע טירונות זה באסה אבל אני מחכה עוד חודש ככה שאנחנו נסיים רובאי 03 ונעבור לקורסים מקצועיים. החבר'ה אחלה, המפקדים תותחים אחד אחד (חוץ מאיזה אחד שניים) ואני מבסוט... אפילו צ'יפרו אותנו במנוסרים :) כל מקרה, זה בערך מה שיש לי לספר כרגע ואני אשתדל להיות פה בפורום כל פעם שאני חוזר הביתה... עדכנו אותי מה קורה איתכם !!!
KrazyDJs
אהלן דדי...
באמת נעלמת לנו...
בהצלחות בצבא :)

אני סתם..מתחיל י"א חמישי הבא...אין לי כוח...:(
Sm0keMachine
ברוכים השבים אחי..
ואלה לא ידעתי שהתגייסת?

טוב אני לא יבאס אותך ויוריד לך את המוטיבציה כמו שאני עושה בט'רדים שק'שורים לצבא בד"כ כי אני מריח פה רעל צבאי...;) אז שיהיה לך בהצלחה ותעשה חיים!

אגב מה זה מנוסרים ???!!!
Shahar
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
טוב אני לא יבאס אותך ויוריד לך את המוטיבציה כמו שאני עושה בט'רדים שק'שורים לצבא בד"כ כי אני מריח פה רעל צבאי...;) אז שיהיה לך בהצלחה ותעשה חיים!

גם אני חשבתי להגיד מה דעתי אבל צודק אם יש מוטיבציה לא צריך להוריד אותה

בהצלחה!
oDrori
זה בסדר אתם יכולים לבאס, אני אקח הכל בפרופורציות כי גם קשה לי למרות הרעל :)

אני נמצא ב- MLRS
שזה אחלה מקום להיות בו וסה"כ מרוצה מהשיבוץ
(מי שזוכר אז DJ2TaLL
מהפורום גם היה שם)

"מנוסר" = רובה אם 16 מקוצר מאוד... פחות מדוייק אבל גם פחות מסורבל
:)

ספרו עוד קצת איפה אתם ומה עושים :)

אה כן וקרייזי (מצטער הזכרון לא מה שהיה פעם), אל תתבאס י"א אחת השנים היפות. צא לפולין
!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel