|
|
| ROBERTO |
אז ככה אני יודע שזה דיי מוקדם אך אני רוצה לתכנן את נסיעתי בהקדם האפשרי ולדעת מה בידיוק אני הולך לעשות ואיך ומי ומו ומה...
אני מתכנן לסוע לאמסטרדם להישאר שמה כמה ימים ואז לסוע לאוטרכט שם יערך הפסטיבל המדהים הזה...
יש לי כמה בעיות ואם יהיה אפשר לקבל תשובות זה יהיה ממש נחמד...
אני רוצה וצריך לקחת רכבת מאמסטרדם לאודכרט ואין לי מושג מאיפה להתחיל,באירופה זה לא כמו בישראל ולפעמיים קשה מאוד לתפוס מקום ברכבת,אני צריך להזמין איכשהו כרטיסים ואין לי מושג איך.
אני גם לא יודע את המרחק של אודרכט מאמסטרדם ככה שזה דיי בעיה,להשכיר אותו אני לא יכול כי אני רק בן 19 ויש הגבלה לגיל...
עוד מידע בכל נוסע שקשור בארגון הנסיעה יעזור לי מאוד...
תודה מראש,רוברטו ;) |
|
|
| FreaKaZoid |
| תפנה לסוכן נסיעות בקשר לנסיעה ברכבת ולמרחק ולבדוק אפשרויות. הכי בטוח. |
|
|
| oXygen_tEAM |
רוברטו, בגדול כל ההסברים האלה יהיו רשומים באתר של טראנס אנרגי - לגבי הגעה אבל כן זה יהיה יותר מידי קרוב לאירוע שהם מפרסמים משהו אפילו את הליין-אפ שלהם...
אז כרגע נכון יהיה לשאול סוכן - אני לא חושב שצריך לקנות מראש לרכבת, אלא שם לקנות יומיים לפני, רק תבוא מהארץ עם המחיר כבר בראש שלא תחטוף בקופה שוק :D
נ.ב. - נתראה שם, אני גם מגיע רק שאני ישן באוטרכט 3 ימים ובאמסטרדם 4ימים
בהצלחה |
|
|
| yaman |
איזה חלום זה להיות שם
מה באמת יותר גדול?
סנסיישן או טראנס אנרג'י? |
|
|
| ROBERTO |
| quote: | Originally posted by oXygen_tEAM
רוברטו, בגדול כל ההסברים האלה יהיו רשומים באתר של טראנס אנרגי - לגבי הגעה אבל כן זה יהיה יותר מידי קרוב לאירוע שהם מפרסמים משהו אפילו את הליין-אפ שלהם...
אז כרגע נכון יהיה לשאול סוכן - אני לא חושב שצריך לקנות מראש לרכבת, אלא שם לקנות יומיים לפני, רק תבוא מהארץ עם המחיר כבר בראש שלא תחטוף בקופה שוק :D
נ.ב. - נתראה שם, אני גם מגיע רק שאני ישן באוטרכט 3 ימים ובאמסטרדם 4ימים
בהצלחה |
אין בעיה חבוב,רק דבר איתי באיי סי שאולי באמת נתראה שם :eyespop:
ולדעתי טראנס אנרגי לוקח את הסנסיישן בקלות |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|