|
|
| Dj-2TaLL |
א. למי שלא מכיר את טריק מיגדל השמירה בסי.אנד.סי:
בונים כל מגדל שמירה, נכנסים למצב מכירה, שהעכבר מעל המגדל שמירה, לוחצים מהר (לחצן) שמאלי (למכור), ימני(לצאת ממצב מכירה) וימני (לסמן את המגדל) מייד אחרי זה לוחצים הרבה על S
וכל פעם יוצאים לכם חיילים...
אחלה טריק...
ב.אני זוכר שהמשחק יצא בחופש, הייתי בקייטנת כפר רזיאל(או משהו) אקיצר שיחקנו שם ברשת כל היום בזה ואיךשהו הגעתי למצב שאני יכול לשנות ילדים (ידועים גם כאזרחים (סיבילייונז)) אקיצר זה היה מהיר וחינם ובניתי צבא אזרחים ויצאתי לתקוף את האויב והוא שלח לי פצצת אטום עליהם, אבל הם היו יותר מידי, אז הוא שלח כמה טנקים לדרוס את השאר...
:(:(:(:(:(:(
סיפור עצוב אבל נכון... |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by Dj-2TaLL
א. למי שלא מכיר את טריק מיגדל השמירה בסי.אנד.סי:
בונים כל מגדל שמירה, נכנסים למצב מכירה, שהעכבר מעל המגדל שמירה, לוחצים מהר (לחצן) שמאלי (למכור), ימני(לצאת ממצב מכירה) וימני (לסמן את המגדל) מייד אחרי זה לוחצים הרבה על S
וכל פעם יוצאים לכם חיילים...
אחלה טריק...
ב.אני זוכר שהמשחק יצא בחופש, הייתי בקייטנת כפר רזיאל(או משהו) אקיצר שיחקנו שם ברשת כל היום בזה ואיךשהו הגעתי למצב שאני יכול לשנות ילדים (ידועים גם כאזרחים (סיבילייונז)) אקיצר זה היה מהיר וחינם ובניתי צבא אזרחים ויצאתי לתקוף את האויב והוא שלח לי פצצת אטום עליהם, אבל הם היו יותר מידי, אז הוא שלח כמה טנקים לדרוס את השאר...
:(:(:(:(:(:(
סיפור עצוב אבל נכון... |
אחי, אם תשחק נגדי, אתה בכלל לא תגיע למצב שאתה יכול להרשות לעצמך לנסות טריקים :) |
|
|
| MoSH_MaN |
למרות ייבשתי אותך עכשיו גיל ;)
אני עדיין יכול להשיג לך את זה:p |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by MoSH_MaN
למרות ייבשתי אותך עכשיו גיל ;)
אני עדיין יכול להשיג לך את זה:p |
אני לא רוצה שום דבר ממישהו שמשחק אותה מבין עליי וחושב שהוא "ייבש" אותי כי תאמין לי כשאני יפגוש אותך, אתה באמת תראה מזה ייבוש,
אתה יכול לקחת ת'משחק שלך ולדחוף אותו לתחת! |
|
|
| MoSH_MaN |
| quote: | Originally posted by Gil Shwarts
אני לא רוצה שום דבר ממישהו שמשחק אותה מבין עליי וחושב שהוא "ייבש" אותי כי תאמין לי כשאני יפגוש אותך, אתה באמת תראה מזה ייבוש,
אתה יכול לקחת ת'משחק שלך ולדחוף אותו לתחת! |
טני אפילו לא ירד לרמה שלך
אבל המשחק לא כזה חדש לאינטרמ ואני מדגיש לאינטרנט כי באינטרנט תוך שבוע(לא באתרים ששוים לתחת)הכל מתעדכן וכל הדברים הישנים נמחקים...
אז משחק שיצא לפני חודש כבר קשה למצוא באינטרנט לא בחנוית שזה באמת נחשב לחדש לדעתי |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|