|
|
| HyPeRSoNiC |
אני יודע שהטרד הזה קצת לא קשור, ומצידי שיימחק אח"כ, אבל אני חייב את העצה שלכם דחוף....
זה יותר נוגע לחיילים פה, או למי שמבין בענייני צבא...
בזמן האחרון התחילו לי כאבים מטורפים במרפק שמאל כל פעם שאני עושה בו איזה שהוא מאמץ (מרים דברים, מצב 2, עליה בחבל, מתח, וכו...)
מדובר בכאבים שלפעמים נמשכים שעות... וזה כאבים בלתי נסבלים שלפעמים מביאים אותי ממש למצב שאני לא יכול להזיז את היד...
שברתי לפני כמה שנים את מרפק שמאל, ויש מצב שזה קשור אחד בשני. בכל מקרה, החלטתי שאני חייב חוות דעת רפואית בעניין. בבסיס אני צריך לחכות כמה ימים בשביל לראות רופא, אם בכלל (אני כבר מחכה מיום שני או שלישי לראות רופא בקשר לכאבים בגב וחתכים עצבניים בגילוח), אז חשבתי ללכת היום בערב או מחר בבוקר לחר"פ פה בצריפין... ככה אני 100 אחוז רואה רופא ואני גם לא צריך לנסוע 3 וחצי שעות עד לבסיס בשביל זה.
עכשיו, הבעיה היא שאני בעונש. בגלל פאקים כאלה ואחרים שעשיתי, אני צריך להיות מחר בבסיס....
השאלה היא אם זה לא הופך בעייתי אם אני מגיע לחר"פ במקום לבסיס כשאני בעונש....
מה אתם אומרים? מה לעשות?? |
|
|
| omergunr |
תבקש אישור מאמא
:D |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by omergunr
תבקש אישור מאמא
:D |
וואי, תודה! איך לא חשבתי על זה.......:rolleyes:
אנשים, אני מבקש רק תגובות נורמליות. כי אם זאת הולכת להיות המגמה של הטרד, אני כבר מעדיף למחוק אותו ולשאול במקום אחר.....
אז... מי שרוצה להגיב במשפט מטומטם כמו זה, אני מבקש שלא יגיב לפה.... |
|
|
| DjChook |
אני הייתי מתקשר למפקד ומבקש ללכת לקצין העיר
או שהולך עוד היום בלילה... |
|
|
| Shahar |
ברור אם אתה הולך ככה סתם יתעצבנו עליך
אבל גם ככה תיכול לבקש בבסיס רופא ואם יש משו שתלא יכול לעשות אל תעשה לא משנה מי יגיד לך לעשות תגיד לו לא עושה את זה תרוצה תרשום סירוב פקודה
חוץ מזה לך לרופא תגיד לו שיש לך דלקת פרקים בגלל שהיית מרים במכון משקולות חופשיים וזה דפק לך תפרקים הוא יתן לך פטור משכיבות מפקלים
ושוב
אם יש משו שתלא יכול לעשות תגיד שתלא עושה אותו גם אם יאיימו עליך שים זין |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|