return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 
איך הכל התחיל אצלכם

DJ-Kreing^^
גם כשהייתי בכיתה ו' שמעתי מוזיקה טראנסית. דברים בסגנון של
Vengaboys
אבל אז באה שנת 98\97
שהייתה שנה מעולה בתעשיית הטראנס, ובמסיבות ניגנו מוזיקה פצצתית
אז התחלתי להוריד טראנסים. בהתחלה ניכנסתי לתוכנות חיפוש של שירים וכתבתי טראנס, ראיתי מה יוצא והורדתי.
התחלתי לחרוש על אתרים של טראנס ובין השאר הגעתי ל
Trance gate
ומשם הגעתי לפורום פה.

עוד אין לי כל כך ציוד משלי, אבל אני יודע לתקלט.
כל פעם שבא עלינו איזה דיג'י רציני אני מתמקם ליד העמדה שלו ומתחיל לתחקר אותו על הסגנון שלו והשירים שהוא אוהב ובין השאר אני גם רואה איך הוא מתקלט. פעם בכמה זמן יוצא לי לתקלט בבית של חבר שלי.
הייתה לי בנתיים רק הזדמנות אחת לקלט במסיבה שבא הוכחתי את עצמי, אבל לא נראה לי שאני הולך לקחת קורס, למה זה סתם יקר וילמדו אותי שם דברים שגם ככה אני יודע.
בקרוב יקנו לי עמדה ואז אני יתחיל להתאמן במקצועיות

אבל אני כולה בן 14 אז יש זמן
:D
MoSH_MaN
quote:
Originally posted by Dj Black
תגידו למישהו יש את ההגדרה ל
vocal
?

:)

זה מלל!
vocals-voices

שיר שיש בו מילים להסביר לך גם מה זה אינסטורמל?

בקיצר אני בטראנס מכיתה ד לא בטוח נראה לי ה-ו

השיר הראשון ששמעתי זה היה במסיחבות בפסק זמן נראה לי כיתה ה' אני כמעט סגור על זה.אני זוכר בהתלחה שנאתי את פורמולה עד שהאבתי איזה טראק!
Dj-2TaLL
אני אישית התחלתי בכיתה ו...
עם אייל ברקן...
ושם התקדמתי לפסיכודלי ודאנסים סטייל אם.טי.וי כאלה...
ולאט לאט התקדמתי בסגנונות והתחלתי להבין...
ציוד קניתי בכיתה ט' (מיקסר) ועבדתי עם שני דיסקמנים...
לפני שנה קניתי קומפקטים עם פיטצ' (עדיין לא משהו אבל אפשר בהחלט לבצע העברה טובה...) ובפסח כנראה אני קונה טכניקס...
:)
וכמובן שהטעם וההבנה במוזיקה הולך ומשתפר...
s0undw4v3
הכל התחיל ביום סגרירי במק'קולס... :D

אני התחלתי נדמה לי כשאהבתי נורא את מורטל קומבט, אז כשיצא הסרט קניתי את הסאונדטראק והיה שם טראק של סקוטר...
Scooter - Fire

ומשם הכל התחיל... גיטרות חשמליות עם בייס ליין וקצב בנזונה

היום יש לי את כל הדיסקים של סקוטר ואני מעריץ שרוף :)

ומפה לשם בערך לפני שנתיים-שלוש (אני עוד מעט 16 וחצי) התחלתי להוריד סטים של פרי קורסטן וטייסטו (כשהוא היה עוד במיטבו) ומשם הגעתי לכל השמות האחרים בסצנה....
DJ_BoN
אני ת'אמת מהפעם הראשונה שהלכתי למסיבה ידעתי שטראנס זאת המוזיקה בשבילי. ואז אני זוכר מתישהו הייתי בזום ושמעתי את MORE AND MORE ואני זוכר שגם ראיתי את זיגו ואלעד אבנון בגיא פינס איך שהם עשו את זה, אז קישרתי בין זה וככה בשבע בבוקר כשחזרתי מהמסיבה חיפשתי באינטרנט את MORE AND MORE ואז הורדתי את זה והורדתי עוד כמה דברים שהיו שם, בין השאר גם זומביניישן (הרבה לפני שזה הפך ללהיט). אה בעצם הראשון ראשון היה thunder in paradise שאיזה כוסית אמרה לי להוריד ובגלל שהיא כוסית הורדתי.

ואני לא ממש דיג'יי אני סה"כ מקליט דברים עם
Atomix MP3 שמי שלא יודע זו תוכנה מעווולללהההההההההההה ואז אני משדר את זה בוינאמפ או שלפעמים אני משתמש בשני וינאמפים עם פלאגין שמאפשר לשנות בי פי אם.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel