return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 
מוזיקה אלקטרונית - פסקול לחיינו

Glenn-Holmes
חברים כמות הדיונים בפורום שקשורים למוזיקה הולכת ופוחתת בעוד כמות הדיונים שקשורים לחיינו האישיים תופסת חלק גדול בפורום
לכן עושה רושם הדבר הטבעי לעשות הוא ליצור דיון על נושא שמתחבר היטב בקו התפר שבין שני הנושאים

אתם מוזמנים לכתוב על נקודות מסוימות בחייכם שקטעי מוזיקה מסוימים מתקשרים אליהם באופן שכל כך בלתי ניתן להפרדה משמע אם אתם שומעים את אותו קטע ספציפי זה יוצר אצלכם את ההקשר המיידי לאותו אירוע
וזה יכול להיות כל אירוע
משמח/עצוב/מצחיק/מביך או כל משעולה על דעתכם

אני כרגע הולך לשולחן הסדר אז אני יכתוב את הארועים הקשורים לקטעים שאני זוכר מאוחר יותר
princess cc
חחחח ת'רד חזק!!!
וואי יש כ"כ הרבההההההההההההה

וכבר מאוחר... אני ארשום מחר;)
Shahar
וואלה בצבא כל הזמן שרים לי תשריקה מקיל ביל
כל פעם שאני שומע תשריקה אני נזכר בבקום
Glenn-Holmes
lange - follow me אמנם לא הייתי באיביזה עד היום אבל הקטע הזה מזכיר לי סרט איום ונורא עם פסקול שמיימי - קווין ופרי קורעים את איביזה
זה הקטע שתמיד מזכיר לי את גן העדן שלא הייתי בו עד כה

fire & ice - souvenir de china + paul van dyk - politic of dancing cd - זה משמזכיר לי את הטירונות הקטע המצוין שבתחילת תקופת הצבא שלי הייתי מאוהב בו והדיסק שאני ומורן יקירינו היינו שומעים בלילות (מורן קנה אותו בחופשה הראשונה שלנו מהטירונות אם אני זוכר נכון)

cj stone - infinity + vincent de moor - eternity
ימי אלעד עמדי ורדיו ירושלים עולים בראשי בכל פעם שאני שומע אחד מהקטעים האלה
william orbit - ravels pavane pour un infante... (ferry corsten remix) תאמת יש עוד לא מעט קטעים שיזכירו לי את ימי רדיו רמלה הרדיו שהכניס אותי למוזיקה האלקטרונית (קשה להאמין אהה? ) אם אני ישב שעתיים שלוש וינסה להזכר אני יביא כאן רשימה של 10-15 קטעים אדירים כולל סינסטזיה המקורי וואלה הנה ב-2 דקות צצו למוחי עוד כמה קטעי שמקושרים אצלי בראש לתוכנית הרדיו של אלון מורדו ובהמשך של מחליפו אבירם צרפתי

kaydee project - parabolique
digitale - new york boy (לא סגור על השם של הקטע...משהו עם ניו יורק)
sander kleinenberg - my lexicon (בימים שגם אני הייתי קורא להכל האוסים ככה שלא ממש חשבתי על זה שהקטע הזה קצת לא אופייני לי באותה תקופה...עד היום אבל זה אחד מהקטעים האהובים עלי)
paul van dyk - another way

בקיצור הרשימה ארוכה...
זהו זה לגבי...
מקווה שהפורום יתמלא באנשים שישפכו את ליבם:)
Haoman TraffiC
החדר שלי.פעם הייתי ילד,ילד קטן ומפגר היום נשארתי רק מפגר.למה אתה עושה לי את זה?"מה אני עושה לך?"למה אתה חייב להתנהג ככה כול הזמן?"עזבי אותי כבר את מפריעה לי לשמוע את המוזיקה"אני הולכת"בייייייייי"0

Ayla - Liebe

היא הייתה הראשונה שלי ובגלל שהייתי כול-כך מהופנט לקטע הזה בזמנו היא נראתה כול-כך חסרת משמעות לעומת המלודיה שכול-כך מרגשת היום.0

פששששששש כמה שנים עברו מאז

:p

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel