|
|
| YO-I |
נכון, יש תרד' על טראקים שאנחנו מחכים להם, יש תרד על טראקים מומלצים אבל פעם בכמה חודשים יוצא לנו באמת להתלהב, להתרגש ולחכות לקטע אחד שכל העולם מדבר עליו
טייסטו, מחזיר אותי אחורה, ממש אחורה ולמה? אלור, הפרוייקט המדהים שלו מסוף שנות התשעים זוכרים? אז טייסטו הפיק קטע חדש תחת הפרוייקט אלור והקטע גבירותי ורבותי הוא לא אחר מאשר הטראק שכולם היו מתים לדעת מי עומד מאחוריו )כאילו שלמישהו היה ספק) זה כמובן הטראק שטייסטו ניגן באריה9 שכולם כתבו אותו בטראק ליסט כ
ARIA* - ID
קטע מהפנט ללא ספק, המלודיות, הווקאל של הבחורה והברייק המדהים, אין הרבה מה להגיד חוץ מלשמוע ולהתאהב, אחרי הרבה זמן שטייסטו דיי איכזב אותי, הוא חוזר ובגדול עם טראק מדהים
שימו לב לכמה דברים, הקטע עצמו נוגן מספר פעמים ע"י טייסטו אבל רק במסיבה האחרונה בדיסנילנד טאייסטו ניגן את הטראק הסופי והמוגמר, בשאר הפעמים הקטע נוגן כשהוא עוד היה בשלבי סיום ועריכה, למי שמבין בוודאי ישים לב להבדלים בין הקטע הסופי לאותו טראק שנוגן בסטים האחרים
הקטע עצמו הולך להיות באלבום הכפול והחדש של טייסטו בסידרת הסאנרייז, אלבום שגם מסביבו יש הייפ גדול בגלל הטראקליסט שנראה יותר כמו מסמך סודי של השב"כ
יש למה לצפות |
|
|
| sh33p |
:D טראק מהמם!
סוף סוף משהו איכותי מטייסטו אחרי הרבה זמן שהיצירות שלו
לא הלהיבו אותי בכלל |
|
|
| Glenn-Holmes |
| לא שמעתי...נחכה ונראה... |
|
|
| DjChook |
איזה כיף לראות את אילן פה ,, נכון שהתגעגעתם אליו ?
יפה שהוא זוכר להגיד תודה לאנשים שהביאוהו עד הלום ;) |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by DjChook
איזה כיף לראות את אילן פה ,, נכון שהתגעגעתם אליו ?
יפה שהוא זוכר להגיד תודה לאנשים שהביאוהו עד הלום ;) |
נימוסים והליכות הם דרך חיים עבורי :D
ובקשר לשאלה הראשונה...אני מקווה שמישהו יענה כבר...:rolleyes: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|