|
|
| DJ Alex E. |
קודם כל
לכל מי שבא לקפוץ שהתרד הזה לא קשור
אז לדעתי הוא מאד קשור,כי הוא מדבר על סאונד,וסאונד זה מוסיקה
וחוץ מזה שזה גם יכול לעזור פה להרבה אנשים שכמוני רוצים להוציא את המקסימום הממחשב שלהם
אז ככה
לפני חודשיים קניתי אוזניות מקצועיות של פיוניר ב800 שקל.
שמח וטוב לב חזרתי לי הביתה,חיברתי אותם למחשב,כיוונתי את האיקיו של הוינאמפ בצורה הכי טובה שיכולתי,ועדיין יש לי תחושה שאני לא מוציא את המקסימום מהאוזניות
עכשיו,כשאני שומע באוזניות,אני יודע שאפשר לעשות סאונד הרבה הרבה יותר טוב ממה שהאיקיו של וינאמפ מאפשר
הדבר הזה הוא ברור מן הסתם חחח אבל זה לא כזה הפריע לי כששמעתי ברמקולים המעפנים הישנים שלי.אבל עכשיו,אחרי שקניתי את האוזניות במיוחד כדי להנות מאיכות סאונד גבוהה,אני חייב להוציא את המקסימום מהן
לכן אני מחפש כל מיני תכונות חיצוניות דרכן אפשר יהיה לכוון את הסאונד של המחשב
תוכנות שיהיו עם הרבה יותר אופציות ועם שליטה על הרבה יותר תדרים מאשר ה-10 תדרים שמציע האיקיו של הוינאמפ
אולי אפילו קיימים כל מיני פלאגים לוינאמפ עצמו שמאפשרים עוד אופציות בכיוון הסאונד
בקיצור,כל דבר יתקבל בברכה :D |
|
|
| skelz |
האוזניה של פיוניר אמורה לתת לך את הסאונד המקורי בדיוק כמו שאר אוזניות התקליטנים
להשמיע לך את התדרים בצורה מדוייקת.. ולא להעשיר את הסאונד..
אם אתה מתעקש..
תנסה לחפש באתר של וינאמפ
משו בצירוף המילים
DFX
אני מאמין שתמצא משהו |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
לפעמים הסאונד שהמחשב מוציא לך באוזניות הוא באמת לא האידאלי, ולא מנצל את המקסימום פוטנציאל של האוזניות...הסיבה לזה יכולה להיות אגב גם הכרטיס קול שלך...שבמקרים רבים יוצר מן צוואר בקבוק, זתומרת מוציא אוטפוט באיכות ירודה וזה בעצם מה שאתה שומע באוזניות.
קיצר שונה תחתונה, אוזניות איכותיות זה לא הכך, צריך גם כרטיס קול ברמה לסאונד טוב. |
|
|
| SMoKeR |
כל מה שנאמר באשכול הזה לגמרי נכון ובלה בלה בלהההההה
אבל (תמיד יש אבל) שמדובר במחשב תמיד אפשר לקמבן איזה משו גם יש לך איזה כרטיס קול און בורד מסריח...
קח בחשבון שמה שאני הולך לתת לך עכשיו לא הולך לתת לך את הסאונד המקורי אבל בהחלט הולך להוסיף....
נא להוריד להתקין ולהפעיל את הווינאמפ
http://www.i-adrian.home.ro/file/dsp_enh.zip
הא ותשאיר גם את האקווליזר מכוון בצורה שהוציאה עד עכשיו את הסאונד האידיאלי (שהכי אהבת)
בקיצור תשחק קצת עם הפלאגין שהבאתי לך אבל אני בטוח שתמצא שהכי טוב זה פשוט להשאיר את זה על מצב
Normal
אצלי זה ככה

ד"א: על איזה אוזניות מדובר כאן?
על ה
HDJ-1000 ???
אם כן אני לא רוצה להבהיל אותך אבל תיזהר כי יש מצב עוד חודש חודשיים צד שמאל של האוזניות ישרף לך... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|