|
|
| Sniper |
צח, אתה רואה?? בשביל דברים מעניינים אתה צריך לתת מעצמך וזה לראות פחות בית, שבתות ושאר ירקות.. אתה הבאת את זה לעצמך.. ויש את הכח בידיים שלך לשנות את זה.. אם אתה ממש רוצה. אם לא, אז באמת חבל..
שחר, בשביל לפתוח עסק אתה צריך ראש עסקי, הרבה בטחון כלכלי והמון המון מזל.. אתה יכול לפתוח עסק שהוא יהיה הכי משגשג בעולם ובשלוש שנים הראשונות הוא יכניס רווחים אסטרונומיים ולאחר השלוש שנים תתחיל בהפסדים.. ברור שזה לא מה שאני רוצה שיהיה לך..
אז אתה מכיר דוגמניות.. אני גם מכיר, ויש לי דיי הרבה ידידות טובות מאוד
אחת מהם אפילו זכתה במקום שני בלא זוכר באיזה תוכנית.. והיא עשתה גם את הקטלוג של כן ולא
מאי אקרמן אם זה עוזר לך..
וחן בראונשטיין שהיא בסוכנות של רוברטו..
שגם היא מככבת בהרבה מגזנים..
ואין להן כ"כ הרבה זמן. אולם חן עדיין בתיכון.. אבל אין לה זמן, היא די מצליחה בתחום.. ומאי שלא רואה אותה בשיט בכלל אין לה זמן לנשום..
אתה מבחינתך לא מסתכל על כל המצב, אתה מסתכל על האנשים שמסביבך כמו אבא שלך וחבר של אבא שלך.. ועוד כל השאר, אני מקווה מאוד שהם יצליחו ויהיו מסודרים לכל החיים.. לך תסתכל על אנשים כמו שוקי זקרי שפשט את הרגל.. ויש לו את השם הכי חזק בארץ מבחינת מספרות.. הוא היה מגלגל מיליונים.. היה מנהל בית ספר לספרות ועוד 10001 דברים ולא מזמן הוא פשט את הרגל..
ושוב, אני מקווה שתצליח ושיהיה לך כל מה שאתה רוצה בעולם
אבל קח עצה מחבר.. אל תקח את החיים כאילו הכל מובן מאליו..
ובקשר לאסון השייטת, נכון אתה צודק.. ואני לא אומר שהמדינה נותנת לך.. גם אם היא לא נותנת לך אתה עדיין אזרח בארץ ישראל, וצבא עם כל הכבוד אתה צריך לעשות.. לא אמרו לך לתת מעצמך את החיים.. תתן את המינימום כמוני..
לשנות את הדעה שלך באמת אני לא יצליח, ואני גם לא אנסה\מנסה
רק שאלה אחת שרועי שאל אותך כבר בדיון אחר על הצבא, איפה כל המורעלות שרצית שייטת.. ??? |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Sniper
שחר, בשביל לפתוח עסק אתה צריך ראש עסקי, הרבה בטחון כלכלי והמון המון מזל.. אתה יכול לפתוח עסק שהוא יהיה הכי משגשג בעולם ובשלוש שנים הראשונות הוא יכניס רווחים אסטרונומיים ולאחר השלוש שנים תתחיל בהפסדים.. ברור שזה לא מה שאני רוצה שיהיה לך..
אז אתה מכיר דוגמניות.. אני גם מכיר, ויש לי דיי הרבה ידידות טובות מאוד
אחת מהם אפילו זכתה במקום שני בלא זוכר באיזה תוכנית.. והיא עשתה גם את הקטלוג של כן ולא
מאי אקרמן אם זה עוזר לך..
וחן בראונשטיין שהיא בסוכנות של רוברטו..
שגם היא מככבת בהרבה מגזנים..
ואין להן כ"כ הרבה זמן. אולם חן עדיין בתיכון.. אבל אין לה זמן, היא די מצליחה בתחום.. ומאי שלא רואה אותה בשיט בכלל אין לה זמן לנשום..
אתה מבחינתך לא מסתכל על כל המצב, אתה מסתכל על האנשים שמסביבך כמו אבא שלך וחבר של אבא שלך.. ועוד כל השאר, אני מקווה מאוד שהם יצליחו ויהיו מסודרים לכל החיים.. לך תסתכל על אנשים כמו שוקי זקרי שפשט את הרגל.. ויש לו את השם הכי חזק בארץ מבחינת מספרות.. הוא היה מגלגל מיליונים.. היה מנהל בית ספר לספרות ועוד 10001 דברים ולא מזמן הוא פשט את הרגל..
ושוב, אני מקווה שתצליח ושיהיה לך כל מה שאתה רוצה בעולם
אבל קח עצה מחבר.. אל תקח את החיים כאילו הכל מובן מאליו..
ובקשר לאסון השייטת, נכון אתה צודק.. ואני לא אומר שהמדינה נותנת לך.. גם אם היא לא נותנת לך אתה עדיין אזרח בארץ ישראל, וצבא עם כל הכבוד אתה צריך לעשות.. לא אמרו לך לתת מעצמך את החיים.. תתן את המינימום כמוני..
לשנות את הדעה שלך באמת אני לא יצליח, ואני גם לא אנסה\מנסה
רק שאלה אחת שרועי שאל אותך כבר בדיון אחר על הצבא, איפה כל המורעלות שרצית שייטת.. ??? |
קודם כל בשביל ראש עיסקי יש לי את אבא שלי
שיש לו תואר במנהל עסקים והיה בזמנו מנהל שיווק ועכשיו מנהל חברה.
יש לו ניסיון של שנים בעולם העסקים
ומזה אין לה זמן לנשום
אין יודה לוי נושם? עומר ברנע? רון שחר? עידו לב אפילו
עומר ברנע ראיתי אותו 3 פעמים בווקס לדוגמא
מה אתה משווה את שוקי זיקרי לאבא שלי?
יש לו תואר בכלל במשו?!
שיהיה לו תניסיון של אבא שלי בעסקים נדבר
גם זהבה בן נפלה
אבל מי אמר שהיא ושוקי זיקרי יודעים לנהל כספים?
אבל מסכים איתך שיש גם ירידות וחברות שהיו שוות מליונים נופלות אני מסכים ב 100000%
אבל אנלא מדבר על הייטק
אני מדבר על סנוקר וזה דבר שאפשר לשמור עליו כל עוד אתה לא מנסה לזיין את הלקוחות שלך
זה הרבה יותר מורכב מזה אבל בתור אחד שהולך הרבה לסנוקר ובתקופה שהחברים לא היו בצבא הייתי 3-4 פעמים בשבוע בסנוקרים אני יודע איך מקומות פועלים
וגם לאבא של חבר יש סנוקר והוא דיבר איתנו על זה
אמרתי לך זה לא עניין של 5 שורות שאתה אומר וואלה כל מה שכתבתי פה נכון אז יהיה לי עסק טוב
זה מורכב ואני מסכים איתך
אבל יש לי אנשים במשפחה שהם עצמאיים ופתחו מקומות דומים
ובלי קשר אלעד אתה מבוגר כבר אתה צריך לדעת
צריך לקחת סיכונים לא?
יש לאבא שלי כסף לעזור לי
ואני הולך עם כמה חברים שיש להם כסף
ואבא של חברה שלי שגם יש לו כסף
כשאני בצבא אתה מסכים איתי שאין זמן לחשוב על זה ולהשקיע וללכת לברר דברים? יש ים דברים שצריך לעשות כדי להרים עסק ומן הסתם צריך לשבת כל הצדדים השותפים ולדבר על זה ולחשוב ולתכנן
איך בדיוק נעשה את זה? כשאני חוזר מהצבא מת בערב?
בשישי שבת? אנלא מדבר על כסף בשישי שבת
ובקשר לאסון השייטת וואלה אני אזרח בארץ אבל איזה ארץ זאת אם האנשים שאני שומר עליהם משתינים לי בפנים אחרי שאני צריך אותם
עזוב תשייטת מה עם כל הזקנים שצריכים תממשלה
כל הנכים?!
פתאום שמים עליהם זין?
ובקשר ליחידה מובחרת זה סיפור אחר מאז היום סיירות ירד לי פרופיל ל 72 בגלל אף אוזן גרון
והשתנו דברים כמו שאתה רואה וכל ההשקפה שלי וכו |
|
|
| m0sh |
טוב עשיתי קצת בירורים
אני ממש לא בטוח ישחורר אבל יש מצב אני יקבל 24 לתקופה של חצי שנה או שנה
זה אומר שהטיפולים על חשבוני ,הפז"מ דופק ואיביזה קוראת לי |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by m0sh
טוב עשיתי קצת בירורים
אני ממש לא בטוח ישחורר אבל יש מצב אני יקבל 24 לתקופה של חצי שנה או שנה
זה אומר שהטיפולים על חשבוני ,הפז"מ דופק ואיביזה קוראת לי |
איביזה?
מתגרה בגורל אתה:D |
|
|
| Haoman TraffiC |
צבא....בתור אחד שעבר את כול שרשרת החיול הצבאית שזה אומר מהבקו"ם דרך הטירונות עובר אל 5 בסיסים שבדרך עברתי מעצר של כמעט חודש ולא מעט טירטורים וזוועות עולם שהיו יכולים להגדיל את דוח הקבילות השבוע בלא מעט דפים וחומר מחשבה על הצבא שאנחנו כול-כך אוהבים להתגאות בו.0
תעשו טובה לעצמכם,אם אתה לא רוצים ללכת,אל תילכו...זה נשמע פשוט וזה באמת ככה,אחד הבלופים הכי גדולים שהצבא הזה מייצר זה שאי-אפשר להיסתדר בחוץ בלי שלוש שנים צבא..עשרות חברים שלי כבר דילגו על הפרק הזה בחיים שלהם והם לא ניראים לי מובטלים במיוחד..0
נכון...חשוב לעשות צבא,מאוד חשוב לתמוך בלוחמים,אבל בגלל זה אני חושב שצריך להעיף לא מעט חיילים חסרי יעילות כמוני וכמו צח שחוץ מלשמוע מוזיקה כול היום הרבה לא מועילים לצבא,שיעיפו אותנו מהצבא,ואת הכסף שיחסכו שיעבירו לטובת הלוחמים שיקבלו שכר הולם למאמץ שלהם.0 |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|