return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 
לצאת מהצבא...עזרה

Scorchio
מסכים ששחר קצת קופץ כאן מעל הראש עם ההצלחה שכבר יש לו בראש
אבל אלעד בחיית
מה עוצר אותי?
המון דברים עוצרים אותי
אני לא כמוך שאתה בא מ-8 עד 5 וחצי
אני 3 פעמים בשבוע קם ב-4 בבוקר וחוזר ב-10 בלילה
כל היום נסיעות על ההגה
מתיש לי את החיים
ועם זה עוד איכשהוא לפעמים אני מצליח ללכת לחדר כושר 4 פעמים בשבוע זה הישג אחוש בשבילי
תשאל פה אנשים איך אני בא למסיבות בימי חמישי למרות שאני מתקרחן ונותן כבוד
:)
כבר שבועיים רצוף שאני נרדם מאחורה על הספות בווקס
ראסמי אחי הצבא מתיש אותי ועל כלום
אני מרגיש שיש לי פוטנציאל ומה לעשות שבגלל שלא יכלתי לשרת בקרבי דפקו אותי בתפקיד מנהלתי למרות שהוכחתי להם שיש לי מצב להיות בתפקיד מודיעיני\מחשבים\קש"ב משהו
אבל שמו עליי זין ואמרו לי שאני יהיה מה שהם רוצים והאופציות שנתנו לי זה
מאבטח מתקנים\טבח\נהג\פקיד\אפסנאי

וזה בגלל שהיו לי קשיים בנוגע לשירות קרבי וגם באותה תקופה הייתי באיבחון פסיכולוגי הפסיכולוגית המליצה לפטור אותי משירות קרבי זה דפק אותי לגמרי
אז היום אתה רואה אותי
בחור שבאמת בלי להשוויץ יש לי ידע וראש למחשבים ואני יכול בקלות לבצע תפקיד חשוב כמו מודיעין שתורם אחושרמוטה
שמו אותי להיות נהג בוס

אז מה אני עושה כל היום?
יושב בלשכה נוסע לתל השומר לשים לו את המדים כביסה ושומע מוזיקה באוטו
זה צבא זה?
למי ולמה אני תורם?
כלום אני יוצא יבוא מישהו אחר
ככה זה אנשים ותתחילו להבין את זה
אני עוד לא סגור על עצמי בקטע של שיחרור לא יודע אם אני יעשה את זה בסוף או לא
אבל אני בהחלט מרגיש שהצבא הוא לא בשבילי

מארק אמר כאן שלמשתמטים אין מקום במדינה הזאת
תיודע כמה אנשים יוצאים מהצבא על רפואי על כלום!!!

כלום אני אומר לך ואתה מחשיב אותם ככאלה שהצבא מצא לנכון לפטור אותם משירות אז הם לא משתמטים

אני יגיד לך עוד משהו על הצבא
יש לי חבר שהיה בצנחנים וגילו לו שיתוק בקיבה
תוך יומיים הבנאדם יצא על ועדה רפואית מהצבא
אתה מבין איזה כיסתוח עצבני הצבא עשה ?
ברגע שהם גילו את זה הוציאו אותו והסירו מעצמם אחריות לגמרי
עכשיו הבנאדם על 10 כדורים ביום ולא יכול לאכול כמעט כלום

קיצר הצבא הזה רק דואג לעצמו
ואני בתור אחד שמשרת מישהו בדרג בכיר בצבא יכול להגיד לך שלא אכפת להם משום דבר שקשור בחייל הקטן

אני חושב שלא כדאי לשרת את הצבא הזה
בייחוד שהמדינה אחרי זה לא מחזירה לנו כלום
Sniper
צח, זכור לי שהיית צריך לעשות איזה קורס בטכני נכון??

תקן אותי אם אני טועה,

ונכון, יש מקרים שהצבא משחרר סתם ונוטל מעצמו את האחריות בגלל סיבה בריאותית, יש משהו שאתה לא יודע והרבה לא יודעים ובתור אחד שמחלקת נפגעים אני גילתי את זה לא מזמן..

על המדינה לקחת כל דבר שקורא לך במהלך השירות הצבאי, אם נניח יצאת מהבסיס ורכב נכנס בך, לקראת סוף השחרור אתה יכול לתבוע את משה"בט ונכון שזה תהליך אררוךך ומייגע אבל בסופו של דבר אתה מקבל אחוזי נכות וברגע שמכירים אותך במשה"בט, זה כבר יכול לעזור לך והמון..

לדוגמא, יש לנו אחד שקיבל 25% נכות קל על זה שבמהלך נסיעה ברכב אזרחי מהבסיס הוא עשה תאונה ונגרם לו נזק, כנ"ל גם אם חס וחלילה חלית בסרטן..

אחי, ברוך ה' יצא מזה, במהלך שירות מילואים גילו לו סרטן.. ועד היום הוא נחשב לנכה צה"ל, אולם הוא לא מקבל אחוזים גבוהיים אבל זה עוזר לו בתשלומי ארנונה ומיסים..

וצח, ת'אחלס חיכתי לתגובה שלך.. ניסת פעם לדבר עם המפקד שלך בנוגע שלא טוב לא?? ניסת להגיש ט' 55???

ניסת לעשות משהו בשביל לשנות את המצב??.

סביר להניח שלא, נכון??

אולי נפלת על מפקד חרא.. אז אם הוא לא מוכן לעזור, תרשום מכתב למישהו יותר בכיר.. תגיש ט' 55.. ובמיקרה הכי קיצוני תן להורים שלך לדבר איתוץ...
אם לא טוב לך, תעשה משהו..

לי אחרי שנה בתפקיד הקודם לא היה לי טוב, ולא היה בא לי לישון בבסיס..
אז נכון שלקח קצת זמן עד שהעבירו אותי תפקיד.. אבל זה בסוף קרה..

אז נכון התפקיד שלך משביז אותך.. ואתה מרגיש מבוזבז.. תעשה עם עצמך משהו, תדבר תתיעץ תבקש

לא הרגו אף אחד בצה"ל על זה שהוא ביקש לעבור תפקיד..

וזה לא בהכרח נכון שלמסגרת לא איכפת מהחייל, אולי למסגרת בגדול.. זה נכון
בתור אחד שעד לא מזמן טיפל בכל נושא כח האדם בחטיבת הנח"ל אני שמעתי וראיתי בעיניים שלי, חיילים שפנו למח"ט, ואם היה להם נימוק מספיק טוב הוא עזר להם.. כמובן שאם מישהו היה בא אליו ואומר לו
"אני רוצה לעשות בית זונות, לא בזין שלי לשרת בצבא"
הוא לא היה עוזר..

ולפי מה שאתה אומר יש לך רצון לשרת במשהו מעניין.. ובגלל שיש לך נימוק מספיק טוב אני לא רואה סיבה שלא יתייחסו אלייך.. אולי למישהו אחר התפקיד שלך יתאים יותר והוא לא ירגיש שהוא מבזבז את הזמן..

תנסה לעשות משהו לפני שאתה מחליט שלא בזין שלך, ושאף אחד לא שם עלייך
m0sh
יאללה הצבא זה חרטא וזהו.

לשחר באמת יש איזה בעיה בראש והוא צריך דחוף מסגרת צבאית.

אני לא יודע אם ישחררו אותי אבל אני בטוח לא חוזר לתפקיד שלי...אם לא ישחררו אותי אני ידרוש העברה...זה לא עסק שעתיים נסיעה הלוך וחזור
בלי קשר אם לא ישחררו אותי אני ישר לאשפוז ואם ישחררו אותי אני נראה לי יעשה אותו דבר.
Shahar
quote:
Originally posted by Sniper
קודם כל אני לא משחק אותה מורעל
להפך אני הכי לא מורעל, אתה מדבר עם בן אדם שלא רצה להתגייס בכלל
ואני לא עומד מאחורי משפטים
אני דיברתי איתך ת'אחלס! אני לא אוהב את המסגרת, אבל אני אוהב את המדינה
ובתור אזרח במדינה אני חייב לשרת 3 שנים מלאות!!! אם יקצרו לי מה טוב.

וכבר רשמתי פה, חשבתי לא פעם ולא פעמיים על לצאת..
ונכון יש יתרונות ללא השלוש שנים הללו אבל צבא זה גם דבר שצריך לעשות בחיים ולא יעזור כלום..

ושאני מתכוון שאתה חיי בסרט ואתה כ"כ בטוח בעצמך שאתה הולך להצליח בחיים כבר אמרתי לך את זה, הלוואי ותצליח באמת הלוואי מכל הלב אני אומר אתזה. אבל אל תחשוב שהחיים כ"כ קלים.. ואני אומר את זה ממקרים שעברו אצלי במשפחה, באמת שאני לא מתכוון לפרט כזה דברים דיי פרטיים.. שאני מעדיף לשמור בפרסייה מצומצת.

הלוואי ותיהיה דוגמן מצליח ויהיה לך את העסק הכי משגשג ורווחי שיש בעולם..

אבל תקח בחשבון, שלא כל דבר בחיים מגיע בכזאת קלות, אתה אומר את זה כאילו אתה כבר יושב על עסק שמשגשג בסביבות 10 שנים ועם בטחון כלכלי של לפחות 10 מיליון..

ואם אתה כ"כ רוצה לפתוח עסק, אז אתה יכול! אל ת'זיין לי תמוח
אני מכיר מישהו בבסיס שלי, שעושה יומיות בדיוק כמוני
וההבדל ביננו שהוא מחזיק משפחה, כן הוא נשוי!! ויש לו ילדה!!
ותאמין לי שבשניה הוא יוצא מהצבא, והוא ממש לא נהנה ממה שהוא עושה! הוא חימשוניק ועושה עבודה שחורה רצח, מתקן כלי רכב כל היום, חוזר מסריח הביתה
והולך לעבוד!!! ותאמין לי שלהחזיק משפחה זה יותר קשה מעסק פרטי דוגמנות ועוד 1001 דברים! לגדל ילדים זה לא כ"כ קל!
ואם אתה באמת רוצה אז גם הצבא לא יעצור אותך!!

אז אל תטוס 3 שנים מי ישמע שבאמצע בית הספר היית יכול לטוס לחודש פתאום סתם ככה ביום אחד..

ומה אני עושה?? כבר ציינתי שלא ממש הרבה, ושוב אני לא מורעל
ואני לא נהנה ממה שאני עושה בצבא, אבל כמו שרשמתי בחרתי דרך לא מעניינת, ואני צריך להמשיך בדרך.. עובדה יש לי חיים, ותאמין לי שחר בכיף אני מאוד שמח שאתה נהנה בחיים שלך ובמה שהספקת לעשות.. מהזמן
שסיימת ללמוד, אבל מה שאתה תלמד בצבא ומה שתראה בצבא זה תלוי בך, באיזה דרך אתה תיקח את השירות ואיך תעביר אותו אם בכלל תעשה שירות..

ותאמין לי שמה שעשיתי בצבא, אולי זה לא תרם לביטחון של המדינה, וזה למנוע פיגוע, אבל אני אישית יודע שכן נתתי מעצמי, לא את המקסימום כי כבר רשמתי אני לא אוהב את המסגרת.. וסביר להניח שהכל בגלל הדרך שבחרתי.

יש לי חבר שהוא בן יחיד, הלך להיות לוחם, נשבר לו הזין משך את החתימה וראה את העולם של הג'ובניקים, חודשיים ככה והוא השתגע, חזר להיות לוחם.. לא מזמן תפסו אותו מפוצץ מכות ערבים במחסום, זיינו לו את התחת הדיחו אותו מלחימה, מצ"ח בלאנגים.. סרטים.. אבל הוא בחר בדרך של לתרום בתור לוחם והוא ממשיך איתה.. תאמין לי שהבן אדם הזה כ"כ שבוז מהצבא והוא לא רואה את הבית.. ויש לו בעיות ת"ש, אבל הוא החליט שהוא נותן את המקסימום שלו לצבא.. ואני הכי תופס ממנו בעולם.. הוא חוזר פעם בשלושה שבועות והוא מספיק לעשות הכל.. כמובן שלא ללמוד ולעבוד.. אבל הוא נהנה לא פחות ממך וממני ומכל הפורום הזה..

ומה יכול לעצור את צח?@! תעשה לי טובה, אם הוא כ"כ רוצה לעשות דברים אז אפילו שהוא עייף הוא יעשה אותם.. מה אתה חושב שאתה תדגמן ויהיה לך עסק פרטי יהיו לך חיים?!$#@

אתה יודע מה זה עסק פרטי בכלל?!@# לאח שלי היה פצרייה דיי משגשגת בנתניה, ובקושי היה לו זמן להיות בבית.. זה פול דאגות.. ונראה לך שיהיה לך את כל הזמן לעשות 1001 דברים שאתה רוצה?!
בסופו של דבר הוא סגר את הפצרייה עם כל ההכנסות הטובות שהיו בלי עין הרע, כי לא היה לו זמן דקה לנשום!! זה להיות כל היום בעסק, וזה זה מתחרים ויש ימים שיש פול עבודה ויש ימים שאין כלום, זה לחץ נפשי עצום!! וגם יהיה לך ביטחון כלכלי עצום, אתה עדיין תיהיה מודאג
ועוד דוגמא: חבר שלי פתח מסעדה של פאסט פוד כזאת, כאילו כל הטוסטים כל האוכל המהיר הזה שזה נהיה פופלארי בארץ לאחרונה, תוך 3 שבועות הוא סגר את המקום עם מינוס של 30 אלף שקל!!!!!! למה ת'שואל?! כי היו לו פול מתחרים.. והוא היה כ"כ בטוח בעצמו שהוא יגלגל מיליונים.. כי הוא היה בדיוק באותה גישה כמוך השתחרר מהצבא, פתח עסק.. והיום הוא עובד כמו חמור 16 שעות ביום בתחנת דלק בשביל לנסות לכסות את המינוס שלו ולהחזיר כסף לאנשים הוא חייב להם.. זה ממש לא חיים!! הוא היה הבן אדם הכי שמח שאני מכיר בחיים, כל היום מסיבות, מכוניות בגדים.. היום אין לו מצב לכלום..

זה ידוע שעל הצבא יש דעה שלילית.. וזה כי אנשים כמוך גורמים לאנשים לחשוב ככה, אף אחד לא אמר לך להיות לוחם, תעשה בית זונות, אבל תעשה צבא!!! למה שחבר שלי ישמור במחסום כמו בן זונה, וירו עליו לא פעם ולא פעמיים בשביל לשמור על זה שתישן טוב בלילה ותלך למסיבות של נקסט
בעוד שאתה אומר שהצבא מפריע לך לחיים!? אז נכון זו הדרך שהוא בחר! להיות לוחם, הוא לפחות נותן משהו מעצמו ולא טוען שהצבא מפריע לו בחיים..

ועוד שאלה?! הביצפר לא הפריע לך בחיים?? אם כן אז למה למדת בכלל?? זה הפריע לך לעשות חיים.. אני מרגיש אשכרה שאני הולך לביצפר.. נכון שאני חוזר הרבה יותר עייף, אבל עם כל העייפות אם אני באמת רוצה לעשות משהו אני יעשה אותו ושום דבר לא ימנע ממני..
וכל חייל בצה"ל יגיד לך שחרא לו ולא טוב לו

זה סתם תירוץ עלוב!!! תאמין לי שיש לי חיים הכי טובים שיש, אני נהנה מכל העולמות, אני עושה מה שאני רוצה.. אז נכון אני במסגרת צבאית, אבל משעה 5 וחצי אחה"צ אני חופשי לעשות מה שבזין שלי..
אבל אני יודע גם שבשעה 8 בבוקר אני נכנס שוב למסגרת.. לזמן מסוים.

אז נכון, אני לא קם כל יום ב 12 ונכון אני מוגבל בזמן.. אבל כמו שרשמתי אם אתה באמת רוצה לעשות משהו, כלום לא ימנע ממך, אפילו אם יש לך צבא למחרת בבוקר!!!!

קודם כל הפתיח הזה "צריך לתרום למדינה" אני אומר לך את זה תכלס על הזין שלי למה המדינה שמה עליך זין
איפה כל האנשים שנכנסו לקישון? מישו ראה אותם אחרי שהם קיבלו מחלות? פתאום המדינה לא לטובתם נכון? פתאום הם לא חשובים פתאום כולם מכחישים
מה קרה???
איפה המדינה תהיה עוד 60 שנה שתהיה מבוגר ולא תוכל לחיות מהכסף שתקבל?
המדינה לא מעריכה בגרוש את ה 3 שנים שאתה מסכן תחיים שלך בשבילה
ואפילו לא את העבודה המשרדית שאתה עושה
אז חלאס עם הדיבור האלה "בשביל המדינה" מדינה כזאת עם ממשלה כזאת על הזין שלי וזה לא פוזות זה מה שאני חושב

ובקשר לדוגמנות אני יודע מה זה לדגמן יש לי ידידות דוגמניות ויצאתי עם דוגמניות תאמין לי עם אפילו ליודה לוי יש זמן לנשום ויש לו הרבבבה זמן לנשום

ובקשר לעסק פרטי ברור שיש לי מושג!! אבא שלי מנהל חברה ויש לי עוד אנשים עצמאיים במשפחה תאמין לי אני יודע מזה עסק פרטי ובמקרה שלי אני מתכנן (כמה שזה נשמע דמיוני ודפוק) לפתוח סנוקר ויש לאבא של חבר שלי סנוקר וישבנו איתו והוא אמר לנו איך דברים פועלים ומה לפה ומה לשם...ולבן דוד שלי יש פאב מסעדה ותאמין לי שאני יודע מה זה לפתוח עסק
אולי אין לי תראש ותניסיון של אבא שלי אבל הוא תמיד יוכל לעזור לי הוא הרבה שנים בתחום העסקים והוא ישמח לעזור לי בכל דבר
ככה שלפני שאתה אומר שאין לי מושג מה זה עסק פרטי תבדוק מה אתה אומר

והביצפר לפעמים הפריע
אבל מה לעשות זה השכלה
צבא לא נותן לי כלום תבין!!! אני לא הולך לעתודה ולא הולך להיות קרבי
אני יהיה עובד משרדי או עובד רס"ר שזה לא תורם לי כלום!!!
ותכלס רציתי לסיים ביצפר הרגשתי שהוא תורם לי
ולהגיד לך תכלס
באתי לביצפר בשביל להנות עם החברים ובגלל הצחוקים
הלימודים היה כזה בקטנה בצד
ולפעמים שהביצפר הפריע באמת לא הלכתי

בקיצור מה זה משנה ביצפר זה דבר אחד צבא דבר אחר...
ביצפר המטרה שלו ללמד אותך ממש מבחינת ראש להכניס לך דברים שבלעדייהם לא תסתדר בחיים
מה שהצבא לא נותן ובטח לא התפקיד שאני רוצה
(ואל תתחילו להגיד שהצבא נותן עקרונות וזה למה לא לזה התכוונתי)
Shahar
חחחחחחח מוש למה יש לי בעיה בראש?:D

ומזה טופס 55?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel