|
|
| Sniper |
| quote: | Originally posted by Shahar
זה בשביל שאנשים לא יעשו שיטה ללכת לקבן ולצאת ממקומות |
רק חבל שזו השיטה היום..
כל חייל שלישי בצה"ל הולך לקבן כי לא בא לשרת בתור לוחם\בגדוד או בבסיס הנוכחי שלו..
וזה באמת חבל, אצלנו יש את כל הח'ברה מהחימוש שעושים יומיות ועכשיו החליטו להוציא כמה שיותר חיילים שמתפקדים במקצוע מסוים לקורס בשביל להוריד את המספר של העובדים כללים, וכולם הלכו לקב"ן בשביל לצאת מהקרוס... וזה יוצר עכשיו בעיה ממש רצינית.. |
|
|
| DjChook |
שחר, הגיע אלינו למדור עתודאי מצטיין דיקן בפקולטה למדעי המחשב באוניברסיטת ת"א.. שתבין שעל הנייר זה בנאדם ג-א-ו-ן ברמות מטורפות
הגיע למדור שלנו, ואחרי חודש העפנו אותו לכל הרוחות כי הוא לקה בכישורים חברתיים...
זה רק מוכיח לך שהנתונים על הנייר לא אומרים כלום!
אתה צריך לנסות לשאוף להגיע לאן שאתה רוצה, ולהיות מוכן לשאת בתוצאות
וכן, בנאדם שהולך לצבא הופך להיות דיי קטן ... ואני מסכים עם זה.
בנוסף, מה לעשות שאתה ילד בן 18 ואין לך ראיה מערכתית בגרוש,
למה אם האנשים שהיו צריכים לקבל החלטות גורליות היו צריכים להתעסק בקטנות כמו למצוא חניה, להכין קפה, לשלוח מיילים, וכו...
התפוקה שלהם הייתה יורדת ב 10 אחוזים נגיד?
מספיק ה 10 אחוז האלה בשביל שאנשים בשטח, ותאמין לי שאם אתה לא מבין את זה אפשר לעשות לך ראית מצב ולהסביר לך שזה כן ככה... אז האנשים האלה יקבלו את ההחלטות הנכונות בזמן הקריטי. וחיי אדם יכולים להחסך
וזה שחר, מה שעושה את הצבא שלנו לצבא הכי טוב בעולם. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Sniper
רק חבל שזו השיטה היום..
כל חייל שלישי בצה"ל הולך לקבן כי לא בא לשרת בתור לוחם\בגדוד או בבסיס הנוכחי שלו..
וזה באמת חבל, אצלנו יש את כל הח'ברה מהחימוש שעושים יומיות ועכשיו החליטו להוציא כמה שיותר חיילים שמתפקדים במקצוע מסוים לקורס בשביל להוריד את המספר של העובדים כללים, וכולם הלכו לקב"ן בשביל לצאת מהקרוס... וזה יוצר עכשיו בעיה ממש רצינית.. |
נו זה בדיוק מה שאני אומר
בגלל שאנשים שלא רוצים משו הולכים לקבן הצבא החליט לדפוק אותם
אבל בדרך הוא דופק גם כאלה שיכולים לעזור לו
| quote: | Originally posted by DjChook
שחר, הגיע אלינו למדור עתודאי מצטיין דיקן בפקולטה למדעי המחשב באוניברסיטת ת"א.. שתבין שעל הנייר זה בנאדם ג-א-ו-ן ברמות מטורפות
הגיע למדור שלנו, ואחרי חודש העפנו אותו לכל הרוחות כי הוא לקה בכישורים חברתיים...
זה רק מוכיח לך שהנתונים על הנייר לא אומרים כלום!
אתה צריך לנסות לשאוף להגיע לאן שאתה רוצה, ולהיות מוכן לשאת בתוצאות
וכן, בנאדם שהולך לצבא הופך להיות דיי קטן ... ואני מסכים עם זה.
בנוסף, מה לעשות שאתה ילד בן 18 ואין לך ראיה מערכתית בגרוש,
למה אם האנשים שהיו צריכים לקבל החלטות גורליות היו צריכים להתעסק בקטנות כמו למצוא חניה, להכין קפה, לשלוח מיילים, וכו...
התפוקה שלהם הייתה יורדת ב 10 אחוזים נגיד?
מספיק ה 10 אחוז האלה בשביל שאנשים בשטח, ותאמין לי שאם אתה לא מבין את זה אפשר לעשות לך ראית מצב ולהסביר לך שזה כן ככה... אז האנשים האלה יקבלו את ההחלטות הנכונות בזמן הקריטי. וחיי אדם יכולים להחסך
וזה שחר, מה שעושה את הצבא שלנו לצבא הכי טוב בעולם. |
אז מה אם יש לו בעיות חברתיות? אתה בתיכנות לא? אם הוא כריש בתיכנות ויכול לעזור לצהל לפתח דברים חדשים שעוד לא היו למי אכפת איזה בעיות חברתיות יש לו?
ולא הבנתי את כל ה 5 שורות האחרונות |
|
|
| DjChook |
אמרתי, שאתה לא תמיד יכול להבין את התמורה של האנשים שכביכול "מבזבזים את הזמן ולא מרגישים שהם תורמים"
והוא יכול להיות תותח בתכנות, אני עדין לא ירצה אותו לידי |
|
|
| m0sh |
טוב חברה מחר אני אצל הרופא ברמ 2
אני מקווה שהוא יציע לי טיפול כי אני חייב טיפול והחלטתי שאני מגיש תביעה בשביל לקבל טיפולים מהצבא...לפני הגיוס הייתי פשוט נקי במצב נהדר ועכשיו אני במצב הכי גרוע אי פעם |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|