return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
איך נותנים ליהל להוציא עוד דיסקים????

Meltdown
אוקיי, במסגרת שיטוטי ביום ראשון, בטאוור רקורדס בעזריאלי, אני פתאום מגלה במדף הדיסקים החדשים, שה די ג'יי הכי "אהוב" עליי, שממחזר קטעים בטירוף כמו קטעים של אינפקד משנת 2000, בסט שלו בגני התערוכה (שעד היום אני מצטער שהייתי בו),החליט להוציא עוד דיסק יוצר חדש שלו, ברגע שראיתי את הדיסק הזה, קיבלתי בחילה עזה.
בנוסף לכך, מסתבר שהדיסק הזה של יהל, הוא כבר הדיסק הרביעי לפחות, שהוא הוציא, ואני שואל דבר אחד:
איך די ג'יי כזה מגעיל, ממשיך להוציא דיסקים, כאשר השיא שלו אם בכלל אפשר לומר דבר כזה, היה בערך באמצע שנות ה90.
כאשר אני התחלתי מעט להתעניין בטראנס, תמיד ידעתי שאסטרל ואינפקד הם התותחים בכל התחום הזה מבחינת אומנים ישראליים, ואף פעם לא שמעתי את השם יהל, עד שלא התחלתי ללכת למסיבות של נקסט.
לסיכום, לא הייתי נותן לו להוציא עוד דיסק אחד אפילו, וכך גם לגבי אסטריקס, או עופר ניסים, שלושת הדי ג'ייז הללו, לטעמי פשוט גרועים, והם לא מגיעים לרמה של אסטרל, אינפקד, זנגלביץ, הפלאשים, זידן וכן הלאה
YO-I
יהל לא שואל אף אחד אם הוא יכול לשבת באולפן ולהפיק קטעים, זה שמחתימים אותו על חוזה והאלבום שלו מופץ זה משהו אחר

יש לי את האלבום, האמת, לא משהו בכלל, אותם סאונדים, אותם ציפצופים, הוא לא חידש כלום, אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות מיהל אבל ייאמר לזכותו שיש מספר טראקים שהוא יצר שהם בין האהובים עלי, כמו שוגר 1 יו אינסייד, ואופן יור מיינד

אם הוא היה מתמקד בהפקה של קלאב טראנס ולא טראנס, זה היה נשמע אחרת
KrazyDJs
אחלה אלבום למען האמת.
לא היהל הישן, אבל Kamasutra ו Liquid Love פשוט קטעים נהדרים..
skelz
שכחת את מאסטר אוף דיזטר :D
קטע מטורף טיק טק טיק טקקקק :)
Viber
מוזר לי שאתה אומר שיהל מוציא קטעים רעים ואינפקטד מוציאים טראקים טובים לאחרונה...

זה רק מראה שזה עניין של טעם כי אני אישית מעדיף לשמוע שירים מהאלבום של בריטני ספירס ולא מ
CONVERTING VEGETERIANS
או סט של זידן

ואני יכול למצוא לך גם מלא מחו"ל שמתים על הטראקים של יהל ומכבדים את המוזיקה שלו ואפילו מחשיבים חלק מהטראקים שלו לקלאסיקות אז עזוב,חיה ותן לחיות.

BTW:Astral kicks ass!!!:) :p

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel