|
|
| americium |
OMG !!!
i had to reply here ..... kids , you are sooooo young :)
Krembo is one of the most diversed i've ever seen , go to the wecond floor ..... you'll find there a lot of club-trance , techno and a little bit of progressive-trance . you won't find there a lot of deep-trance
funky fish records :
one of the phatest stores in israel !!!!
they have deep-trance/progressive-trance/deep-house and progressive-house
אתם אולי קצת צעירים אבל אל תזלזלו בחנויות האלה , תאמינו לי שתמצאו שם הרבה חורמ . צריך להיות עירני ולדעת מה מחפשים
הערה :0
אתם מדברים על כמה בישראל אוהבים לשמוע קלאב-טראנס אבל עדיין ממשיכים לדבר בכל הטופיקים שלכם רק על טראקים של קלאב-טראנס
ביקרתם פעם בטי אל וי ? דום ? דיפ ? סצין ? - שם קיימת הסצינה שעליה אתם מדברים |
|
|
| DJ-Energy |
| quote: | Originally posted by americium
OMG !!!
i had to reply here ..... kids , you are sooooo young :)
Krembo is one of the most diversed i've ever seen , go to the wecond floor ..... you'll find there a lot of club-trance , techno and a little bit of progressive-trance . you won't find there a lot of deep-trance
funky fish records :
one of the phatest stores in israel !!!!
they have deep-trance/progressive-trance/deep-house and progressive-house
אתם אולי קצת צעירים אבל אל תזלזלו בחנויות האלה , תאמינו לי שתמצאו שם הרבה חורמ . צריך להיות עירני ולדעת מה מחפשים
הערה :0
אתם מדברים על כמה בישראל אוהבים לשמוע קלאב-טראנס אבל עדיין ממשיכים לדבר בכל הטופיקים שלכם רק על טראקים של קלאב-טראנס
ביקרתם פעם בטי אל וי ? דום ? דיפ ? סצין ? - שם קיימת הסצינה שעליה אתם מדברים |
אחי..
אני בשמחה הייתי הולך לשם.. אבל אני קטן מדי
:( |
|
|
| Dj-2TaLL |
אני לא חושב שמדברים פה על קלאב טראנס עד כדי כך שאתה מציין את זה פה...
הסצינה בארץ לא כזאת מאחורה, פשוט היא לא יכולה להתקדם, למה? כי הקהל בארץ עדיין תקוע ביהל, "בק 2 ארט'" ו"אופריט'ון בלייד"...
אין לי וינייל אבל יהיה לי בקרוב...
תגידו, חשבתם אולי, אם זה אפשרי, לבקש מהחנויות שיזמינו את מה שאתם רוצים?
אם תארגנו כמה אנשים שיבקשו את אותו שיר, הם יראו שיש ביקוש ושמשתלם להם להביא את זה לארץ...
נשמע הגיוני???
:cool: :cool: :cool: |
|
|
| Vman |
חנויות לא מביאות תקליטים מחוסר לא יכולת אלא מחוסר רצון.
לחנויות יש אינטרס להשאיר תקליטנים כמו אלה גוטמן ,צ'ופי וכל שאר התקליטנים הפרימיטיבים למעלה כי התקליטנים האלו משלמים להם בשביל זה.
התקליטנים שהזכרתי ועוד כמה אחרים יודעים שאם יתנו לחברה החדשים סיכוי
הם ישאירו אותם ללא פרנסה.
הבעייה בארץ היא לא שהסצנה תקוה אלא שהיא מבוססת על כסף מסחריות וביריונות של כמה תקליטנים שבעולם מזמן *דחו אותם אבל בלית בררה אני מקבלים אותם בארץ.
צ'ופי ניסה פעם לנגן ב*
radio 1
באנגליה וזרקו אותו מישם כמה גרביים ישנות עם יותר חורים מבד |
|
|
| americium |
אני מצטער להגיד לכם אבל אתם טועים ובגדול
לא רק שהסצינה הזה היא לא סגורה אלא שאלה וצ'ופי בעצמם מקדמים תקליטנים חדשים , ואל תגידו שזה לא נכון ...... מניסיון , זה נכון
לגבי זה שהסצינה פה תקועה קצת מאחור , ישנם אנשים שעדיין אוהבים לשמוע את הקלאב טראנס , אין לי בעיה עם זה . הסצינה קצת מפגרת אבל לא ממש כי עובדה שיש מספיק מועדונים בארץ שבהם מתקלטים טקנו , פרוגרסיב-טראנס ודיפ-טראנס וגם פרוגרסיב ודיפ האוס
לגבי חנויות , אין כזה דבר קטן מדי 2-פול אלא אם כן אתה בן 12 או משהו ..... הייתי מציע לך ללכת לנסות , מי יודע . אין שם סלקציה :) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|