|
|
| DJ_BoN |
| quote: | Originally posted by s0undw4v3
כולם מדברים על הילדים הקטנים שיש פה בפורום, אבל אתם לא מבינים שיש פה ילדים קטנים בכל מקום שידברו על עוד ילדים קטנים שעושים שטויות...
בני כמה כולם פה ? |
אחי, הגיל בכלל לא משנה
הרמה המנטלית היא זאת שמשנה
אתה יכול להיות בן 30 ועדיין להיות ילד קטן שמפיץ סתם שמועות על זה שטייסטו מת.. קפיש?
זה בכלל לא קשור לגיל. |
|
|
| s0undw4v3 |
כמו שאומרים
Boys will be boys
אז - ילדים יהיו ילדים.
הקטע פה שיש ילדים בני 12 שחושבים שהם בוגרים "מנטלית" כמו שאמרתם... כי הם לא מכירים רמה מנטלית יותר גבוהה משלהם.
התכוונתי לומר בהודעה הקודמת שיכולים להיות פה ילדים או נערים בני 10-17 שיתחילו לקטר על ילדים מעצבנים בפורומים... והם עצמם בעצם ילדים! (אני רק בן 16 וחצי, אבל אני לא מקטר על ילדים קטנים שעושים שטויות) ילדים עושים שטויות... זה ברור לכולם, ויש באמת את אלה שהם בוגרים מנטלית ובגיל צעיר הם לא עושים שטויות. אפשר רק לשבת ולנסות לסבול את זה, כי אני למשל התחלתי עם עסקי האינטרנט בגיל 8, ואם היו מגבילים אותי מהתחלה, לא הייתי צובר נסיון כמו שיש לי היום. סובלנות היא שם המשחק פה.
מקווה שאף אחד לא נעלב. :toothless |
|
|
| Dj-2TaLL |
"בויז" אכן יהיו "בויז" אני מסכים עם זה...
אבל לכתוב שטיאסטו מת?!?!?
ועוד פה?!?!?
זה בשבילי עובר את הגבול...
זה כמו שקראתי איזה פוסט של סוומפר שאסור להציף ולכתוב סתם הודאות, זה לדעתי נחשב...
בכל זאת אני בא לפורום הזה בשביל לדבר על מוזיקה (ופה ושם על דברים אחרים) ואני לא צריך לסבול הודאות כאלה...
:\ |
|
|
| s0undw4v3 |
צודק...
אפשר לעשות באן פה ושם... זה רק אינטרנט :toothless |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by Dj-2TaLL
"אבל לכתוב שטיאסטו מת?!?!?
ועוד פה?!?!?
זה בשבילי עובר את הגבול...
זה כמו שקראתי איזה פוסט של סוומפר שאסור להציף ולכתוב סתם הודאות, זה לדעתי נחשב...
בכל זאת אני בא לפורום הזה בשביל לדבר על מוזיקה (ופה ושם על דברים אחרים) ואני לא צריך לסבול הודאות כאלה...
:\ |
אני איתך אחי
:) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|