| taltul |
| quote: | Originally posted by m0sh
קח דוגמא את שגיא מהפורום
vortex
הוא בא מהרקע הפסיכאדלי שאתה שחר כנראה לא מכיר והוא חשב שפול ואן דייק זה האוס
אתה לא היית פה שהיה לנו ויכוח עם
beautiful things gabriel and dersden
זה האוס או טראנס
הוא וצח טענו שזה האוס למרות שזה ממש לא!
ומשם הוא למד ואמר שככה זה שהוא בא מהרקע הפסיכאדלי
ועוד הרבה אנשים כבר שמעתי אומרים שטייסטו זה האוס ולא טראנס!
אח של חבר שלי שהוא גם במקרה מתקלט פסיכאדלי...
עזוב אתה צעיר |
נכון - וזה לא רק במוזיקה האלקטרונית... אני בטוח שאם נקח את אנשים ששומעים רוק אז יש להם את הרוק של אמטיוי שהוא נקרא אךטרניטיבי אם אני לא טועה ויש את ההארד מטאל או משהו כזה שזה יעני המטורף, ביותר...
עכשיו אני בטוח ב100% שאם תקח בן אדם ששומע כל הזמן את ההארד מטאל הזה ותביא לשמוע שיר של אבריל לבין או משו בסגנון מהאמטיוי אז הוא בכלל יצחיק ויגיד שזה פופ ולא רוק...
אבל בארץ יש שילוב של הצד הזה [לעיל] ואת הצד של בורות כללית לגבי המוזיקה האלקטרונית בכלל כאשר אנשים שמעו משהו ממישהו פעם ומאז הם מפזרים את השמועות שלהם לאחרים שארמין זה האוס וכדומה והשמועות האלה הן כמובן מופרכות לגמרי ולא שוות אגורה אבל פה אוכלסיה נספחת לתופעת העדר ובמצב כזה לא משנה שאנחנו נלך לאותו איש שטועה ונסביר לו הוא עדיין יחשוב כמו רוב האנשים [ד''א אני לומד על תופעה מן הסוג זה באיזה קורס באוניברסיטה :)]
כלומר מצד אחד יש את אנשי הסצינה הפסיכודלית שמסתכלים על כל הסגנונות האלקטרוניים מהשמיים ומתנשאים כאשר טוענים שטראנס זה רק מה שהם עושים...
ויש את הצד של הקהל טפש ולא משכיל מבחינה מוזיקאלית שחוזר ואומר את השטויות שכולנו מכירים כי כולם עושים ככה... |
|
|