return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 
Markus Schulz @TLV - 25/02/05

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
יגאל כשאתה אומר "אנשים" למי אתה מתכוון?
לחברי הפורום שלנו?
לשרים בממשלה?
ל-20 דיג'יים הראשונים שדורגו בדיג'יי מאג?
לאישים חשובים שעשו סוג של מהפך בעולם?

אתה בטוח לא מתכוון לכל אלה ביחד
וזה שיש אנשים שחושבים ככה לא אומר שזה צודק!
אמרתי כבר שיש כאלה שיגידו שלאסגו זה טראנס
אז מה? זה אומר שזה טראנס?
המושגים טראנס ואהוס כוללים הרבה סגנונות
וזה שיש אנשים שהחליטו שיש טראנס ויש אהוס וכל מה שנשמע ככה זה טראנס וכל מה שנשמע יותר רגוע זה אהוס זה לא אומר שאנחנו צריכים ללכת כמוהם
אנחנו מכירים את הסגנונות שיש בתוך המילה טראנס ואנחנו לא צריכים לזרום עם זה או לקבל את זה אפילו שיש כאלה שחושבים ככה!
ובשביל להוכיח לך שאני לא מקבל את זה תדע לך שכל פעם שאני מכיר מישהי (בשבועות האחרונים היו הרבה מקרים כאלה)
ואני מדבר איתה על מסיבות ואומר לה שאני הולך למסיבות שמנגנים רק מוזיקה אלקטרונית אני תמיד דואג להשמיע לה למה אני מתכוון
ולהשמיע לה איזה סוגי מוזיקה שומעים במסיבות של נקסט או בווקס בשביל שלא יהיה בילבול ושהיא תלמד שהמילה טראנס לא אומרת
dee dee \ lasgo \ groove coverage
אלא יוצרים הרבה יותר מוכשרים מקצועיים איכותיים וטובים מהם!!
ותאמין לי שהרבה פעמים בנות אמרו לי שהן פשוט קראו לזה טראנס כי לא היה לזה שם כי דאנס זה יעני אמטיוי וזה יותר חזק מאמטיוי ויותר מהיר אז יאללה נקרא לזה טראנס
(רק שהם הסבירו את זה בצורה יותר מוזרה)

הורג אותי שאתה מבזבז כל כך הרבה מילים כדי להסביר לי משהו שאני יודע כבר דההה....

אני יודע מה אני שומע (רוב הזמן חח..) אבל האנשים שאני מדבר עליהם הם חברים טוביםת סטודנטים באוניברסיטת תל אביב אנשים תמימים שעושיםן קניות בשוק צעירים וכו' תאמין לי אני בעבודה כששעמם לי הייתי עושה סתם סקרים מתחיל לשאול כל בן אדם שמגיע שאלות הנוגעות לסצינה
אני ישתדל לא להתייחס לרמת הבורות שנתקלתי בה
לא נורא...זה המצב..מה נעשה
m0sh
קח דוגמא את שגיא מהפורום
vortex

הוא בא מהרקע הפסיכאדלי שאתה שחר כנראה לא מכיר והוא חשב שפול ואן דייק זה האוס

אתה לא היית פה שהיה לנו ויכוח עם
beautiful things gabriel and dersden
זה האוס או טראנס

הוא וצח טענו שזה האוס למרות שזה ממש לא!
ומשם הוא למד ואמר שככה זה שהוא בא מהרקע הפסיכאדלי

ועוד הרבה אנשים כבר שמעתי אומרים שטייסטו זה האוס ולא טראנס!
אח של חבר שלי שהוא גם במקרה מתקלט פסיכאדלי...
עזוב אתה צעיר
taltul
quote:
Originally posted by m0sh
קח דוגמא את שגיא מהפורום
vortex

זה האוס או טראנס

עזוב אתה צעיר

נכון - וזה לא רק במוזיקה האלקטרונית... אני בטוח שאם נקח את אנשים ששומעים רוק אז יש להם את הרוק של אמטיוי שהוא נקרא אךטרניטיבי אם אני לא טועה ויש את ההארד מטאל או משהו כזה שזה יעני המטורף, ביותר...

עכשיו אני בטוח ב100% שאם תקח בן אדם ששומע כל הזמן את ההארד מטאל הזה ותביא לשמוע שיר של אבריל לבין או משו בסגנון מהאמטיוי אז הוא בכלל יצחיק ויגיד שזה פופ ולא רוק...

אבל בארץ יש שילוב של הצד הזה [לעיל] ואת הצד של בורות כללית לגבי המוזיקה האלקטרונית בכלל כאשר אנשים שמעו משהו ממישהו פעם ומאז הם מפזרים את השמועות שלהם לאחרים שארמין זה האוס וכדומה והשמועות האלה הן כמובן מופרכות לגמרי ולא שוות אגורה אבל פה אוכלסיה נספחת לתופעת העדר ובמצב כזה לא משנה שאנחנו נלך לאותו איש שטועה ונסביר לו הוא עדיין יחשוב כמו רוב האנשים [ד''א אני לומד על תופעה מן הסוג זה באיזה קורס באוניברסיטה :)]

כלומר מצד אחד יש את אנשי הסצינה הפסיכודלית שמסתכלים על כל הסגנונות האלקטרוניים מהשמיים ומתנשאים כאשר טוענים שטראנס זה רק מה שהם עושים...
ויש את הצד של הקהל טפש ולא משכיל מבחינה מוזיקאלית שחוזר ואומר את השטויות שכולנו מכירים כי כולם עושים ככה...
m0sh
לפחות בארץ צודקים שאומרים שעופר ניסים זה האוס

וכן אליאור צדק
טרייבל וניו יורק...הוא מסחרי ואני אישית לא מת עליו
Shahar
quote:
Originally posted by m0sh
קח דוגמא את שגיא מהפורום
vortex

זה האוס או טראנס

עזוב אתה צעיר

תתפלא אני הייתי פה כשמורן פתח תטרד על הטראק הזה
שהוא סיפר לרועי שזה מה שהם שומעים באוטו

קיצור לדעתי זה תלוי באיזה קהילה אתה ובכל קהילה מתייחסים לסגנונות בצורה אחרת...זה נראה לי הכי הגיוני

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel