| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אבקת כביסה חדשה שהולכת לשבור את המתחרות שלה בשוק
?
ושחר היכן אתה חי טלטול צודק...אנשים מכירים רק תמושג טראנס והאוס
אריק פריידז בשבילם נגיד זה כבר דאנס או פופ
מוזר...הנוער של היום
אליאור עופר ניסים זה לא ניו יורק ולא טרייבל
עופר ניסים זה סגנון עופר ניסים
יצר קטע אחד
ושיחזר אותו מאז כל הזמן...
אני לא אוהב ניו ירק האוס במיוחד...אבל גם אני מסכים שעופר ניסים זה בעה לסגנון הזה....
ואורן לסיום...גם אני שופט לפי האוזן...שורה תחתונה
אני חושב שביל האמל גבולי
והשחרור לא קובע אורן כי אל תשכח שבסופו של דבר לייבל משחרר קטע על וייניל בהתאם לסגנון שהוא מגדיר לעצמו אבל הסייד בי שכולל את הרמיקס במידה וזה לא אי פי יכול להיות בסגגנון שונה טיפה מהסגנון הקבוע של הלייבל... |
יגאל כשאתה אומר "אנשים" למי אתה מתכוון?
לחברי הפורום שלנו?
לשרים בממשלה?
ל-20 דיג'יים הראשונים שדורגו בדיג'יי מאג?
לאישים חשובים שעשו סוג של מהפך בעולם?
אתה בטוח לא מתכוון לכל אלה ביחד
וזה שיש אנשים שחושבים ככה לא אומר שזה צודק!
אמרתי כבר שיש כאלה שיגידו שלאסגו זה טראנס
אז מה? זה אומר שזה טראנס?
המושגים טראנס ואהוס כוללים הרבה סגנונות
וזה שיש אנשים שהחליטו שיש טראנס ויש אהוס וכל מה שנשמע ככה זה טראנס וכל מה שנשמע יותר רגוע זה אהוס זה לא אומר שאנחנו צריכים ללכת כמוהם
אנחנו מכירים את הסגנונות שיש בתוך המילה טראנס ואנחנו לא צריכים לזרום עם זה או לקבל את זה אפילו שיש כאלה שחושבים ככה!
ובשביל להוכיח לך שאני לא מקבל את זה תדע לך שכל פעם שאני מכיר מישהי (בשבועות האחרונים היו הרבה מקרים כאלה)
ואני מדבר איתה על מסיבות ואומר לה שאני הולך למסיבות שמנגנים רק מוזיקה אלקטרונית אני תמיד דואג להשמיע לה למה אני מתכוון
ולהשמיע לה איזה סוגי מוזיקה שומעים במסיבות של נקסט או בווקס בשביל שלא יהיה בילבול ושהיא תלמד שהמילה טראנס לא אומרת
dee dee \ lasgo \ groove coverage
אלא יוצרים הרבה יותר מוכשרים מקצועיים איכותיים וטובים מהם!!
ותאמין לי שהרבה פעמים בנות אמרו לי שהן פשוט קראו לזה טראנס כי לא היה לזה שם כי דאנס זה יעני אמטיוי וזה יותר חזק מאמטיוי ויותר מהיר אז יאללה נקרא לזה טראנס
(רק שהם הסבירו את זה בצורה יותר מוזרה)
ובקשר לעופר ניסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אבל זה כל כך נכון!! נתקלתי בהרבה ששאלתי איזה מוזיקה הם אוהבים והם אמרו סיגנון עופר ניסים, מוזיקת עופר ניסים, טראקים כמו עופר ניסים..
בקשר לעופר ניסים שמעתי משהו מעניין
להקת אבה תבעה אותו ומתברר ש
summer night city
שייך להם והוא העתיק בלי רשות וקיבל תביעה ענקית
ד"א גם
that's the way i like it
לא שייך לו אבל אולי הוא קיבל רשות מהאמנים |
|
|