|
|
| Shahar |
מוש טראנס אירופי אתה מתכוון ללאסגו, דידי וכל שאר המסחרה?
זה בכלל יורודאנס לא?
האוכלוסיה היחידה שמגדירה את זה כ"טראנסים קורעי רחבות" זה בנות
אהההה ובנים שלא מבינים במוזיקה חחחחחחחחחחחח
וסתם בשביל הפרוטוקול ובשביל כל מי שעד עכשיו חשב אחרת - עופר ניסים זה לא טראנס:whip:
כן לרוב האנשים פה זה ברור אבל מה לעשות שיש כאן פליטים מסחריים וגם הם צריכים להבין את זה |
|
|
| m0sh |
לא טראנס אירופאי זה יעני כל הסגנון של טראנס באירופה...וטלטול אז כן יש כזה דבר
חחח זה נשמע מצחיק |
|
|
| taltul |
| quote: | Originally posted by Shahar
מוש טראנס אירופי אתה מתכוון ללאסגו, דידי וכל שאר המסחרה?
זה בכלל יורודאנס לא?
האוכלוסיה היחידה שמגדירה את זה כ"טראנסים קורעי רחבות" זה בנות
אהההה ובנים שלא מבינים במוזיקה חחחחחחחחחחחח
וסתם בשביל הפרוטוקול ובשביל כל מי שעד עכשיו חשב אחרת - עופר ניסים זה לא טראנס:whip:
כן לרוב האנשים פה זה ברור אבל מה לעשות שיש כאן פליטים מסחריים וגם הם צריכים להבין את זה |
אתה אשכרה כאילו נולדת רק אתמול...
מה אתה לא מכיר??? 95% מישראלים שתדבר איתם על זה יגידו לך שסקאזי, יהל, אסטריקס, אינפקטיד משרוש זה טראנס וארמין ואן ביורן מנגן ויותר האוס...
אפילו ברדיו יש הבדל בולט כאשר לגיי סלטמה יש תכנית
B TRANCE
וכש הוא עשה סדנת תיקלוט בחנות של אסקייפ בדיזנגוף סנטר אני וחחר שלי באנו לשם כדי לשמוע מה הוא יגיד אז אחרי שהעביר את השיעור הוא התחיל להמליץ לאנשים על המוזיקת
טראנס
ומה אתה חושב כל ההכרבים שהוא המליץ היו אלה שעושים פסיכודאלי...
והקלאב טראנס כאילו לא קיים [שבפועל אין דבר כזה אלא זה טראנס רגיל בלי שום תוספות של קלאב למיניהם - זה בארץ עשו לנו "גרייס" והתחילו להגיד קלאב טראנס]...
הגיע זמן להתעורר אחי...
ואלה שקוראים ללאסגו טראנס אז הם פשוט אנשים מסכנים שאליהם אין צורך להתייחס בכלל... |
|
|
| KrazyDJs |
עופר ניסים זה באמת לא טראנס, זה ניו יורק האוס וטרייבל.
בנוגע לפסיכודלי, יש כזה מעין תת סיגנון בשם פול און...
זה מה ששומעים לרוב במסיבות...
זה מה שרוב היוצרים הישראלים גם עושים..
פשוט פול און...זה מעין ה"מסחרה" של הפסיכודלי..
לא אומר שכל הפול און זה גועל נפש, כי אני מאוד אוהב את זה..אבל עדיין..
ובנוגע לפרוגרסיב פסי, הכוונה היא לאמן כמו Atmos
שהוא גם יוצר פרוג, רק שממש שומעים אלמנטים פרוגרסיביים, הטראק עצמו לא מהיר, עצבני וכולו בלבלות...הוא יותר רגוע, יותר איטי וכו'.. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by taltul
אתה אשכרה כאילו נולדת רק אתמול...
מה אתה לא מכיר??? 95% מישראלים שתדבר איתם על זה יגידו לך שסקאזי, יהל, אסטריקס, אינפקטיד משרוש זה טראנס וארמין ואן ביורן מנגן ויותר האוס...
אפילו ברדיו יש הבדל בולט כאשר לגיי סלטמה יש תכנית
B TRANCE
וכש הוא עשה סדנת תיקלוט בחנות של אסקייפ בדיזנגוף סנטר אני וחחר שלי באנו לשם כדי לשמוע מה הוא יגיד אז אחרי שהעביר את השיעור הוא התחיל להמליץ לאנשים על המוזיקת
טראנס
ומה אתה חושב כל ההכרבים שהוא המליץ היו אלה שעושים פסיכודאלי...
והקלאב טראנס כאילו לא קיים [שבפועל אין דבר כזה אלא זה טראנס רגיל בלי שום תוספות של קלאב למיניהם - זה בארץ עשו לנו "גרייס" והתחילו להגיד קלאב טראנס]...
הגיע זמן להתעורר אחי...
ואלה שקוראים ללאסגו טראנס אז הם פשוט אנשים מסכנים שאליהם אין צורך להתייחס בכלל... |
אז כמו שיש
B TRANCE
יש גם תוכנית
club99
אני מסכים שפסיכודאלי זה טראנס אבל זה אחד מתוך כמה סוגים...ולא בחיים לא שמעתי ממישהו שקלאב טראנס זה אהוס לדעתו...ולא רק בארץ אומרים קלאבטראנס..תסתכל בפורום העולמי פה ותראה..
ובקשר ללאסגו אני מסכים שלא צריך להתיחס חחחחחחח |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|