return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 
Markus Schulz @TLV - 25/02/05

Shahar
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
תעצרו רגע ותחשבו
ואללה נהיינו מפונקים
חלמנו שיביאו את מרקוס,אז עד שכבר הביאו אותו,אנחנו מתלוננים
וגם אני בין המתלוננים
אז אני אומר נסגור את העניין הזה וזהו
כי סבבה כל אחד מצפה מדיג'יי שינגן משהו ולא תמיד זה עונה על הציפיות,אבל פאק אנחנו מדברים על מארקוס !
מי שעד לפני חודשיים זה היה בגדר חלום לראות אותו בארץ
אז איך אפשר לדבר בכלל על מה הוא שם או לא שם?
הוא שם מספיק קטעי פרוג,אמנם לא את כל הקטעים שאנשים ציפו להם ואמנם הוא לקח דברים שחשבנו שלא נשמע,אבל למי אכפת קיבינימט ! זה לא שהוא שם ברייקביט או פסיכדלי
זה עדיין פרוג עם כל מיני אלמנטים שונים ועדיין הכל נשמע מעודן וטוב אז אני אמור חלאס להתלונן על כל דבר(אני צריך לזכור את זה לגבי עצמי גם כן חח) ועד שכבר זכינו לארח את אחד הגדולים בעולם,מי אנחנו שנשפוט את מה שניגן?
זכינו,שמענו,רקדנו,נהננו ובזה זה נגמר
בלי יותר מדי פרשנויות וניתוחים מיקרוסקופיים

דווקא בגלל שהכל היה בגדר חלום ותפסנו ממנו וציפינו וקיווינו וכל מה שיגאל עשה ממשו כל זה התפוצץ בפנים
וד"א מה רע בברייק ביט? רק אל תתחיל גם אתה לזלזל בסגנונות
גם ליוהן כולנו חיכינו והוא היה פה ורקדתי ושמחתי ונהנתי אבל התאכזבתי
כן אפשר גם להנות וגם להתאכזב ..אני לא מאלה שישר פוסלים את כל הסט בגלל שחלק איכזב
taltul
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
תעצרו רגע ותחשבו
ואללה נהיינו מפונקים
חלמנו שיביאו את מרקוס,אז עד שכבר הביאו אותו,אנחנו מתלוננים
וגם אני בין המתלוננים
אז אני אומר נסגור את העניין הזה וזהו
כי סבבה כל אחד מצפה מדיג'יי שינגן משהו ולא תמיד זה עונה על הציפיות,אבל פאק אנחנו מדברים על מארקוס !
מי שעד לפני חודשיים זה היה בגדר חלום לראות אותו בארץ
אז איך אפשר לדבר בכלל על מה הוא שם או לא שם?
הוא שם מספיק קטעי פרוג,אמנם לא את כל הקטעים שאנשים ציפו להם ואמנם הוא לקח דברים שחשבנו שלא נשמע,אבל למי אכפת קיבינימט ! זה לא שהוא שם ברייקביט או פסיכדלי
זה עדיין פרוג עם כל מיני אלמנטים שונים ועדיין הכל נשמע מעודן וטוב אז אני אמור חלאס להתלונן על כל דבר(אני צריך לזכור את זה לגבי עצמי גם כן חח) ועד שכבר זכינו לארח את אחד הגדולים בעולם,מי אנחנו שנשפוט את מה שניגן?
זכינו,שמענו,רקדנו,נהננו ובזה זה נגמר
בלי יותר מדי פרשנויות וניתוחים מיקרוסקופיים

אני לא מסכים עם זה שאנחנו לא אלה שצריכים לשפוט...

אז מי ישפוט אם לא אנחנו???

אנחנו אלה שאמורים לבקר את המוזיקה כי היא מופנית אלינו...וזה מובן מאליו...

ואני לא חושב שזה נקרא להתלונן הרי אני פשוט אמרתי מה הרגשתי אחרי המסיבה זה הכל למה שאני אשקר???
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
אבל בקטנה תמשיך להתעלם מכל מה שאומרים לך על מרקוס ולהגיד שגם אם הוא ינגן ארדקור עדיין זה היה פרוגרסיב וזה מה שהוא רגיל לנגן בתוכנית שלו ואפילו אם מרקוס לא היה עולה בכלל בגלל הפיגוע עדיין בשבילך הוא בטוח נתן סט פרוגרסיב מצוין כי פשוט על ההזמנה כתוב מרקוס שולץ
כל הכבוד

אז מצד אחד אתה אומר שכל התגובה שלך לגבי ספייס פייר שהיה הקטע פרוג היחיד זה התייחסות מנקודת מבט של הבחור ההוא
אבל מצד שני להגיד

"גם אם הוא היה מנגן ארדקור זה עדיין היה פרוגרסיב"
זה חד משמעי אומר מה אתה חושב שנוגן
אתה חושב שלא נוגן פרוגרסיב ואני איזה סהרורי שכשומע את מארקוס מאבד את החוש שלו של הבנת משהוא שומע

מרקוס ניגן פרוג
אתה רוצה לקרוא תיגר על ההכרזה הזאת?
דבר ותגיב עכשיו או שתוק לעולמים
אל דבר בשם אחרים
ואם אתה מסכים שזה משהוא ניגן אבל לא קטעים ספציפיים שחשבת אז סבבה הבנתי את כוונתך
Scorchio
quote:
Originally posted by taltul
הנה דוגמא טובה לבעיה של קהל ישראלי...אנשים רוצים שיתנו להם בראש - כאן גם אפשר להבין למה כל כך אוהבים פסיי טראנס...כי זאת מוזיקה שנותנת בראש חזק חזק...

עצוב מאוד...
רק במקומות מעטים מאוד בארץ ניתן למצוא את האווירה שנוצרת עם מוזיקה "של חימום" [לפי ההגדרה הישראלית] ואם לא אז רק במועדונים הניו יורקיים או איביזאים... כן כן חברים - משום מה בארץ פוסלים כל מה שנמוך מ140 ביפיאם כי זאת כביכול מוזיקת חסרת אנרגיות שזו גישה אטומה לגמרי לדעתי...
מאיפה זה מגיע??? אולי מרוב המצ'יאות של המין הזכר של הקלאברים שפוחדים להתפרק לצלילי המוזיקה של "חימום" [אני שם מרכאות כי אני בכלל לא מסכים שמוזיקה פרוגרסיבית הינה מוזיקת חימום] ואין דבר כזה בכלל מוזיקת חימום...זה אמירה מאוד שטחית של אלה שמעדיפים את הקצבים המהירים יותר ומשום מה הם התחתלו לקרוא להאיטיים יותר "חימום" - דיי כבר לזלז בסגנונות אחרים...

וכמו שהזכרתי פה את איביזה - תבואו לשם פהם ותראו איך אנשים ממש מתפרקים לצלילי הפאנק ועד פרוגרסיב וטרייבל... אני בטוח שרובכם יואכלו סרטים מהמראה... כי זה לא מקובל בארץ - כי צריכים מוזיקה "חזקה" ולא מוזיקה "של חימום"...קיצר חבר'ה חלאס לזלזל בסגנונות אחרים... זה שאולי אנשים לא היו רודקים לפרוגרסיב שציפיתי ממרקוס אז או שהם אטומים לגמרי וסגורים לדברים חדשים או שהם ערסים שמה שמעניין אותם זה המקצב המהיר והחזק שיתן בראש כמה שיותר...
מהמילים של צח מסתבר שהקהל הוא אחד משניים שציינתי לעיל...

אם אתם לא מבינים ולא מתחברים לז'אנר מסויים אל תשפטו אותו ואל תזלזלו בו לפעמים עדיף לא לומר כלום...

נ''ב: צח אחרי ששמעתי את הדעה שלך לא נראה שהיית נהנה דקה בוולווט כי מנגנים שם מוזיקה "של חימום" [לפי ההגדרה שלך]...

ולגבי ה
AVE MIA

איזה פרוגרסיב טראנס???

אם כבר מדברים על פרוגרסיב טראנס הדוגמא הקלאסית ביותר הוא הרכב
DOUSK
או
G-PAL
זה דוגמאות הקלאסיות ביותר למה שנקרא פרוגרסיב טראנס!!!!! [שד''א ידוע בשמו הפורמאלי של "טרייבל טראנס"]...

AVE MIA זה טראק אפליפטינג טיפוסי...
הוא מלודי והכל אבל לא פרוגרסיב...

אתם טשטשתם את כל הגבולות...עוד מעט תקראו לאבאב אנד ביונד פרוגרסיב...

מזל טוב ברגע זה זכית בתואר זיין השכל הרשמי של פורום טראנסאדיקט
קודם כל אתה יודע טוב מאוד שאני אוהב את המוזיקה הזאת בדיוק כמוך
אני נהנה לשמוע מוזיקה לחימום האווירה ובהחלט לא פוסל משהו שהוא מתחת
ל-140 בי פי אם
ועובדה אתה רואה אותי בווקס כל שבוע ואני נהנה מאוד מפאנק אלקטרו וטרייבאל שמתנגנים שם בקביעות
אבל מה לעשות שיש סוגים מסויימים של מסיבות וליינים ונקסט ידועים בתור ליין שמביא תקליטנים שמנגנים יותר טראנס מאשר פרוגרסיב
אתה רוצה פרוגרסיב?
בבקשה יש לך את הווקס יש לך את הוולוט יש לך את הפאודר של שירזי יש לך המון אופציות
אבל כשנקסט מביאים מישהו הם מבקשים ממנו שייתן אנרגיה הם לא מתעסקים עם תקליטנים של האוס וזה מהות הליין שלהם

עכשיו ידידי
אני הייתי באיביזה
אתה לא היית
אל תשחק אותה כאילו אתה מבלה שם כל שנה ויודע מה הולך
זה נכון שאנשים מאוד אוהבים שם את ההאוס והפאנק והטרייבאל
אבל כשתכנס לקרים באמנזיה ותראה את טייסטו ופול ואן דייק מנגנים שם טראנס
האנשים בשמיים
טראנס הוא המהות של איביזה בדיוק כמו האוס!
עד שלא תהיה באיביזה אל תשחק אותה כאילו היית כבר ואתה מכיר כל מטר בסצינה העולמית

עכשיו לנושא השלישי
פרוגרסיב טראנס
אני אסביר
שילוב של שתי סגנונות
פרוגרסיב האוס + קלאב טראנס
יש המון סגנונות כמו למשל טקנו שלא מכילים מלודיה
לכן כשלמשל אומרים טק-טראנס הכוונה היא לקצב של טקנו עם מלודיה שאופיינית לקלאב טראנס
יענו טקנו-טראנס

פרוגרסיב טראנס הוא שילוב בין המלודיה האופיינית לקלאב טראנס עם הקצב
המתפתח מלשון
Progress
האופייני להאוס
כך יוצא מצב שיש לנו קטע עם ביט של האוס שמתפתח למלודיה מרכזית האופיינית לטראנס
בניגוד לקלאב טראנס שם המלודיה חוזרת פעמיים בדרך כלל
בפרוגרסיב טראנס המלודיה ממשיכה להתלוות לאורך כל הטראק מרגע הופעתה ואז מסתיימת
מכאן המונח
Progressive - התפתחות

אז אחי
תפסיק ללכת ראש בקיר
Ava Mea
זה טראק פרוג טראנס טיפוסי
מרקוס שולץ בהחלט לא ניגן קלאב טראנס אלא פרוגרסיב טראנס בלבד
DJ Alex E.
אנשים
חפרתם
די
אל תהיו נובים.אתם יודעים טוב מאד שהויכוחים חסרי התועלת האלה נפרשים בסופו של דבר על 20 עמודים של בולשיט
אז חלאס תעצרו את זה פה
או שחן יעצור אתכם
(yee right........) :D ;)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel