return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 
Markus Schulz @TLV - 25/02/05

taltul
quote:
Originally posted by markfeldman
אחי, אתה זה שמבולבל.

הסגנון אליו אתה מאזין נקרא פרוגרסיב האוס עד דיפ האוס.

חחחח...מארק רואים באמת שאתה לא כל כך מבין מה אתה אומר...

הכי מצחיק היה לראות את המילה "דיפ האוס"... קרעת אותי... אתה יודע מה זה דיפ האוס בכלל שאתה קורא בסגנון הזה את ג'י פאל או דאסק??? הרי אמרתי לפעמים עדיף לא לומר כלום... אם תשימו לב אני אף פעם לא מגיב על הדיונים של פסיי טראנס כי אני יודע שאני לא מכיר את התחום ואת האומנים חוץ ממספר מאוד קטן ולכן לא אתערב...

אני מציע להרחיב קצת אופקים - ולשמוע קצת דיפ האוס ופרוגרסיב האוס לפני שאתה אומר דברים כאלה...

אני אישית לא רוצה להתווכח סתם... פשוט אין לי כוח... עדיף בפרטי... אם אתה רוצה כמובן...
Glenn-Holmes
אוי לי ואבוי לי על ה-3 דפים האלה שקראתי עכשיו....

שחר...
הגרסה של הפלאשים לגייטק היא לדעתי הדבר הכי טוב שלהם
גרסה מדהימה
יותר טוב ממיראג
וזה נוגן

לא ייכנס לויכוח איתך
אתה עדיין לא אוהב מספיק פרוג טראנס כנראה....לצערי

טלטול

אבא מאה זה פרוגרסיב טראנס
גבריאל ודרזדן הם פרוג טראנס
מרקוס שולץ הוא פרוג טראנס

דאוסק?
פרוג טראנס?
give me a break
פרוג האוס בובלה
איזה אלמנטים של טראנס יש בקטעים של דאוסק

אהה והכי חשוב
הגעת לארוע הלא נכון
בארט ואן ויסן עם כל הכבוד לסגנונו....מרקוס פשוט לא מנגן קטעים שלו...פשוט לא...מה לעשות?
בכלל כל הרשימה שציפית...מרקוס לא מנגן את רובם

ורק שיהיה ברור כשאני אומר לא מנגן זה מתייחס לחצי שנה האחרונה...
כנראה שלא היו להם בתקופה הזו קטעים חדשים (סורי אני לא יודע לגבי בארט ואן ויסן בחודשים האחרונים למשל למרות שמאוד התרשמתי מסגנון הפקותיו)

או שהיו ופשוט לא נוגנו
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
הוא לא ניגן את זה...הבנתי משמואל שרק
jayteck - music 101 (flash brothers remix)
של הפלאשים נוגן.

אמרתי כבר שמרקוס עשה טעות ובאמת החסיר הרבה טראקים טובים שהיו מחממים לכל הקהל את הלב
נקווה שבטילט נקבל מה שאנחנו רוצים

לא היית
אז למה סתם?
הקהל של נקסט נהנה מאוד תודה רבה זה ממשראיתי בפעמים שהבטתי אחורה..
ועל אף שגם אני יכול להעלות במוחי כמה קטעים שרציתי שיהיו אין לי כל תלונות על סט אדיר
מובן שאם הייתי יושב בבית הייתי יכול להתלונן על קטעים שלא נוגנו וממש אכזבו את כל הקהל...
אותו קהל מאוכזב היה נראה די מאושר ביום שישי האחרון...

ואם אתה מצפה למשהו מטילט
תרשה לי לשלוח תסט שלהם מהגלובל לפני כחודשיים
אתה תשתין במכנסיים מהסט הזה
תתפלל שזה לא משהם הולכים לנגן פה
taltul
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אוי לי ואבוי לי על ה-3 דפים האלה שקראתי עכשיו....

שחר...
הגרסה של הפלאשים לגייטק היא לדעתי הדבר הכי טוב שלהם
גרסה מדהימה
יותר טוב ממיראג
וזה נוגן

לא ייכנס לויכוח איתך
אתה עדיין לא אוהב מספיק פרוג טראנס כנראה....לצערי

טלטול

אבא מאה זה פרוגרסיב טראנס
גבריאל ודרזדן הם פרוג טראנס
מרקוס שולץ הוא פרוג טראנס

דאוסק?
פרוג טראנס?
give me a break
פרוג האוס בובלה
איזה אלמנטים של טראנס יש בקטעים של דאוסק

אהה והכי חשוב
הגעת לארוע הלא נכון
בארט ואן ויסן עם כל הכבוד לסגנונו....מרקוס פשוט לא מנגן קטעים שלו...פשוט לא...מה לעשות?
בכלל כל הרשימה שציפית...מרקוס לא מנגן את רובם

ורק שיהיה ברור כשאני אומר לא מנגן זה מתייחס לחצי שנה האחרונה...
כנראה שלא היו להם בתקופה הזו קטעים חדשים (סורי אני לא יודע לגבי בארט ואן ויסן בחודשים האחרונים למשל למרות שמאוד התרשמתי מסגנון הפקותיו)

או שהיו ופשוט לא נוגנו

טוב אז אולי זוי המסקנה המתבקשת - מרקוס השתנה והפך להיות ארמין מס' 2... פעם לפני יותר מחצי שנה שמעתי ממנו גם את בארט וגם את מארק אוטן וגם ג'י פאל...

הוא פשוט עזר את הקו הפרוגרסיבי שלו...וזה חבבבבל... כי זה לא מרקוס שולץ שאני מכיר... טוב אז פשוט מעכשיו אני אתייחס אליו בלי ההתלהבות שהייתה לי לפני כן...

ועכשיו באמת מעצבן שאנשים תופסים ממנו כמלך הפרוג טראנס ואחרי זה שומעים שדאסק זה פרוג האוס...

:wtf:
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by taltul
טוב אז אולי זוי המסקנה המתבקשת - מרקוס השתנה והפך להיות ארמין מס' 2... פעם לפני יותר מחצי שנה שמעתי ממנו גם את בארט וגם את מארק אוטן וגם ג'י פאל...

הוא פשוט עזר את הקו הפרוגרסיבי שלו...וזה חבבבבל... כי זה לא מרקוס שולץ שאני מכיר... טוב אז פשוט מעכשיו אני אתייחס אליו בלי ההתלהבות שהייתה לי לפני כן...

ועכשיו באמת מעצבן שאנשים תופסים ממנו כמלך הפרוג טראנס ואחרי זה שומעים שדאסק זה פרוג האוס...

:wtf:

טלטול
מאז שנחשפת לסגנונות אחרים שכחת מה זה אפליפטינג והתחלת לערבב את זה עם פרוגרסיב טראנס צר לי להגיד לך
מרוקס ארמין מספר שתיים

אוייי איזה השוואה מופרכת

פתאום המטומטם שביקש ממרקוס לנגן טיאסטו לא נראה לי כל כך מטומטם
אם אנשים פה חושבים שמרקוס מנגן כמו ארמין אז מה כבר יש לי להגיד?

אם מרקוס מנגן כמו ארמין אז דאסק זה בכלל לא פרוג טראנס
זה גם לא פרוג האוס
זה פולקה שבדית

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel