|
|
| YWalter |
אחת המסיבות הטובות שהיו השנה ב next סוף סוף היה תקליטן שידע להקפיץ כבר מהשיר הראשון
אולי זה לא המקום אבל מישהו יכול לעזור לי במידע על התאומות שלאחת מהם קוראים סיוון (אם אני לא טועה)
דרך אגב אדיר וירון מזל טוב!!!!!! |
|
|
| Meltdown |
הערב שלי התחיל בכך, שכאשר כבר הייתי אצל הנשוי על מנת לקחת אותו ל טי אל וי, אני מקבל הודעה מאחותי לגבי הפיגוע בטייילת. לאחר מספר דקות, אני יוצר קשר עם הילה הסלקטורית של נקסט, ומבין ממנה שהאירוע מתקיים כמתכונן ( אך היא כבר לא עובדת שם).
מיד לאחר מכן, יצרתי קשר עם אילן, על מנת להודיע לו שהמסיבה מתקיימת כמתוכנן. ב רבע לאחת אני, הנשוי ומספר חברים מגיעים ל טי אל וי, שוב הייתה תחלופה גדולה של סלקטורים בנקסט, מלבד הותיקים כמו ימית, יובל, מיטל ואלון, לא הכרתי שם אף אחד.
כמו תמיד שמחתי לראות את אנשי הפורום בהרכב מלא, ההפתעה מבחינתי הייתה לראות את רוני לראשונה לפחות מבחינתי בהפקה של נקסט, וכך גם לגבי אלין.
שמיץ - היה נעים מאוד להכיר אותך לראשונה, לא יודע מה השם של החבר שלך שהיה איתך, אולי תוכל לעדכן אותי בכך.
לגבי הסט של מרקוס, הוא עלה ב 2.15, ולפי מה שהבנתי מחבר שלי, הוא התלבט באם לתת את הסט או שלא, לאור הפיגוע המזעזע שקרה בטיילת, אך כנראה לאחר שיכנועים מצד רוני, ואולי גם מצד אנשים אחרים, הוא החליט לתת את הסט.
זאת הייתה המסיבה הראשונה, אחרי הרבה מאוד זמן, שבה לא היה מפוצץ כמו שהיה בסטים של ארמין ושל פרי, וזה קרה משתי סיבות לדעתי שהיו הפיגוע שהתרחש בטיילת, וכמו כן הקהל של נקסט כנראה שפחות מכיר את שולץ, מאשר את ארמין, פרי, מרקו וי וכך הלאה.
לא הרשתי לעצמי כמעט בכלל לנוח, לאור הסט המשובח ששולץ נתן, אני בטוח שהוא לא ציפה לפרוייקט שאילן הכין לו, שיחקת אותה אילן עם הפרוייקט ( מה היה כתוב בשלט???).
אני משוכנע שהוא ממש לא ציפה לאהבה כזאת, מצד הקהל של נקסט, במיוחד לאור העובדה שזאת הייתה הפעם הראשונה שלו בישראל.
משיחות עם אלון מנקסט, הבנתי שאך ורק בזכות ההתעקשות של הקהל של נקסט, ושוב מגיע כאן קרדיט לאילן, נקסט עשו מאמץ והביאו את שולץ לארץ, ואני בטוח שהם לא מצטערים על כך.
לגבי הסט עצמו, אין מה לומר, שולץ נתן סט מצויין, זיהיתי מספר טראקים מהתוכניות השונות שלו ששמעתי, רק חבל שהסט עצמו נגמר ב 5.30, אבל כנראה ששוב זה חוזר, לאירוע המצער שהתרחש ב טיילת.
נ.ב הבחור עם החולצה השחורה, הוא "ברמן 24" שכותב בפורום של נקסט, ושמו יוגב.
אני כבר ממתין בהתרגשות, לקראת השבוע הבא, לקראת הסט של אחד מ הדי ג'ייז האהובים עליי, ג'ון פלמינג, מקווה לראות את כולכם שם.
בלט בהעדרו: סאבי 10 |
|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by Huge-A
הגיע כמו גדול בטרמפ קומבינה
נכנס כמו גדול ברשימות
אבל סה"כ הוא קטן רק בגיל
אלכס החיפאי הראה לכל הפורום במסיבה שגם הוא יכול
אלכס אנחנו אוהבים אותך ..:D
|
| quote: | Originally posted by taltul
3. אלכס - טוב חשוב לציין ששיחקת אותה ובאת כמו גדול...ואני מדגיש כמו גדול - למה כי חבר'ה לא יודע מה איתכם לי אלכס נראה בן 25 ומעלה אני רציני ופה שחר אתה יכול "לקחת דוגמא" ממנו הוא באממממת נראה ממש גדול לגילו... ואני חושב שהוא יוכל להיכנס לכל מסיבה... אולי הדיבור שלך יסגיר אותך אלכס אבל ככה לפי המראה אתה נראה ממממש גדול... הרבה מעבר ל17... :) |
תודה רבה אחים שלי
במיוחד לך אדיר שדאגת לי ליום בלתי נשכח
אוקייי הגיע הזמן להתחיל את הריוויו...
מעניין אם הוא יצא יותר ארוך מהריוויו על המסביה של מייק :)
אז נתחיל
הערב כבר התחיל בנאחס לא קטן.....במשך שבוע חיפשתי איזה תמונה טובה של מרקוס כדי שיחתום לי עליה.בסוף מצאתי,הדפסתי וברוב חוכמתי שכחתי לקקחת אותה למסיבה.... :wtf:
בסביבות 11 אוספת אותי הילה ואחותה(מיטל אם אני לא טועה) מחיפה בדרך לת"א.בסביבות נתניה פותחים חדשות ושומעים על הפיגוע.אותי אישית זה די ביאס....גם הילה ואחותה התבאסו וכבר התחילו לחשוב על לחזור חזרה אבל בסוף למזלי הן החליטו לבוא :)
בדרך אוספים את אופיר שכבר הגיע לאוטו מתודלק כמו שצריך חחחחח והמשיך לשתות גם באוטו וגם במועדון קיצר היה לו שמח :D
מגיעים בסביבות 12 וחצי.בחוץ עומדים אולי 10 אנשים....אנחנו נכנסים תוך שניה אחת,ישר מקבלים מהאחראית על הרשימות את ההנחה מהרשימה של אדיר ונכנסים.כל זה אולי 10 שניות
זהו?עברתי את הסלקציה???אלללללה לחגווווווג
אני נכנס למועדון וקולט בזוית העין בחור רזה עם חולצה מיוחדת ושלט גדול.איך אפשר לטעות.זה היה יגאל שלנו.
אומר לו ולמארק ולאלי שלום.ואז מגיעה להגיד שלום סיסי הנסיכה כפרה עליה שהייתה ממש חמודה כל הערב.אחרי זה פוגש סוףסוף את סטיבי,צח,אבי סטאר ואייל מלטדאון.
ואז קורא לי בחור שנראה קטן,אך הוא גדול מהחיים.הלא זה אדיר התותח שבזכותו הגעתי אתמול.גבררררררררררר אוהב אותך
אחרי זה מראים נוכחות פיוז'ן,ראובן וגיל הצלם שנזכר לבוא חצי שעה אחרי שמרקוס עלה חח.אבל למה להקדים את המאוחר.
הלפרין חופר עם משהו בסגנון טק\אלקטרו האוס.כבר על ההתחלה קיבלתי פיצוצים מטורפים לאוזניים שאיכשהוא הסתגלתי אליהם בהמשך.
פתאום בסביבות 1 וחצי(לא בטוח) מתחילה תנועה ליד העמדה.מרקוס הגיע!!!!
אנשים לוקחים חתימות ואני מחפש נואשות איזה דף שיוכל לחתום לי עליו אבל לא מוצא....
עוד כמה טראקים ואז
מארקווווווווווווווווווווווווווס עוללההההההההההההה
אנשים בטרוף והוא מפיל על ההתחלה את
probspot-blueberry
אני במשך כל המסיבה נדבקתי שמה לשמשה עם יגאל ומארק וכל השאר היו מסביבנו ונהנו טיליייים.
מיד אחרי זה מגיע
Yilmaz - eighties(ozgur can remix)
איזה קטעעעע לפנייים.לא חשבתי שמרקוס ינגן את זה.
אחריו היה,אם אני לא טועה
nicola gala -a dream came true
ואחריו איזה קטע אחד או שניים של מן אלקטרו גרוב לא מזוהים שהיו ממש טובים !!
ואז
Ozgur Can - Connected [Santiago Nino Remix]
אללללההההה
ואז
AVA MEA - IN THE ENDDDDDDDDDDDD
זהווווווווווווווו הלך המועדון !!!!!!!! איזה כיף היה לשמוע את זה !!!מאותו רגע התחילה המסיבה מבחינתי. כמה שאני מת על הדבר הזה.
בברייקדאון כולם עם הידיים באוויר,מחכים למילים
in the end
ואז לכניסה של המלודיה.עננננק
מאותו רגע איבדתי את הספירה של הסדר והתחלתי להנות בטרוף.
כבר כתבו פה מה הוא ניגן,ואני חייב לציין פה עוד כמה שיאים בסט.
Gabriel & Dresden - Arcadia
אני מתתתתתת על זה כמה קפצתי כששמעתי את זה
Whiteroom - Someday
שהיה פשוט אדיייר לשמוע את זה,וכמובן לפניו "גון"המהמם של מאקס גראהם.היה פשוט חלום לשמוע את זה.
בתחילת הסט אני שם לב שאדיר עדיין לא חמוש בכלי ההפרעה שלו.רבע שעה אחרי זה,הסייברים נכנסים לעניינים,עונדים את האורות ומתחילים להפריעעעעע לכולם בעיניייייים איזה יפים כל הדברים האלה שלהם זה פשוט ענק ענק.סחטייין חבר'ה על הרעיונות וההשקעה.
רוקדים רוקדים משתוללים משתוללים,בין לבין אני מוציא כמו טמבל 35 שקל על וודקה רדבול שבכלל לא הזיזה לי חחחחח.
אני רואה עוד ועוד אנשים מקבלים חתימות ממרקוס וחושב מה עושים.ואז נזכרתי
קיבלתי קבלה בכניסה!!!וקבלה זה דף!!ישר רץ לעמדה לבקש מאבי שיגיד למרקוס שיחתום על זה.וקיבלתי!תנקס אבי.
נהנים נהנים,ואני בין לבין מבקש ממרקוס שוב ושוב בפלאפון שינגן את
perry oneil-waveforce.
מה שלצערי לא קיבלתי.
מרקוס מנגן את
Oceanlab - Satellite [Markus Schulz Remix]
ועושה סימנים של סוף והקהל מתחנן שימשיך.אחד מהאחים פלאש מכריז על סיום הסט.
אבל מה נראה לכם?שניתן לו ללכת???
כל הקהל צורח
one more one more!!!
ומרקוס נותן לנו !!! תחינותיו של יגאל לאורך הסט נענו.
Markus Schulz - First Time
אלללללללההההה כולם באטרף.ואז זה באמת נגמר....מרקוס יורד נפעם לקול התשואות שלנו.
אני מנסה לתפוס אותו לתמונה אבל לא יצא...
יוצאים החוצה,מחכים קצת,ואז הילה נעלמת לי.ואז מתחיל סרט רע,רע מאד.
אני לא יתחיל לספר פה את כל הבלאגן,אבל נסכם בזה שהייתי נשאר בתל אביב אם צח לא היה מציל אותי :)
בסוף מסתבר ש"קוטל הצעירים" הוא גבר שבגברים.
בסוף מצאנו אותה וחזרתי חצי מת באיזה 9 בבוקר הביתה אחרי התעכבויות למיניהן בדרך :)
היה כיייייייף היה עננננננק
אבל כמובן שאין טוב בלי רע
והרע היה רע מאד
על מה אני מדבר?על הסאונד
רבאאאאק מה נסגר עם הטיאלוי?בכל פעם זה חוזר וחוזר ואני לא מבין איך נותנים לזה להמשיך.
הסאונד היה הכי מזעזע ששמעתי אי פעם!!
קודם כל פאק תנמיכו את המערכת אנחנו לא חירשים!בעצם אחרי עוד כמה מסיבות יש מצב שנהיה כאלה....
ומי שמכוון שם את הסאונד זה נראה לי ילד בן 10.מה זה הרעש הלא מובן הזה שיצא מהרמקולים?
כל ווקאל נשמע כמו רוני סופרסטאר,כל המלודיות עוותו בצורה מחרידה והיה לך מזל אם יכולת לזהות חצי תו.את כל השאר היית צריך להשלים בדימיון.
לא יודע עד כמה אנשים שמו לזה לב כי הרבה היו שיכורים או שמחים מדי חחחח אבל אותי זה הרג.הסאונד הפעם היה אפילו יותר גרוע מאשר במסיבה של מייק.בושה
אבל חוץ מהעניין הזה,היה פשוט מושלם וכיף לפגוש את כל האנשים הכלים שמאחורי המחשב.
אז תודה לכולם שהרימו לי את המצברוח ונתנו תחושה של שייכות למרות פער הגילאים,ותודה מיוחדת לאדיר המלך שאיפשר את כל זה,להילה ואחותה המסיעות שאיפשרו לי להגיע,לגיל הצלם,ליגאל שהיה שותף איתי לזיהויים ליד העמדה,לצח שהודה שאני נראה גדול חחחחח והיה צריך להסתובבב בגללי בתל אביב ב5 בבוקר בגלל התסבוכת(שוב תודה רבה אחי וסורי על הטרחה),לסיסי המרקידה התותחית שעשתה הרבה מצברוח לכל מי שהיה בסביבה,לסטיבי הגבר גבר שהיה כיף לראות אותו סוףסוף,לאבי שהשיג לי חתימה,לשלישיית הסייברים שעשו הרבה שמח בעיניים(אגב הדבר הזה שמסובבים אותו וזה כותב כאלה דברים באדום עם הנוריות היה מממשששש ענק),ובקיצור לכל מי שנכח ובא למרות הכל לתת כבוד לאחד ויחיד,מרקוס שולץ,שאני חייב לציין שפשוט נראה נרגש לאורך כל הסט מהאהבה אליו.
ונסיים במשפט שאתמול היה אפשר לשמוע אותו עד חיפה:
MARKUS !MARKUS !MARKUS !MARKUS !MARKUS !MARKUS !MARKUS !MARKUS ! |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by MLTK
נ.ב- מה היה רשום על
השלט של אילן? |
כמו שאומרים תשובה מהמקור עצמו
כמו שראית השלט היה ענק
והיה כתוב עליו
"Markus having you here tonight for the 1st time makes it the best night ever"
אני אשכרה נביא כי זאת התחושה שיש לי כעת אחרי המסיבה
אז מה היה לנו..?
האם אני במוזה לכתוב ריוויו..?
יאללה נתחיל שיהיה....
ככה קודם כל בואו נחשוף את הרשימה המלאה של דברים שהכנתי למרקוס
א. חולצה עם כיתוב מאוד מקורי שהגיתי בכוחות עצמי
front: Doctor I caught a cold...harbour
back: I think I might got schulzed!
ב. כרגיל סרט חמוד לשיער עם הכיתוב
Miami 05
ג. הבאתי לו את הוייניל של קולדהארבר סלקשנס 4 שחתום לי עליו (הוא חתם עם טעות מצחיקה לאללה הוא כתב את השם שלי פעמיים לא נכון פעם אחת ואני מאיית באנגלית
IAAH
פעם שניה
IALA
ביציאה מהמועדון כשיצא לי לדבר איתו הוא אמר שהוא לא ידע שבכלל התקליט הזה הוא לי והוא לא הבין מה אמרו לו... (אני השארתי תתקליט שם שיחתום לי....)
קיצר בסדר...העיקר שבשם שלו הוא לא טעה
:D
ד. שעון קיר חמוד שברקע שלו מופיעה תמונת הוייניל קולדהארבר סלקשנס 3 - (דבר יפה שלא יצא לי לצלם תאמת..טיפש שכמותי)
ה. כוס שהיא שחורה לחלוטין אבל כאשר ממלאים בה מים חמים היא משתנה ללבנה והכיתוב עליה נחשף
מה הכיתוב אתם שואלים?
אז ככה דגל ישראל עם רקע של הכותל והמילים הבאות
Memory from a great night in ISRAEL
ו. מכתב ארוך איך אפשר בלי...
ז. איך אפשר לשכוח את הכרזה הע-נ-ק-י-ת (יעידו על גודלה כל החברה שהרימו אותה זה אשכרה מסתיר את העמדה)
ולמי שרוצה מידות 90 ס"מ רוחב 2.5 מטר אורך - זה די גדול
מה היה רשום?
דלגו למעלה בפוסט הזה התשובה מופיעה שם:crazy:
בואו נמשיך בריוויו
מה היה חסר במסיבה
א. אנשים...הפיגוע השאיר אותם בבית...המקום התמלא רק עד החצי בערך...בהחלט כמות לא גבוהה של אנשים
ב. אנשי נקסט - חוץ מימית משום מה כולם נעלמו כליל...כואב לי כי הם היו צריכים לראות את האהבה של הקהל למרקוס...זה היה מדהים כל המועדון כמעט התכנס לאזור הכמה שיותר קרוב לעמדה...והיה צפוץ לאללה ברדיוס של 4-5 מטר מהעמדה...
אז נתחיל בריוויו
אני ומרק אחרי שעה של סט בבית שלי ואחרי קבלת הידיעה הטרייה על הפיגוע יוצאים לכיוון תל אביב
בדרך רואים את היצמיאה מתל אביב פקוקה בטירוף
היה מחסום משטרתי שם במרדף אחרי המחבל השני סביר להניח
קיצר אנחנו אמורים לאסוף את שחר שקובע איתנו וכהרגלו פלאפון הוא ל מביא אז אנחנו מחכים כמו טמבלים ושח שולח לנו דקה אחרי שויתרנו על הסיכוי שהוא מתכוון להגיע ונסענו הלאה הודעה שהוא לא יגיע...חבל
קיצר מגיעים לחנייה של הטי אל וי חונים הפעם בתשלום כדי להכנס כמה שיותר קרוב למועדון
שאני יוכל להשאיר חלק מהאייטמים באוטו ולהביא אותם כשמרקוס כבר יהיה על העמדה
קיצר מחוץ למועדון כשהגענו בחמישה לאחת היו 10 איש
ממש עלוב..מאוד הדאיג אותי ובצדק
נכנסים הלפרין מנגן חומר רגוע יותר יחסית
אני לא זז ולו מילימטר
לא מסוגל לרקוד
לא מסוגל לחייך
כולי שיתוק
א. התרגשות
ב. ביאוס לא נורמלי על הפיגוע שמעבר להיותו כואב בפני עצמו גרם לקהל להדיר את רגליו כנראה מהמועדונים...
כולי נרגש ומחכה שמרקוס יגיע בין לבין רואה הרבה אנשים מוכרים שבאים לתת קרדיט על החולצה ועל הכרזה שתיחשף רק כשמרקוס יעלה
בקיצור לא נרחיב בדיבורים בערך ב-2 וחצי זה קורה מרקוס שולץ האיש הדי גיי היוצר כל משתרצו עולה אל העמדה
מאחר וזו פעם ראשונה שאני שומע אותו לייב אני מוכרח לציין שמרקוס לא דוגל בקו מסוים כמו הרבה די גיים אחרים
ניקח לדוגמה את ארמין שמתחיל עם פרוג קבוע ואז עולה ונגיד אם הוא מנגן פתאום קטע טקי יהיו אחריו עוד שתיים שלושה בסגנון
אצל מרקוס אין הבדלי דת גזע ומין
הוא עושה הרבה מעברים שכאלה קטעים יותר מסיביים וטקיים אחרי או לפני קטעים מלודיים טהורים
להגיד לכם תאמת...?
זה תמיד משאיר במתח לקראת הבאות
הסט שלו היה נפלא לטעמי אז מה היה?
פתיחה מצוינת עם
Probspot - Blueberry
ובהמשך לא לפי הסדר כמו שאומר מארק נוגנו הקטעים הבאים
zgur Can - Connected (Santiago Nino remix)
Hammer & Bannett - Language
Nick Thompson - Spice Fire
Yilmaz Altahan - Eighties
Ridgewalkers Feat. El - Find (Markus Schulz intro edit)
Oceanlab - Satellite (Markus Schulz Remix)
Attention Deficit - What?
Gabriel & Dresden - Arcadia
Jaytech - Music 101 (Flash Brothers Remix)
Infusion - Love & Imitation
Whiteroom - Someday (Instrumental remix) |
|
|
| Star |
יש ל HUGH A
דקה אחרונה להעלות תמונות:whip: :cool: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|