return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 
Markus Schulz @TLV - 25/02/05

Scorchio
בוא נגיד שהמקום לא היה מפוצץ אבל הייתה נוכחות יפה של אנשים
princess cc
quote:
Originally posted by Star
אני יתחיל את הריויו שלי
זה התחיל ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ....................................................................................................................................... ............................................................................................................................................................

וזהו היה פשוט מדהים
לילה טוב

שוב לא באת להגיד שלום?????:whip: :whip:

אני מסכמת במילה אחת:
ה-מ-ס-י-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DjNumShum
תגידו למה הוא ניגן רק עם דיסקים ולא עם ויניל?
markfeldman
או קיי,

אז אחרי חששות מפני סגירת הערב אני ואילן מתחבטים אם להגיע ואומרים לעצמנו:

"הוא שווה את זה !"

אילן מחמם עם כמה פרוגרסיבים אצלו בבית ויוצאים.

בדרך שחר מעדכן אותנו שהוא מתבושש לבוא וממשיכים בלעדיו.

מגיעים למועדון ופוגשים את כל החבר'ה.

ב-2:30 הוא עולה !

מתארגן קצת מאחורה מחלק חיוכים, חתימות, צילומים והנה הטראקליסט הלא מלא (אתם מוזמנים להוסיף):

MARKUS SCHULTZ @ TLV - 25.2.2005 - TRACKLIST (in no particulary order):

PROBSPOT - BLUEBERRY
YILMAZ ALTHANHAN - 80'S
AVA MEA - IN THE END
GABRIEL AND DRESDEN - ARCADIA
ATTENTION DEFFICIT - WHAT ?
NICK THOMPSON - SPICE FIRE
MARKUS SCHULTZ - ELECTRO HAIRSPRAY
INFUSION - LOVE AND IMITATION
ROLAND KLINKENBERG VS. HOLDEN AND THOMPSON - BOUNCE AT NOTHING
HAMMER AND BENNET - LANGUAGE
OZGUR CAN - CONNECTED - SANTIAGO NINO DUB TECH
MAX GRAHAM - GONE
ABOVE AND BEYOND - NO ONE ON EARTH - GABRIEL AND DRESDEN REMIX
JAYTECH - MUSIC 101 - FLASH BROTHERS REMIX
OCEANLAB - SATTELITE - MARKUS SCHULTZ REMIX
ANDAIN - BEAUTIFUL THINGS - MARKUS SCHULTZ REMIX
WHITEROOM - SOMEDAY
RIDGEWALKRES - FIND - MARKUS SCHULTZ INTRO
MARKUS SCHULTZ - FIRST TIME

עקב ירידת התוכנית של מרקוס זכינו לשמוע כמה קטעים בפעם הראשונה !

מרקוס נתן סט שבהחלט מילא את הציפיות הפרוגרסיביות שלי ועל כך תודתי נתונה לו.

כמה הערות לגבי הקטעים:

ATTETNION DEFFICIT - WHAT ?

למרות שרוב האנשים חשבו שזה קטע חדש, הוא ממש לא!
יצא לפני כשנה וחצי תחת הפקתם של
GABRIEL AND DRESDEN

DEPARTURE - SHE TURNS - MARKUS SCHULTZ REMIX

צח, הטראק לא נוגן.

MARKUS SCHULTZ - ELECTRO HAIRSPRAY

אז לאחר ששמענו את הטראק הזה כבר חודש מבלי שאף אחד לא ידע לזהות אותו, מרקוס חשף בפנינו את שמו על הדיסק !

עד כאן להפעם.

מקווה לפגוש את כולכם ב-18.3

פרי !!!!!!!
Shahar
quote:
Originally posted by Huge-A
שחר אתה חציל יצאת הפעם !!! :whip:

על הזין המסיבה אחי
שמעתי על הפיגוע הלך כל המצב רוח איך אני יסע לטיאלוי שבדרך אני רואה דם וחתיכות של אנשים? סבבה שזה מה שהערבים רוצים שלא נלך זה לא קשור ללפחד זה קשור למצפון אנלא ילך לחגוג אחרי שראיתי מה קרה 10 דקות מהטיאלוי מי שחגג ונהנה סבבה
אני לא

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel