return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
חשד: מורה קיימה יחסי מין עם 2 תלמידים

Rising
המורה, המלמדת בבית ספר בתל אביב, קיימה יחסי מין עם שני בני 16 מבית ספר אחר, בנוכחות בעלה. השלושה נחקרו אתמול. למשטרה עדיין לא ברור אם מדובר בעבירה פלילית

מורה בבית ספר מוכר ויוקרתי בתל אביב חשודה כי קיימה יחסי מין עם שני נערים בני 16 מבית ספר אחר בעיר. בקול ישראל דווח, כי השלושה זומנו אתמול לחקירה, ובתום חקירתם שוחררו לביתם. מהחקירה עולה, כי יחסי המין בין המורה והתלמידים התקיימו בנוכחות בעלה של המורה.

הפרשה החלה כשהמורה הכירה את אחד התלמידים, ולאחר מכן נפגשה עם שניהם. מעשיהם התגלו לאחר ששני הנערים רבו ביניהם על ליבה של המורה, ואיימו לפגוע זה בזה. מנהלת בית הספר בו הם לומדים שמעה על כך, והגישה תלונה במשטרה.

מחקירת הנערים עולה, כי המורה רכשה להם פלאפונים, כשעל הצג שלהם תמונה אינטימית שלה. הפלאפונים מוחזקים בידי החוקרים, כראיה.

במשטרה אישרו כי הנושא נמצא בחקירה, אולם עדיין לא ברור אם מדובר בעבירה פלילית. בעקבות החקירה נקלעה המורה למצב נפשי קשה, וגם אם יתברר כי לא עברה עבירה פלילית, ספק אם תוכל להמשיך לשמש כמורה לתלמידים בגיל זה.

:crazy:
Shahar
למה בעלה הסכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
DjChook
וואו זה אחד הסיפורים ההזויים

מה נסגר עם מורים בימינו ? דוברת דפק להם ת'מוח

יאלה אמא צאי לפנסיה כבר, צריך להתנתק ממשרד החינוך !
Rising
quote:
Originally posted by Shahar
למה בעלה הסכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח כן זה הצחיק גם אותי

נראה לי הם עשו הסכם ..היא אמרה לו פעם הבאה אני מביאה לך שתי תלמידות שלי משהו סוףףף
Star
סאמק רק בזמן שלי המורות שלי היו פצועות:whip: :whip:

ונותנים אגוזים למי שאין שיניים:(

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel