return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 
גזענות במועדונים.. או מה אנחנו חושבים על ערבים

Meltdown
אילן, הדוגמה של מה שקרה במועדון הלונה, באה כדי לציין שלפעמים זה מה שקורה, כאשר מקפידים על סלקציה חזקה, אני באופן אישי שמעתי איך מאיימים על אחד הסלקטורים בנקסט, בקו מיליניום שישפכו לו את הדם, אם לא ייתנו לערס אחד ולכמה חברים שלו להכנס למועדון, וכל זה בא במטרה לציין שאני מעדיף קהל יותר מבוגר ממה שהיה ביום שישי בנקסט, אבל אם אני צריך לבחור בין אנשים בגילאי צבא או לפני צבא, שבאים נטו רק כדי לשמוע את המוזיקה של הדי ג'יי מחו"ל או מהארץ, או שבמקומם אני צריך לבלות ערב בחשש שאם אני אדחוף בטעות ערס בגילי, הוא יזמין אותי למכות בחוץ, אני אעדיף תמיד את האנשים בגילאי צבא או פחות ע"פ הערסים.
ולגבי כל נושא הגזענות, ו/או אי האמונה בשלום, אני מחזיק בדעות שבוא נאמר, הם לא דעות שרוב העם מחזיק בהם כרגע, אם אתה מבין אותי, בין אם בנושא ההתנתקות, או בכל הקשור לשרון , או לביבי , או על כל שר אחר מהליכוד, אבל כפי שאני רואה את זה, עם כל הצער שבדבר, ולמרות ההצטרפות של המערך לממשלת הליכוד, אני עדיין נשאר די סקפטי, לגבי הסיכויים להשגתו של שלום אמת בינינו לבין הפלשתיניאים. מדינות ערב השונות + חיזבאללה, לא יתנו לזה לקרות כל כך מהר, אם בכלל. לדעתי אבו מאזן לא יאריך ימים בתור ראש הרשות הפלשתיניאית, ולא בגלל מצבו הבריאותי, אלא לאור הידיעות המתבגרות והולכות, על כך שחיזבאללה שם אותו על הכוונת, לאור הנכונות שלו לשבת לשיחות שלום עם שרון.

הלוואי שאני אטעה ובגדול, אבל אינני מאמין בכך שאטעה.
:conf:
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ושחר?

אין לי ספק עכשיו שמשצריך לעלות לשלטון בישראל זה אביגדור ליברמן
כי עם אנשים כמוך וכמו כל השאר אין פה סיכוי לראות שלום אז חבל על הזמן שאנחנו מבזבזים בנסיונות האלה

יגאל תעשה טובה יש דברים שאני מסכים איתך ויש דברים שלא
אבל מזה השטויות האלה ?
תהיה רציני
אני ואתה יכולים היום לראות ילד ערבי עובר לנו בשכונה ולהסתכל ולא להגיד כלום למה אין לנו כלום נגדו
אבל אם אותו ילד ערבי יראה אותי ואותך בכפר שלו תיודע טוב מאד שיש סיכוי גדול שהוא ישר יחשוב על איך לפגוע בנו
מה לעשות לערבים יש ראש שונה מלישראלים
ובגלל זה אתה בחיים לא יכול לדעת מה יכול לקרות כשיכניסו כמה ערבים למסיבה מלאה בישראלים

ובקשר לתגובה השניה שלך
אתה סתם לוקח את התגובות שלנו ומקצין ממש
מה קשור פה שאנחנו לא רוצים שלום תהיה רציני רגע?!
רוצים שלום בדיוק כמו שאתה רוצה
אבל יש סיכונים שאנשים לא מסכימים לקחת
ושוב תקרא רגע מה שכתבתי כאן כמה שורות למעלה ותבין למה!
סבבה שאותו ערבי בא עם חיוך ורוצה להיכנס פנימה
אתה לא יכול לדעת מה יעבור לו בראש שהוא יראה אותך לבד בשירותים ויחליט שאתה יהודי מניאק שמגיע לך למות

תעשה טובה ותחשוב על זה...זה לא חוכמה היום להגיד תכניסו תכניסו
כי אחרי שיהיה מקרה כזה אתה לא תתמוך בלהכניס ערבים (ואל תגיד לי שאתה כן כי אתה לא יכול לדעת אם תתמוך

וכל מי שלא רוצה להכניס מרוקאים \ תמנים תעשו טובה זה שמישו נראה לכם כאילו בא לזיין בשירותים לא צריך להפריע לכם כל עוד לא אנס אף אחד
שיזיין מי שבא לו מה כפת לכם
ובנתיים לא נראה לי שאנשים בני 30 באים לשם לריב אז גם זה סתם חרטות
די עם הגזענות
חברים שלי שבאו למרקו וי לא הצליחו להיכנס לנקסט רק בגלל שהם תמנים ובסלקציה חשבו שהם באים לעשות בלאגן
(בקטע של הגיל הם נראו מתאים הם לקראת 21 ונראים גדולים)
ותאמינו לי נכון שאם מישו היה עושה עליהם פוזות הם היו מגיבים
אבל הם לא באו לריב הם באו להנות מהמסיבה
ותאמינו לי הם מכבדים אנשים הרבה יותר מהרבה אנשים בהירים שהיו שם!!

אז תתמקדו בנושא של הערבים ולא בלהכניס מרוקאים או לא!!
dan_yarok!!
בדיקות זה בסדר
אבל זה הביא לרצח מאבטח בלונה בחיפה!!
לא הכניסו 3 והם חזרו אחרי זה וירו במאבטח שמת והשאיר אחריו אישה וילדה קטנה עסק מסוכן!
Huge-A
quote:
Originally posted by dan_yarok!!
בדיקות זה בסדר
אבל זה הביא לרצח מאבטח בלונה בחיפה!!
לא הכניסו 3 והם חזרו אחרי זה וירו במאבטח שמת והשאיר אחריו אישה וילדה קטנה עסק מסוכן!

מה חשבת שחר פראייר .
לא מכניסים אותו הוא 10 דקות מביא את כל מי שבעיגול :D
guetag
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043738,00.html
:p

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel