| Glenn-Holmes |
זה חייב היה לקרות
הרד הזה חייב היה להפתח
רובנו ואולי כולנו פה חוץ ממני מארק ואני מקווה שעוד כמה יחידי סגולה לא שומעים תתוכנית בגלל שעת השידור (8 בבוקר ימי שני) אני מקליט אותה קבוע ומחר בבוקר יש לי יום חופש מהעבודה (בקשתי את היום חופש דווקא מחר בגלל התוכנית) אז אני יקשיב לייב
מרקוס כנראה ינגן שעתיים
ושימו לב יש למה לצפות
" Markus is back from a week in Europe with tons of fresh tunes! Be sure to tune in the first two hours for exclusive mixes from our host! "
סטים אורחים בתוכנית שתתחיל עוד 5 וחצי שעות
אל וי האגדי בסט סולו כאיירוייב
ובסט נוסף כאנטידוט ביחד עם תחזיקו חזק מארניק בראקוולט (שם קשה מאוד) שהיה המנהל של בונזאי במשך כ-10 שנים מבין כל ההפקות שלו
אנטידוט היא ההפקה עם הסאונדים הטקיים והאפלים ביותר של אל וי - מעניין מאוד לשמוע סט של שתיהם ביחד
וקצת פרטים על הבחור מארניק שמשתף פעולה בפרויקט הזה עם אל וי
Marnik Braeckevelt as a driving force to give the project each time an ever-evolving musical direction. Marnik Braeckevelt has been doing some projects in the past such as Mellow Mellow which was an instant success some 12 years ago, taking his musical taste from his radio show he was hosting back then, evolving to the main A & R at Bonzai and developing artists like Push, Yves Deruyter and Airwave. That together with his musical background, which was EBM – Electronic Body Music by bands such as Front 242 and Ministry, you get Antidote as a result.
A new single by Antidote is to be expected in the next weeks named Cybernetic Desire on the Progrez label.
שבוע הבא סטים אורחים של
הפלאשים!!! (שהתארחו רק לפני מספר חודשים וכבר חוזרים שוב לסט אורח - גאווה ישראלית)
וקארל קוקס!!!
שווה ביותר! |
|
|