return to tranceaddict
Pages: 1 2 [3] 4 
Global Groove hosted by Elin Gersin on ETN.FM NOW

UltraWave
quote:
Originally posted by Elin Gersin
תודה לכל מי שהקשיב
מקווה שנהנתם :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דאחקות אני יושב מקשיב בפנאן שומע תוכנית לפנים אני אומר בונא תותחיתתתת אחושרמוטה וזה בסוף מתברר אני שומע משהו אחר זה כבר נגמר חחחחחחחחחחחחח לא נורא אני נהנה!!
קיצר אלין מצטער מותק נשמע שידור חוזר או משהו או משהו או....משהו! כל מקרה ליסט לפנים..באמת היה לי מוזר הליסט ואני שומע משהו אחר....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

לא בסדר אני!!!!!!!!

bad hydroid!! bad bad hydroid!!!
DJ Alex E.
quote:
Originally posted by UltraWave
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דאחקות אני יושב מקשיב בפנאן שומע תוכנית לפנים אני אומר בונא תותחיתתתת אחושרמוטה וזה בסוף מתברר אני שומע משהו אחר זה כבר נגמר חחחחחחחחחחחחח לא נורא אני נהנה!!
קיצר אלין מצטער מותק נשמע שידור חוזר או משהו או משהו או....משהו! כל מקרה ליסט לפנים..באמת היה לי מוזר הליסט ואני שומע משהו אחר....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

לא בסדר אני!!!!!!!!

תופעות לוואי מהביקור באמסטרדם ;)
Huge-A
quote:
Originally posted by UltraWave

לא בסדר אני!!!!!!!!

דיברתי איתך עך זה בארמין איתי
תפסיק לעשן...
אל תגרר אחרי שחר :toothless
Shahar
quote:
Originally posted by Huge-A
תפסיק לעשן...

אם הוא יגר אחרי הוא יהיה נורמלי:D
UltraWave
quote:
Originally posted by Huge-A
תפסיק לעשן...

חחחח מצחיק שאתה אומר את זה כי באמת באתי מפוצץ לארמין ;) ;)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel