|
|
| Meltdown |
סוף סוף יצא לי לשמוע אחרי הרבה מאוד זמן, סט של דארן טייט במסגרת
MISINTRY FO SOUND RADIO.
ולדעתי, הבנאדם יוצר מוזיקה ברמה גבוהה מאוד, מתי כבר מישהו ירים הפקה איתו פה בארץ?
הוא כבר מתקלט בקרוב ברוסיה, ולפה הוא לא יכול להגיע??
:( |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Meltdown
סוף סוף יצא לי לשמוע אחרי הרבה מאוד זמן, סט של דארן טייט במסגרת
MISINTRY FO SOUND RADIO.
ולדעתי, הבנאדם יוצר מוזיקה ברמה גבוהה מאוד, מתי כבר מישהו ירים הפקה איתו פה בארץ?
הוא כבר מתקלט בקרוב ברוסיה, ולפה הוא לא יכול להגיע??
:( |
כתבת שהוא יוצר מוזיקה ברמה גבוהה מאוד אבל אתה יודע אם שמעת סט אז מן הסתם רוב הקטעים הם לא שלו
השאלה הנשאלת היא לגבי בחירת הקטעים (אני מניח שאהבת) המקסוס בנייה נכונה של הסט - לצערי שמעתי סט שלו לפני כחצי שנה אולי שנה והתאכזבתי קשות
הוא יוצר מצוין
כדי גיי אני חושב שהוא הרבה פחות טוב
אבל מאז אולי דברים השתנו...
אני ישתדל לנסות לתפוס איזה סט שלו מתישהו ולראות מה דעתי עליו כיום...
מה גם שהסט ההוא היה באיכות נמוכה ככה ש ...אולי אני צריך לשמוע עוד סטים עדכניים יותר שלו |
|
|
| Meltdown |
יצא לי לשמוע את הסינגל שלו וינטר, שהוא סינגל טוב לטעמי.
לגבי בניית הסט שלו, זה בהחלט נכון, שהוא יודע לבנות סט טוב ואיכותי, כמו מייק פוש.
חבל שאף אחד פה בארץ, לא חושב על להביא אותו, מכיוון שלרוב מגיעים לכאן אומני פסיי טראנס מחו"ל, שזה גם טוב כשלעצמו,
אז גם אומנים כמו טייט, הרנן קאטנו, מרקוס שולץ, ואומנים נוספים מז'אנר הקלאב טראנס/ האוס או טכנו, בהחלט יכולים להביא לסט שלהם קהל רב של אנשים, שאוהבים את המוזיקה שלהם, ואת הסגנון שהם מנגנים בו |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Meltdown
יצא לי לשמוע את הסינגל שלו וינטר, שהוא סינגל טוב לטעמי.
לגבי בניית הסט שלו, זה בהחלט נכון, שהוא יודע לבנות סט טוב ואיכותי, כמו מייק פוש.
חבל שאף אחד פה בארץ, לא חושב על להביא אותו, מכיוון שלרוב מגיעים לכאן אומני פסיי טראנס מחו"ל, שזה גם טוב כשלעצמו,
אז גם אומנים כמו טייט, הרנן קאטנו, מרקוס שולץ, ואומנים נוספים מז'אנר הקלאב טראנס/ האוס או טכנו, בהחלט יכולים להביא לסט שלהם קהל רב של אנשים, שאוהבים את המוזיקה שלהם, ואת הסגנון שהם מנגנים בו |
בקשר לפסיי אני לא רואה שבאים דווקא הרבה מחו"ל...ובטח לא לנקסט.
דארן טייט טוב יש לו סיגנון בנזונה
הלוואי שנקסט יביאו אותו לפה..אולי הוא לא מדורג מספיק גבוה בשביל למשוך קהל....לא יודע למה הם לא מביאים
בכל מקרה אהת זה שמקושר לנקסט...נסה לעזור :D |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|