|
|
| Viber |
עוד עצה: שים פורנו בכול דיסק ואז תהיה לך סיבה להכניס אותו
:) |
|
|
| YO-I |
אז כנראה שהבעיה שלי היא הכי גדולה כאן, לפעמים אני שואל את עצמי למה בכלל אני עושה את זה אבל זה כמו מחלה, אני לא מפסיק ועכשיו אני גם יסביר למה התכוונתי כדי שתבינו
קרוב ל 4 שנים אני מגבה מוזיקה, בעיקר מוזיקה ובקושי סרטים כי אני לא ממש בעניין, יש לי למעלה מ500 דיסקים שגיביתי עליהם מוזיקה, רק תתארו לכם כמה טראקים יש בהם כי כולם בפורמט
MP3
לפני חצי שנה קניתי צורב דיוידי אבל עדיין, אני מתעסק כל יום רק בגיבוי ולמה? כי יש לי הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה בסך הכל שזה כלום, אני יודע שגם אם אני אחייה מאה חמישים שנה, אני לא יצליח לשמוע את כל המוזיקה שיש לי אבל למה לגבות? שאלה טובה, שאין לי תשובה עליה, זה פשוט קורא אוטומטית
יש לי אוסף של מוזיקה שאני יכול להיכנס איתו לספר השיאים של גינס ועדיין לא הזכרתי למעלה מ2000 אלבומים מקוריים שיש לי שקניתי ב10 השנים האחרונות
חולה כבר אמרתי? 0
יש למישהו טיפ בשבילי כי נראה לי שאני סתם צורב מוזיקה כגיבוי למרות שאת רוב הטראקים אני אשמע אולי 10 פעמים כי כל יום יוצאים דברים חדשים |
|
|
| KrazyDJs |
אני פשוט מידי חודשיים עובר על רוב המוזיקה, ומסנן..
ככה יוצא לי להוריד ג'יגה, למחוק 3 ג'יגה...
חודשיים אחרי זה להוריד 2 ג'יגה, למחוק ג'יגה..
ככה זה מתאזן בערך...
אצלך אתה יכול למחוק הרבה יותר אני מניח..
אני פשוט מוחק שירים שפשוט כבר לא עושים לי את זה...או קטעים שהורדתי, שמעתי פעם אחת והשארתי בלי שום סיבה... |
|
|
| Shahar |
תפרמט תמחשב
סתם
תעבור שיר שיר תראה מה מתאים לך מה לא
מה שאתה כבר ממש לא אוהב תעיף |
|
|
| Rising |
| הייתי הולך עם העצה של שחר .. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|