return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
המלחמה של יגאל באמפי3 ממשיכה

Shahar
quote:
Originally posted by UltraWave
לא חושב שהאמ פי 3 מפריע למישהו ממש.....מי שלא מתכוון לקנות לא יקנה גם אם אין אמ פי 3.....תאכלס אני מאמין בפורמט הזה אני חושב שצריך להיות תפורמט הזה אבל! במקביל צריכה להיות קנייה....זאת אומרת את הקטעים שאתה באמת אוהב לך תקנה....הנה אני לדוגמא בלי פטיפון קניתי תקליטים כי אני אוהב אותם כבוד בשבילי רק שישבו אצלי בחדר תאכלס הגרסה שאני שומע היא האמ פי 3 אבל אני שומע בפנאן אני יודע שאני קניתי אותו!
זה כל מה שאני אומר......אילן צודק בזה שהתליטים יגמרו בעוד כמה שנים כי אנשים באמת מתחילים לשים זין!! אתם צריכים להבין משהו אחד! אם אנחנו לא קונים אז אין מישהו אחר שיקנה! אנחנו אלו ששומעים תטראנס אנחנו מחזיקים תסצנה בידיים שלנו! אם כולם יורידו ולא יקנו לא תיהיה סצנה שנקראת טראנס לא יהיה זכר לדבר הזה! החברות מוציאות תקליטים מהכסף שלנו! זה העניין פה אתה נהנה אתה צריך לשלם על זה בשביל להחזיק תהנאה הזאת עוד זמן אצלך!
עכישו אני לא אומר תקנו כל קטע שאתם אוהבים....אבל תקנו מידי פעם לא מזיק זה לא סכום של פשיטת רגל! ואני בתור אומן שהאינטרס שלי צריך להיות תקנו רק תקנו וכאלה דברים אומר לכם דוגרי אני קודם כל חובב טראנס בלי קשר ליוצר....לא ישקר שהייתי שמח אם כל אחד פה היה קונה תתקליטים שלי אבל וואלה אני יהיה יותר שמח אם כל אחד פה יזרוק מילה טובה אפילו הוא לא קנה! זה מה שחשוב לי אבל בנוסף לכל אם אחד שתיים גם יקנו אז בכלל טוב!

:D :D :D

בקיצור שורה תחתונה באת לפרסם את הפרומואים שלך :D

סתם :D
m0sh
quote:
Originally posted by UltraWave
לא חושב שהאמ פי 3 מפריע למישהו ממש.....מי שלא מתכוון לקנות לא יקנה גם אם אין אמ פי 3.....תאכלס אני מאמין בפורמט הזה אני חושב שצריך להיות תפורמט הזה אבל! במקביל צריכה להיות קנייה....זאת אומרת את הקטעים שאתה באמת אוהב לך תקנה....הנה אני לדוגמא בלי פטיפון קניתי תקליטים כי אני אוהב אותם כבוד בשבילי רק שישבו אצלי בחדר תאכלס הגרסה שאני שומע היא האמ פי 3 אבל אני שומע בפנאן אני יודע שאני קניתי אותו!
זה כל מה שאני אומר......אילן צודק בזה שהתליטים יגמרו בעוד כמה שנים כי אנשים באמת מתחילים לשים זין!! אתם צריכים להבין משהו אחד! אם אנחנו לא קונים אז אין מישהו אחר שיקנה! אנחנו אלו ששומעים תטראנס אנחנו מחזיקים תסצנה בידיים שלנו! אם כולם יורידו ולא יקנו לא תיהיה סצנה שנקראת טראנס לא יהיה זכר לדבר הזה! החברות מוציאות תקליטים מהכסף שלנו! זה העניין פה אתה נהנה אתה צריך לשלם על זה בשביל להחזיק תהנאה הזאת עוד זמן אצלך!
עכישו אני לא אומר תקנו כל קטע שאתם אוהבים....אבל תקנו מידי פעם לא מזיק זה לא סכום של פשיטת רגל! ואני בתור אומן שהאינטרס שלי צריך להיות תקנו רק תקנו וכאלה דברים אומר לכם דוגרי אני קודם כל חובב טראנס בלי קשר ליוצר....לא ישקר שהייתי שמח אם כל אחד פה היה קונה תתקליטים שלי אבל וואלה אני יהיה יותר שמח אם כל אחד פה יזרוק מילה טובה אפילו הוא לא קנה! זה מה שחשוב לי אבל בנוסף לכל אם אחד שתיים גם יקנו אז בכלל טוב!

:D :D :D

יש עוד מספיק אנשים שקונים ותקליטים יגמרו בגלל שCD
פשוט משתלט

עכשיו אני חושב שזה עצוב שאתה קונה תקליטים סתם ואין לך פטיפון
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by m0sh
יש עוד מספיק אנשים שקונים ותקליטים יגמרו בגלל שCD
פשוט משתלט

עכשיו אני חושב שזה עצוב שאתה קונה תקליטים סתם ואין לך פטיפון

לא יותר עצוב שאנשים לא משקיעים על מוזיקה שהם אוהבים בכלל.?
אני מסכים עם איתי בקטע של אנחנו האנשים שמממנים את הסצינה
חלק מהמימון מגיע מקניית מוזיקה
וחלק מארועים

אמן שיראה שליצור מוזיקה לא משתלם כי אף אחד לא יחתים אותו כי לא משתלם להחזיק חברת תקליטים
זה בעצם תחילת הסוף של הסצינה
ותשימו לב כבר היום רוב החברות הגדולות מנוהלות ע"י די גיים שצברו כסף רב מקריירה מוזיקלית עניפה בשנים היפות של המוזיקה האלקטרונית
אם ארמין טיאסטו ופרי מחליטים לפרוש לחלוטין מהחיים האלה
מת כל האפליפטינג כמעט במלואו
לא בגלל היצירות שלהם
אלא בגלל שהם מחזיקים את שלושת הלייבלים אולי הבולטים באפליפטינג
יש עוד כמה כמובן
אבל שימו לב שבשלושת הלייבלים הללו מן הסתם 60-70 % מהאפליפטינג הטוב שמשתחרר בשנים האחרונות..
ככה שזה מפחיד לחשוב על זה
למוזיקה האלקטרונית וכולם שמים לב לזה יש פוטנציאל אדיר לשנים הבאות
צריך מימון

זה הכל
m0sh
לא,אני לא חושב שמישהו שאין לו פטיפון צריך לקנות תקליטים בשביל להראות שהוא "תומך" בסצינה
הוא סתם מנסה להראות שהוא תומך והוא סתם קונה בשביל הקטע.

והיום הכסף האמיתי הולך על תיקלוט
ואתה יכול 20 שנה לדבר על הקטע של האמ פי 3 וזה לא יעזור...ימשיך להיות מוזיקה לא חוקית באינטרנט...

אם אתה זוכר אמרתי לך פעם,ברגע שאני יוכל לקנות מוזיקה חוקית אני יקנה...כרגע אני בצבא ואין לי כסף בשביל זה
Shahar
quote:
Originally posted by m0sh
אם אתה זוכר אמרתי לך פעם,ברגע שאני יוכל לקנות מוזיקה חוקית אני יקנה...כרגע אני בצבא ואין לי כסף בשביל זה

לפני חודש היה פה פוסט שך שאמרת שאתה עשיר

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel