return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
תם עידן - אני פורש מהמוזיקה האלקטרונית המדיות שאנו מכירים אותה

Star
יופי אילן אני שמח ואתה מקבל ותקבל את כל העזרה שתצטרך ממני!!
כמו שאמרתי חלק מלהיות "תקליטן" זה גם לקנות תמוסיקה ולחפש אותה בכל חנות ומקום אפשרי
ולא כל שרת אפשרי
סחטיין
sabi10
אוופס, טעות....

שיהיה בהצלחה :D :cool:
Rising
כל הכבוד עלה והצלח ! :)
KrazyDJs
ריספקט על זה..

אבל אתה יודע, אתה תמיד יכול להוריד..אם אתה אוהב - לקנות
אם לא - למחוק

לא ככה ?
כי אני די בטוח שאת התקליטים שקנית כבר, או את התקליטים הקרבים, אתה קונה בגלל שכבר שמעת אותם, במועדון לייב, בסט, או כאמ פי שהורדת...
YuVaL
אוקיי אילן, חלק רושמים לך ריספקט ועד כמה שהם היו רוצים לעשות את זה אם הם היו יכולים פיננסית.. אבל אני אישית חושב שזאת טעות

תראה, היום הרבה דיי ג'יים (רובם אפשר להגיד) דווקא הולכים בכיוון השני, של תמיכה בפורמט האמ פי 3.
עכשיו שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שאומנים תומכים בקבוצות שחרור שמשחררות את התקליטים שלהם, אבל בפורמט הספציפי של האמ פי 3 הם כן תומכים...
תראה, למשל היום חברות תקליטים.. אנשים כבר לא ממש שולחים להם דמואים עם דיסקים, הם מדברים עם האנשים במסנג'ר או באיי סיי קיו ושלוחים להם דמואים באמ פי 3.. ובזה נגמר הסיפור, ותאמין לי שזה עובד.
עוד דוגמא, תסתכל על
Sasha
מגדולי תקליטני ההאוס בעולם, החליט לנטוש גם את התקליטים וגם את הדיסקים כאחד ולעבור לתוכנה ששחכתי איך קוראים לה... אבל זה לא העיקר פה..
זה רק מראה לך שזמנים משתנים, ולנסות לשמר את העבר זה נחמד, אבל אני חושב שבאיזכשהו מקום צריך גם להיות שימוש בטכנולוגיה החדשה, כי לפי דעתי זה בזבוז אם לא.
תשמע, אני מצדיע לך על זה שאתה רוצה לתמוך באומנים ולהשתמש בתקליטים, וגם אני אישית הייתי קונה תקליטים אם היה לי את הכסף ואת השימוש המתאים להם (אין לי פטיפונים) אבל אני חושב שאתה מפספס עולם ומלואו
נגיד ככה.. אתה רוצה לקנות תקליט אבל אתה לא בטוח עד כמה הוא טוב, אתה מוריד את האמ פי 3, שומע כמה פעמים, ואז מחליט!.. תאמין לי שלהסתמך על קליפים קצרים של דקה וחצי שהאתרי תקליטים שמים לך זה לא תענוג רב וגם לא נותן לך הזדמנות לשמוע את השיר כולו ובאורך מלא
אז מה שאני אומר זה... אל תפסיק להוריד אמ פי 3
תמשיך... ואת מה שאתה אוהב, תקנה!.. ואם זה עד כדי כך יושב לך על המצפון שיש לך אמ פי 3 על המחשב... אז תשמע ותמחק
.. :)
אבל אל תבזבז את המדיה.. אל תנסה לשחות נגד הזרם.. תשתמש באמ פי 3 לטובתך ותנצל אותו בדרכים הכי טובות

Just My 2 Cents.. :)
שיהיה בהצלחה אילן!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel