|
|
| DjChook |
מחקו,
אם
FLASHFXP
נכשל
הכל נכשל |
|
|
| Meltdown |
שחר, איך אתה מזלזל ביכולות הצילום שלי?
אני פשוט לא ממש מבין בכל הקשור לעניין הצילום, לכן אני מצלם כמו שיכור, או שלמעשה גם אם הייתי מבין, עדיין התמונות היו יוצאות באיכות וברמה זוועתית, ממש כמו הליין אפ של נקסט, או איכות הדי ג'ייז הישראליים שהם מביאים לאחרונה, כמו יהל, אסטריקס, ארתור גורדון, ושאר העייפים |
|
|
| Fresh Prince |
For the 1st folder:
all you need to do is right click and select "Make Folder" and input the name of the folder without the " / /" at the end or beginning. After it refreshes the listing you can now double click the locked folder (check the timestamp for the older one) and enter it easily. Easy isn't it? Don't expect to find many directories that this works on.
For the rest of the folders, copy & paste them as they are written in post. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Meltdown
שחר, איך אתה מזלזל ביכולות הצילום שלי?
אני פשוט לא ממש מבין בכל הקשור לעניין הצילום, לכן אני מצלם כמו שיכור, או שלמעשה גם אם הייתי מבין, עדיין התמונות היו יוצאות באיכות וברמה זוועתית, ממש כמו הליין אפ של נקסט, או איכות הדי ג'ייז הישראליים שהם מביאים לאחרונה, כמו יהל, אסטריקס, ארתור גורדון, ושאר העייפים |
אתה צריך ללמוד ללחוץ על הכפתור ולחכות שזה יגיב חחחחח
ואם כבר נתת דוגמא את נקסט
אז גם התקציר שהם כותבים על הדיג'יי לא הכי נכון
"תוכנית שבועית כל יום שלישי"
והדרך עם ה
make folder
לא עובדת. |
|
|
| Fresh Prince |
Ok I'll try make it more simple.
When you log onto pub enter the "Bl0ddi3" directory.
Once you are in it, go manually to / Bl0ddi3 /, (note 2 spaces) you can do this in flash fxp.
Now that you are in / Bl0ddi3 /, simply copy & paste the rest of the path: / mPm4ny3 / HL / T4g / fRRRRom / HoTTti3/gizulon/
mind the spaces!
Once you are there, download ;)
Easy. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|