return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 
Armin Van Buuren @ Next 04.02.05

UltraWave
כן היה ענק פשוט בן זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chicane - Autmun Tactics (Thrillseekers remix)
Plastic Boy - Silver Bath
Ava Mea - In The End
Statica - Space Guitar
Hammer & Bennet - Language (Santiago Nino Dub Tech mix)
Ridgwalkers Ft El - Find
Primer - Everlast
Armin Van Buuren - Communicaton Part 3
Marcos - Just For A Day
Whiteroom - Whiteroom
Gabriel & Dresden - Arcadia (Original Mix
Yilmaz - Eighties (Ozgur Can Mix)
The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (Ferry Corsten Mix)
BT - Mercury And Solace [Thrilseekers Remix]
Blank And Jones Feat. Bobo - Perfect Silence (E-Craigs 212 Dub Mix

וכל מה שאמרו פה היה קיצר היה ענק!!!!!

תודה מיוחדת מיוחדת לסייברים בייחוד לאדיר שבלעדיו לא הייתי נכנס אדיר אתה המללךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!! אוהב אותך גבר!!!!!!!!!!
Meltdown
הערב שלי התחיל בבדיקה, אם בכלל יש לי איך להגיע ל טי אל וי, בערך ב 8 מקבל את האוקיי, שיש לי רכב להגיע ל טי אל וי, בסביבות 12 , מגיע לבת ים לאסוף את חבר שלי "הנשוי", מגיעים לחנייה של אזור ה טי אל וי בערך ב 12.15, יוצאים לכיוון המועדון אחרי רבע שעה,
ואז כמה מטרים לפני הכניסה למועדון, אני נזכר ששכחתי את הכרטיס באוטו, חוזרים לאוטו, נכנסים בערך ב עשרה לאחד למועדון, כאשר קודם לכן אני רואה את מוש בחוץ, שעדיין לא נכנס, דואג לו לכניסה, ואז נכנס יחד איתו, עם חבר שלו, ועם חבר שלי ( מוש, אוהבים אותך, לך תבדוק מה קורה עם הבעיות שיש לך, תבוא ליותר מסיבות, ואז הן ייפתרו).
כמו תמיד משתעמם בסט של הלפרין, מכיר לכולם את חבר שלי (סיסי, הרגת אותי עם כך שחשבת שהוא אשכרה נשוי, זה היה הקטע אולי הכי מצחיק של הערב.
הולך לקנות שתייה, ואז כשחוזר לעמדה, קולט שאילן ומארק הגיעו, אילו סחתיין על החולצה, חבל שלא יצא לי לראות אותה יותר באופן מפורט, אבל בטח יש תמונות שיראו לי אותה.
ואז כל האנשים מתחילים להגיע, צח, אדיר, הפלאשים, שעכשיו כבר יודעים מי אני, אריק, גיל, אלי (שים ג'ל שנזהה אותך), וכמובן אי אפשר לשכוח את אורנה החמודה וגם כמה אנשים חדשים שעדיין לא הכרתי, כמו שמיץ, ועוד הרבה אחרים , שאני ממש לא זוכר את שמם.
ב 2.30 המפציץ ההולנדי עולה, ואפילו אני, זיהיתי מספר קטעים שלו, בעיקר את הרמיקס שלו ל
HOLDING ON
,וכמה קטעים של אבווב אנד ביונד.
טילט ועוד
בשלב מסויים, מארגן שתייה, ומחפש מקום פנוי לרקוד בו (לא היה!!) הצפיפות הייתה כזאת גדולה, שגבתה כמה קורבנות כמוני וכמו חבר שלי, שנשפכנו בערך בחמש וחצי בבוקר, לאיזה 20 דקות,
וגם אחרים, מקווה שהכל בסדר ראובן, אם אתה מבין למה אני מתכוון.
בסוף חותך משם הביתה בערך ב 25 לשבע, מגיע הביתה אחרי איזה שעה, וישן עד אחרי ארבע בצהריים.

ירון/אדיר/ראובן, יש מצב שאולי אני מגיע לסירקוליישן, כך שאני אבדוק את זה איתכם במהלך השבוע.

לסיכום: היה כמו תמיד סט מדהים של ארמין, רק חבל שהיה מפוצץ לגמרי, ועם הרבה שמעונים ושמעונות, יותר מהרגיל, מי ייתן שביום העצמאות הקרוב, שוב יהיה ארמין בפארק, או אולי מרקוס שולץ במיוחד בשבילך אילן..
אני עדיין ממתין להגעה של פלמינג!
נ.ב. שחר, יא שובב, חלאס לרקוד ככה!
Shahar
ירון תיקן אותי בקשר לפוסט זה היה כפיר הסייבר לא אופיר :D
בכרדיטים מגיע גם לחן על הטרמפים!!! למרות שהזין גמר תרדבולים :D

quote:
Originally posted by DjNumShum
וואי היה מטורף.....

סט מדהים הוא ידע בדיוק מה לתת ומתי !

אחת המסיבות הטובות שהייתי בלי שום ספק !

ובלי שום ספק ארמין מס 1

למה לא באת להגיד שלום?

quote:
Originally posted by arik
אבל בסוף הייתי וגם צעקתי
IN THE MIX!!!
:)

אבל עשית את ההעלמות הקבועה שך :D

quote:
Originally posted by Major_X
תנו לי להבין
האחים פלאש היו שם? בני כמה הם?
הייתי שם אתמול היה משהו סוף!
רק חבל שהקהל של נקסט בנוי ברבו מערסים...
אייל.

מה גם אתה היית לא באת להגיד כלום?

ואיפה אבי לא אמרת שאתה בא? למה לא אמרת כלום?

ואייל הוא לא ניגן שום קטע של טילט
Meltdown
זה מה שזכור לי, קח בחשבון, שהייתי שפוך לגמרי אתמול בשלב מסויים, אז אולי התחלתי לדמיין דברים או טראקים
Glenn-Holmes
מה אני יגיד לכם מילת המפתח היתה פיצוץ
סט פיצוץ
פיצוץ אוכלוסין בפנים
חבל על הזמן ארמין נתן לא מעט קטעים לא מוכרים למזלנו גילי זיהה את משיתברר כאחד הלהיטים הגדולים בתקופה הקרובה וזה אולי די צפוי
החדש של מוטורסייקל קטע מצוין
היה עוד קטע שארמין ניגן גם ב-99 מארק יודע על מה אנ מדבר קטע ממש ממש מדהים
וכל משכתבתם רק נוסיף

chicane feat. justine suissa - autumn tactics (thrillseekers remix) ותקנו אותי אם אני טועה אבל זה היה הקטע הראשון שהיא שותפה בו כווקאליסטית
jan johnston - calling your name (thrillseekers remix)
כלל הרבה סטיב הלסטריפ היה
reflekt - need to be loved (thrillseekers remix)
thrillseekers - synaesthesia (ferry remix)

ועוד שהיו ונעלמו מרשימותיכם
m.i.k.e. - massive motion א-י-ז-ה ק-ט-ע מ-ס-י-ב-י
m.i.k.e present totally fascinated (m.i.k.e.'s fascinated vocal mix) ותודה לאלון מנקסט על הוייניל של הקטע הזה וגם למארק...צדקת אחי זה באמת קטע שלא הערכתי מספיק אני חושב שאתמול במסיבה הבנתי כמה שלקטע הזה יש עוצמות שחודרות מתחת לפני השטח עמוק אל תוך עור התוף

קטע נוסף שמסתמן כמו שאלי ומארק אמרו או כחדש של פילטרהאדז או כחדש של
מודאזו באמת נשמע דומה ליימאניה... נחכה ונראה

remy - crackdown חטיין למארק על הזיהוי המהיר ועל הזיהוי בכלל של הקטע שובר הרחבות הזה

nathan fake - adamedge
ארמין חולה על הקטע הזה מארק זיהה כמו גדול תקטע הזה
והקטע הזה מפרק
פשוט מפרק
הכל הוא מפרק
איזה ק-ט-ע!!

וזהו היה אדיר
ערב שמוכיח שארמין זה שם כנראה גדול מספיק כדי לסחוב בקור כזה כמות כה גדולה של אנשים
ולמסקנות אישיות
היה אדיר היה ענק
אבל משרוצה לראות אותי באמת בוכה מאושר שיביא כב את מרקוס שולץ לארץ
אין לי ספק שאני יהנה אפילו יותר
ואתמול היתה מסיבה שכמות המילים שיש לי כדי לתאר אותה היא ככמות האויר שהיה לי לנשום אתמול

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel