return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 
Armin Van Buuren @ Next 04.02.05

Shahar
אל תשתגעו רק
"לא בכבוד של ארמין לנגן לנוער"
אם טייסטו יכול גם הוא יכול
YO-I
טוב בגלל שנער הייתי וגם זקנתי, 27 לפני יומיים, יש לי פחות דאגות בנוגע לגיל אבל לי יותר חשוב לדעת האם המסיבה תיהיה בקו כי אם כן זו תיהיה אכזבה גדולה

הקו היה בעבר אחד המועדונים הנחשבים בת"א יחד עם אלנבי 58, הייתי שם במסיבות של אנטוני פאפה, מקס גרהם, פארקס אנד ווילסון, טראנטלה ומי לא, פעם הכל היה מדהים שם אבל הקו היום הוא לא יותר מכוך בעיני, איך דיג'יי כמו ארמין יוכל לנגן שם עם הסאונד המעפן שיש במועדון הזה

אני מאד מקווה שנקסט הפקות ימצאו מועדון ראוי לארח בו את ארמין, החלום שלי שזה יהיה באומן 17 למרות שהסיכוי שזה יקרא יהיה אפסי
taltul
quote:
Originally posted by YO-I
טוב בגלל שנער הייתי וגם זקנתי, 27 לפני יומיים, יש לי פחות דאגות בנוגע לגיל אבל לי יותר חשוב לדעת האם המסיבה תיהיה בקו כי אם כן זו תיהיה אכזבה גדולה

הקו היה בעבר אחד המועדונים הנחשבים בת"א יחד עם אלנבי 58, הייתי שם במסיבות של אנטוני פאפה, מקס גרהם, פארקס אנד ווילסון, טראנטלה ומי לא, פעם הכל היה מדהים שם אבל הקו היום הוא לא יותר מכוך בעיני, איך דיג'יי כמו ארמין יוכל לנגן שם עם הסאונד המעפן שיש במועדון הזה

אני מאד מקווה שנקסט הפקות ימצאו מועדון ראוי לארח בו את ארמין, החלום שלי שזה יהיה באומן 17 למרות שהסיכוי שזה יקרא יהיה אפסי

כל מילה זהב כמו שאומרים... :)

קו זה חור ולא מועדון [וזה לא רק אני שחושב ככה] - בעיה היא שמחוסר ברירה אנשים באים כלפעם אבל בזין שלהם לנסות ולהשפיע על בעלי הליין שישפצרו קצת את המקום... כי באמת זה קצת לא נעים לקבל ארמין במקום כה לא מטופח... טוב נקווה לדום או אם כבר אז אולי יעשו אירוע גדול ויארגנו את המסיבה בגני תערוכה או בפארק הירקון :)

שזה יהיה נחמד מאוד מצידם ;) :rolleyes: :cool:

נ''ב: למרות שבפועל זה לא המקום אלא האנשים והאווירה שעושים את כל האקשן [מי שיצא לו לראות אחד הסרטים הפחות או יותר איכותיים על הסצינת המוזיקה האלקטרונית בשם "גרוב" יבין על מה אני מדבר]...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by taltul

קו זה חור ולא מועדון [וזה לא רק אני שחושב ככה] - בעיה היא שמחוסר ברירה אנשים באים כלפעם אבל בזין שלהם לנסות ולהשפיע על בעלי הליין שישפצרו קצת את המקום...

ממממ נקסט משלמים לקו על השימוש במועדון ככה שאם יש מישהו שישפץ זה הבעלים של המקום ולא הבעלים של נקסט משכן אם האנשים בנקסט יבקשו את זה אולי זה יקרה(כמובן שזה טיפה נאיבי לחשוב שזה יקרה... אני מאמין שגם נקסט מחכים להזדמנות שיתפנה מועדון מוביל אחר מהסכם עם ליין אחר והם יקפצו על ההזדמנות וישדרגו למקום גדול ונעים יותר
נ.ב. הסאונד בקו טוב יותר מהסאונד בדום החסרון הגדול והבולט ביותר של הדום הוא איכות סאונד מזעזעת
markfeldman
אילן וטלטול יקיריי,

עזבו אכתם קו, שמו, דום , שמום וחרטא.....

די ג'יי ברמה של ארמין צריך לנגן באצטדיון רמת גן אם אתם שואלים אותי.

ע"ע - פארק הירקון, יום העצמאות האחרון.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel