|
|
| m0sh |
אהההההההההההההההההההההההההההה
IBIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
געגועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ולחשוב שהייתי אמור להשאר גם לשבוע הזה
אוי כל כך רחוק מלחזור לשםםםםםםם
עזבו אותי עד מתי
עד מתי איביזה ?!
2006
אני איתך ירון
:)
איך הצלחת להכניס מצלמה לספייס יא מנייאק
אחחח איזה מקום אדיר
פא-'צה חחחחח גדול
מרקו הפאג הזה צחוקים
גם אנחנו השגנו חינם לאל דבינו מהשומר באס פרדיס
בקרוב אני יפרסם סרט
ולך אני יתן את המלא
למרות שיש שם דברים פרטיים לא קשורים שאנחנו סתם חבורת סטלנים |
|
|
| fusi |
...כמו תמיד, גם עכשיו הגיע הזמן לכמה סיכומים אישיים
המסיבה הכי טובה
:שלוש מסיבות תופסות בקטגורייה הזו, מאחר וקשה לי להשוות בין מסיבת האוס, טכנו וטראנס, ולכן חילקתי אותן לשלוש מסיבות הכי טובות
האוס -סאנדייס @ ספייס. כבר אמור להיות לכם דיי ברור למה. שום אווירה בפלנטה הקטנה שלנו לא תשתווה לזו שניתן למצוא בשעות בין הערביים הקייציות על טראסת הספייס. שם תוכלו למצוא קהל משולהב שמבין מה שהוא שומע ומזהה את כל הטראקים האהובים והמוכרים, הידועים גם כהמנוני איביזה
טכנו - מסיבת הסגירה של הקוקון @ אמנזיה. סוללת דיג'יים מדהימה בשילוב אווירה מקורחנת של טכנו (בייחוד כשהפולחן נוגן לייב ע"י יוצריו) מביאה בחסד את התואר הזה למסיבה הזו
טראנס - קרים @ אמנזיה. גם כאן דיי ברור למה, בייחוד וזו המסיבת טראנס היחידה שהלכנו אליה הפעם. אבל אני מאמין שאין לה תחרות באי, וזה נמשך כך
כבר כמה שנים - עוד מאז ש-קרים פלשו לאי ובייחוד לאחר עזיבת הליינים של
-Perfecto, Godskitchen, Gatecrasher
הדיג'יי הכי טוב
ושוב גם פה קצת קשה לתת שם של דיג'יי אחד כי אי אפשר להשוות בין דיג'יים של טכנו לטראנס, האוס לטכנו, טראנס להאוס וכ"ו, לכן אתן שלושה דיג'יים שהכי הייתי מרוצה מהם, כל אחד בקטגוריתו הוא
האוס - סטי לואלר. כן הבחירה שלי מפליאה אני יודע (ביחוד כי אני ידוע כאחד שפרוגרסיב טרייבל האוס זה כבר לא בשבילו), אבל בהשוואה לכל הדיג'יים אחרים הוא ידע לסחוף את הקהל הכי טוב באותו ערב שמיימי ב-סאנדייס @ ספייס. שם הוא כרגיל ניגן מקצבים יותר פאנקיים ומאכיל את הקהל מכף כסף.
טכנו - ריצ'י האוטין. פעמיים תוך שבוע שמענו אותו וכל פעם תענוג מחדש. הוא קורא את הקהל כל כך טוב ויודע לזרוק עליו בדיוק מה שהוא צריך בכל רגע נתון. בדר"כ תמיד מתחיל מתון ורגוע ובונה סט שהולך ומתחזק. ב-2004 ראינו את האוטין במיטבו, אין ויכוח על זה
טראנס - פול ואן דייק. הרבה תחרות מדיג'יים אחרים של טראנס לא הייתה לו כי יצא לנו לשמוע רק אותו ואת טייאסטו כמייצגי הטראנס הפעם, וכרגיל פול ואן דייק התעלה עליו, ואת ההוכחה הכי טובה לכך ניתן למצוא בתגובת הקהל אליו ואל הסט שלו. תודה על
FOR AN ANGEL
החוב נסגר ואפשר להמשיך הלאה
המועדון הכי טוב
ושוב אני מתקשה לתת את הפרס רק למועדון אחד כי האמנזיה וספייס אלו שני מועדונים שונים לגמרי בתכליתם, ולכן הפעם אחרוג ממנהגי ולא אומר רק אמנזיה (למרות שאני עדיין חושב שהוא המועדון הטוב ביותר עלי אדמות), אלא אתן את הפרס הנכסף גם לספייס. שני אלו הם הסופרקלאבס הטובים ביותר בעולם, לפחות מבחינת אווירה וקהל (ועל זה יעיד כמעט כל אדם שביקר בהם ובמועדונים רבים אחרים ברחבי העולם). במועדונים אלו אני באמת מרגיש כמו בבית - ולא אין לי שום חינמים שם, זו פשוט התחושה הכללית של "הנה אני נמצא ביעודי הטבעי עכשיו" בכל פעם שכף רגלי דורכת בהם
המנוני איביזה 2004
מה שיפה באיביזה זה שמאמצע אוגוסט ועד סוף העונה (אוקטובר) מתווספים להם עוד כמה המנונים שמנוגנים בקביעות ברחבי האי - המנונים שמלווים את העולם כולו גם בבוא הסתו ותחילת החורף. אז חוץ מכל אלו שציינתי באוגוסט שלהזכירכם היו
Above & Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix)
Alter Ego - Rocker
Bobby Blanco & Miki Moto - 3 AM
Brad Carter - Morning Always Comes Too Soon
Chiapet - Westworld (Skylark Remix)
Danny Howells & Dick Trevor - Dusk Till Dawn
Deep Dish - Flashdance
Eric Prydz - Call On Me
DT8 Project - The Sun Is Shining Down On Me
Eric Prydz & Steve Angello - Woz Not Woz
Flash Brothers - Amen
Flower Power - Flower Power
Groovefinder Vs. Lou Reed - Satellite Of Love 2004
Joris Voorn - Incident
Junior Jack - Stupidisco
Kid Creme - Doin' My Own Thing
Lee Cabrera - Voodoo Love
Martin Solveig - Rocking Music
Max Linen - Flashback
Peyton - A Higher Place
Planet Funk - The Switch (King Unique Remix)
Praise Cats - Shined On Me (Skylark Remix)
Renato Cohen VS. Tim Deluxe - Just Kick (Carl Cox Mix)
Shapeshifters - Lola's Theme
Skylark - That's More Like It
Soul Central - Strings Of Life (Remixes)
Spektrum - Kinda New (Tiefschwartz Remix)
Steve Lawler - Lost
Stonebridge Feat. Therese - Put 'Em High
The White Stripes - Seven Nation Army (Tim Deluxe Remix)
Tiesto Feat. BT - Love Comes Again
William Orbit - Barbers Adagio For Strings (Tiesto Remix)
:נוספו עוד כמה שהפילו אנשים מהרגליים על רחבות הריקודים במועדוני איביזה, ואלו היו
Above & Beyond - Surrender
Armand Van Helden - My My My
A Studio - S.O.S (Skylark Remix)
Axwell - Feel The Vibe
Bombdogs - I Can't Explain (Steve Lawler's Summer Of Love Mix)
Coca & Villa - La Noche
David Guetta - Stay
DK8 - Murder Was The Bass
Dr Kucho - Lie To Yourself
Ferrer & Sydenham - Sandcastles
Gadgo - So Many Times
Michael Gray - The Weekend
Mirabeau - Back From Outta Space
Mylo - Drop The Pressure
Reflekt - Need To Feel Loved
Sucker DJs - Lotta Loving' (Paradise Soul Remix)
Three Drives On A Vinyl - Greece 2004 (Chus Remix)
Thrillseekers Feat. Sheryl - Synaesthesia (Ferry Corsten Remix)
.מקווה שלא הזנחתי אף אחד
כאן גם המקום להודות לכל היוצרים המוכשרים הכתובים מעל שהמוזיקה שלהם נכנסה לי ללב, לנשמה ולזכרון לנצח נצחים, והם פשוט עשו לי את הקיץ בפרט ואת שנת 2004 בכלל. לשניים מהם אפילו שלחתי אימייל והודתי באופן אישי - כי מגיע להם
הציטוטים הכי נטחנים
:ועכשיו לחלק המשעשע. פה כרגיל נכללים ביטויים ופליטות פה שהיו להם שימוש נרחב בכל מהלך השהייה באי, ושליוו אותנו מאז ועד היום
Mylo - Drop The Pressure ; מי הבן זונה שדפק לי ת'פלאשר" - על משקל הטראק
DJ Chus & David Penn - Will I ; חינם, חינם, חינם, חינם זה כמו חלום" - על משקל הטראק
"חוי"
"חציל"
שימוש בשורש "פ.ר.ע" (מלשון מפריע) על כל הטיותיו
וכמובן שימוש מואץ ומוגבר במילה "חינם" בכל מצב אפשרי
!זה הזמן גם להודות לצוות לבניין שבילה איתי חופשה מדהימה זו, אז תודה לכם
זהו זה, שנת 2005 אוטוטו מגיעה ועימה ראש השנה הנוצרי, ועכשיו ניתן סופית ורשמית לסגור את שנת 2004, שהרבה בזכות איביזה הייתה השנה
!הטובה בחיי
...ואני, את ראש השנה שלי אחגוג ברגע שתדרוך רגלי שוב בגן עדן, מה שיקרה פחות או יותר בזמן שכתוב בחתימה האישית שלי פה |
|
|
| fusi |
:אגב, כדאי ורצוי להוריד את הסט של פול ואן דייק והמסיבת סגירה של קרים באמנזיה מכאן
Paul_Van_Dyk-Live_At_Cream_Closing_Party_Amnesia_Ibiza-FM-09-16-2004-DOC_LIVE
רק תשמעו איך הקהל לא מפסיק לצרוח שם, ולעיתים תכופות מוחא כפיים, שר ומה לא. וכמובן ניתן לשמוע כל כמה דקות גם את התותח קרח האימתני
!מסיבת קרים במיטבה שאולי תעזור לאלו שלא נכחו אף פעם באחת כזו להבין מה בעצם קורה שם
...תורידו מהר לפני זה יעלם משם |
|
|
| princess cc |
| מה זה "חציל"?:conf: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|