return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 
The Concert \REVIEW

Star
אילן לא בשביל משהו אבל אתה מתחל להשמע כמו ילד ממורמר על זה שטיאסטו לקח לו את התואר של די גי מאג ~!!!!!1
חלס כבר עם כל הכבוד האמת יש טיפה כבוד לטיאסטו אבל כמו שאתה אומר שאתה תגיע לרמה הטכנית של טיאסטו ישר אחרי כמה שנים מואטות שבהם אתה תתאמן
אחי האמת זה נשמע מאוד פלצני ודווקא שזה בא ממך זה לא בא טוב מבין ?
תאמין לי גם אני לא מת עליו אבל לפחות מעריך את זה שרק הוא יכול לפוצץ את האיצטדיון הענק בברלין בכל מיני סוגי של אנשים שאוהבים כל מיני סגנונות מוסיקה ואולי דרך הקונצרט או האולימפידה שהייתה הם יפתחו למשהו אחר אחרי שהם ישמעו קצת דברים שהיו בסט של טיאסטו ואל זה יש לכבד אותו
לא זכור לי שארמין או מישהו אחר פיצץ איצטדיון שלם
נקודה למחשבה
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Star
אילן לא בשביל משהו אבל אתה מתחל להשמע כמו ילד ממורמר על זה שטיאסטו לקח לו את התואר של די גי מאג ~!!!!!1
חלס כבר עם כל הכבוד האמת יש טיפה כבוד לטיאסטו אבל כמו שאתה אומר שאתה תגיע לרמה הטכנית של טיאסטו ישר אחרי כמה שנים מואטות שבהם אתה תתאמן
אחי האמת זה נשמע מאוד פלצני ודווקא שזה בא ממך זה לא בא טוב מבין ?
תאמין לי גם אני לא מת עליו אבל לפחות מעריך את זה שרק הוא יכול לפוצץ את האיצטדיון הענק בברלין בכל מיני סוגי של אנשים שאוהבים כל מיני סגנונות מוסיקה ואולי דרך הקונצרט או האולימפידה שהייתה הם יפתחו למשהו אחר אחרי שהם ישמעו קצת דברים שהיו בסט של טיאסטו ואל זה יש לכבד אותו
לא זכור לי שארמין או מישהו אחר פיצץ איצטדיון שלם
נקודה למחשבה

אבי התייחסתי רק להיבט הטכני אצל טיאסטו אין ספק שהוא מוביל את הסצינה מרחק שנות אור מהמקום השני מבחינת הצוות האדיר שעומד מאחוריו ופה הקרדיט זה לו מבחינת ראיית העתיד שלו הוא ידע כבר לפני כמה שנים שלהקשר לסוני יוליך אותו למשהו גדול
הרעיון של הקונצרט כולו הוא רעיון מצוין שיפה יעשו די גיים גדולים נוספים אם ילכו עם הרעיון הזה אם כי באצטדיונים קטנים יותר בתור התחלה כדי לא לרשום אכזבה גדולה מדי

טיאסטו הוא אובר-רייטד בגדול
אז מה קרה אם יהיה אילן הלמוש אחד שהדיעה שלו תהיה אנדר-רייטד
כן אני מקצין תדיעה שלי לעתים כדי אולי לתקן עיוות שאני רואה בהערכה אליו
מצטער אם זה לא מובן שזה מין אלמנט שכזה
הדיעה שלי עליו ברורה
אני לא יגיד שאין לו מקום ב-100 הגדולים
לטעמי הוא פשוט מכוון לעתים יותר מדי למכנה משותף גדול אני לא חושב שמקום ראשון בעולם האלקטרוני צריך לפזול למיינסטרים (ואני לא אומר שהוא התמסחר אני רק אומר שלעתים הוא פוזל לשם)
בקשר לטכניקה שלו הוא לא נופל בהרבה מארמין
אבל הוא פשוט מועד הרבה יותר פעמים משום מה...
אין לי מושג מה עבר עליו למשל באותם שעתיים ראשונות של קונצרט...להגיד תאמת טיאסטו הרבה יותר טוב ממשהוא עשה באותם שעתיים... ושוב אחרי ששמעתי השבוע את מייק שהוא מקום 63 בדי גיי מאג... יש לטיאסטו מקום מכובד כנראה ב50 הגדולים כי מייק באמת (ואני הוקסמתי במעט שיצא לי לדבר ממייק הבן אדם ) די גיי בינוני טכנית
טיאסטו לא בינוני
25000
צופים כנראה גורמים גם לו לרעוד טיפה בהתחלה
Star
אני יודע שלי 25000 צופים היו גורמים לעשות במכנסיים
אבל זה רק אני
Glenn-Holmes
quote:
אבל זה רק אני

כן אבל לטיאסטו יש ניסיון כבר של כמעט עשור כדי גיי
הוא כבר היה בארועים גדולים
מן הסתם הוא יתרגש פחות ממשאני או אתה נתרגש...
לא שזה הופך להיות פחות מרגש עם השנים
פשוט מתרגלים לשלוט בזה כבר...
Scorchio
quote:
אבל זה רק אני

באינרסיטי 99 הוא ניגן מול 50 אלף ב
Amsterdam RAI

ונתן את הסט הכי טוב (לדעתי) שהוא נתן אי פעם

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel