|
|
| DJ Alex E. |
| quote: | Originally posted by Rising
אחי...
דחוף תקטע הזה....עמוק עמוק לתחת! |
קודם כל בלי ליכלוכים
דבר שני,אני מבין על מה התלונה פה
והאמת?אני מרגיש אותו דבר
כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש.
וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים
אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם
ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק.
אין מה לעשות,זה פשוט פוגע בערך של הטראק
זה כאילו שפוגעים בכבוד שלו
ובכבוד שלנו בתור אנשים שאוהבים את זה
זה כמו לערבב בשר וחלב(לשומרי המסורת שבינכם):זה פשוט אסור ולא הולך ביחד.
זה כאילו שמערבבים משהו טהור(טראנס) עם משהו מזוהם(מסחרי)וזה באמת מעצבן
רוצים לדעת למה?
לא יודע מה איתכם אבל זאת ההרגשה שלי
ההרגשה שלי היא,שכשמנגנים קטע כמו atrc
ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס
אותו יחס מהדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאבריל&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
וזה כאילו שהם יגידו שאין הבדל בין הדברים
ותגידו שזה לא מעצבן!!!:whip:
לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן
חוסר ההבחנה הזה של הקהל בין משהו טוב למשהו מטונף פשוט מעצבן אותי |
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
קודם כל בלי ליכלוכים
והאמת?אני מרגיש אותו דבר
כי אפשר להגיד שיש בעינינו מן 'הילה' כזאת סביב המוסיקה שאנחנו שומעים.כמו סביב משהו קדוש.
וכששומעים דיג'יי טוב מנגן את המוסיקה הזאת יחד עם עוד טראקים טובים אז סבבה לנו ואנחנו נהנים
אבל כשאיזה פלצן, שהדבר הכי קרוב לטראנס שהוא שמע בחיים שלו היה סקוטר,מנגן לך קטעים איכותיים שאתה אוהב,זה מוריד מהערך שלהם
ברגע שאיזה פלצן מנגן את המוסיקה הזאת,זה כאילו פוגע ב'הילה' הזאת שדיברתי עליה מקודם.במיוחד אם הוא שם לך אחרי זה את 'יצירת האומנות' האחרונה של מילק אינק.
רוצים לדעת למה?
ביחד עם זבל מסחרי,זה נותן הרגשה כאילו שהחרא המסחרי והקטעים האיכותיים מקבלים אותו יחס
אותו יחס והדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאברילא&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
לא יודע מה איתכם,אבל אותי מעצבן לראות איזה כמה ערסים חסרי אינטליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוסיקה רוקדים לצלילי טייסטו בלי בכלל להבין את ההבדל בין מה שהם שומעים ברגע זה לבין הזבל שנוגן לפני כן
זה נורא נחמד להעלות את הבעיות פה...
אבל אלקס מה הפתרון?
פשוט שאותם די גיים שאני מסכים שהם פשוט לא אוהבים את המוזיקה שאנחנו אוהבים ינגנו רק זבל מסחרי?
טוב שמפעם לפעם יוצא לאיזה קטע אהוב להתמסחר במציאות הקשה של הסצינה פה...
הרי אם תרצה לקרב מישהו חדש לטראנס
מה תשמיע לו?
קטעים שהוא לא מכיר בכלל בפעם הראשונה? סביר להניח שזה לא יעבוד ברוב המקרים
מילק אינק? זה בטח לא יגרום לך להרגיש טוב ולו זה עלול לגרום להתקע לפרק זמן בלתי ידוע על סגנון הגאנק דאנס כמו שאני קורא לו
משתוכל להשמיע לו זה קטעים כמו
as the rush comes
love comes again
ועוד ומשם בעזרת ההבנה המיזיקלית שיש לך להתחיל להשמיע לו קטעים שלא התמסחרו והם דומים בסגנונם לקטעים שהוא באמת אהב...
ואין כמו לנסות להוסיף קוריוזים בתאור
(אני הדלקתי את חבר שלי על deepsky - talk like a stranger ע"י ציון העובדה שזה קטע חדש שבו משולבת הווקאליסטית ששרה ב
as the rush comes)
קיצר...
במצבנו השילוב הזה הוא לא איזשהו גל חדש של הכרה בסצינת הטראנס והפיכת ארץ הקודש לאומה שוחרת מועדונים שמנגנים בעיקר האוס וטראנס.
זה בסה"כ נסיון להוסיף מדי פעם קטעים מגזרת הטראנס כדי להצדיק את הכותרת הבלתי מחייבת שעומדת לפני די גיים רבים במסיבות חיילים ולא רק בהן בארצנו
"אמ טי וי דאנס האוס היפ הופ ולהיטים"
כאילו שלהיטים זה סגנון...פחחח
שיכתבו רק להיטים זה תמיד משגע אותי אבל שיהיה...כל עוד החממה ממלא את שעריו בהמוני מבלים אני ואתם יכולים להמשיך לכתוב והמנהלים שלהם יכולים להמשיך לצחוק כל הדרך אל הבנק
מי אידיוט מספיק כדי לשנות נוסחה מנצחת? |
|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by DJ Alex E.
קודם כל בלי ליכלוכים
והאמת?אני מרגיש אותו דבר
רוצים לדעת למה?
אותו יחס מהדיג'יי ואותו יחס מהקהל
זה כאילו שהם אומרים"לאסגו וגאבריל&דרזדן הם אותו דבר ויוצרים באותה רמה".כי הקהל מגיב לטראק איכותי בדיוק כמו שהוא מגיב לכל זבל מסחרי אחר ששמים
סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...
ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה... |
|
|
| KosmiK-G8 |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...
ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה... |
אחלה פוסט שגיא!
רק דבר אחד...
אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים...
חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים
אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה....
אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס..
אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב... |
|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by KosmiK-G8
אחלה פוסט שגיא!
רק דבר אחד...
אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים...
חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים
אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה....
אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס..
אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב... |
גם אני רקדתי בלי הכרה בטייסטו למשל והגבתי במונחים מפגרים כמו חזק, בן זונה וכאלה ואני לא ערס, או שכן??... בכלל להגדיר מוזיקה זה דבר דבילי, כל אחד רואה את זה אחרת... וקשה לך לתאר ממה התרגשת כל כך או משהו כזה, לך תסביר למישהו שהטראק ממש טוב כי הסאונד שהאפקט החדש שיש בטראק בשילוב עם המלודיה המלנכולית (למדתי את המלה הזאת לפני חודש :) ) עושה ניגוד עם הקצב המונוטוני בטראק... לא עדיף פשוט להגיד "קטע חזק..." ? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|