return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 
טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!

Rising
quote:
Originally posted by Vortex_SA
סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...

ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה...

מסכים איתך ב-100 אחוז!

quote:
Originally posted by Vortex_SA
גם אני רקדתי בלי הכרה בטייסטו למשל והגבתי במונחים מפגרים כמו חזק, בן זונה וכאלה ואני לא ערס, או שכן??... בכלל להגדיר מוזיקה זה דבר דבילי, כל אחד רואה את זה אחרת... וקשה לך לתאר ממה התרגשת כל כך או משהו כזה, לך תסביר למישהו שהטראק ממש טוב כי הסאונד שהאפקט החדש שיש בטראק בשילוב עם המלודיה המלנכולית (למדתי את המלה הזאת לפני חודש :) ) עושה ניגוד עם הקצב המונוטוני בטראק... לא עדיף פשוט להגיד "קטע חזק..." ?

אני דוגל בשיטה שלהגיד לקטע שהוא חזק ובן זונה...
זאת הגדולה במוזיקה.. וזה אפילו כיף.. ותאכלס מי שמתאר לי קטע כמו בחלק האחרון של הפוסט שלך אני שולח לו שפריץ לפנים..
KosmiK-G8
quote:
Originally posted by Rising
ותאכלס מי שמתאר לי קטע כמו בחלק האחרון של הפוסט שלך אני שולח לו שפריץ לפנים..

עופר ניסים כבר בדרך אליך כדי לתאר לך קטע חדש שהוא עשה באותה צורה ששגיא תיאר פה..
Rising
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
עופר ניסים כבר בדרך אליך כדי לתאר לך קטע חדש שהוא עשה באותה צורה ששגיא תיאר פה..

אילן.. אתה לא מעודכן בסלנג של ימינו...

שפריץ = כאפה!
KosmiK-G8
quote:
Originally posted by Rising
אילן.. אתה לא מעודכן בסלנג של ימינו...

שפריץ = כאפה!

אורן זה לא אני שלא מעודכן
זה עופר ניסים...

הוא כבר הגיע אליך תגיד?
Rising
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
אורן זה לא אני שלא מעודכן
זה עופר ניסים...

הוא כבר הגיע אליך תגיד?

עוד לא....שהוא יגיע אני יוכל לשלוח אותו אלייך?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel