return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 
טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!

DJ Alex E.
quote:
Originally posted by KosmiK-G8
אחלה פוסט שגיא!

רק דבר אחד...
אני מבין נראה לי את אלקס כשהוא אומר ערסים...
חבל שהוא הדביק על כולם תווית אבל כנראה שהוא מגדיר בצורה שונה ממך את המונח ערסים
אני מאמין שהוא מתכוון לאנשים שרוקדים בלי הכרה מתפרעים ממוזיקה שהם בכלל שמעו עכשיו לראשונה ולמען האמת אם תשמיע להם את זה סתם ככה הם יגיבו בכל מיני מונחים שטוחים כמו "חזק" או סתם לא יאהבו את הקטע שהם יכולים להשתגע יותר ממני לפחות כלפי חוץ כשזה ינוגן במסיבה....
אני לא אוהב לראות את זה גם אלקס..
אבל מה לעשות אם זה עושה להם טוב אז סבבה...כל אחד ומשהוא אוהב...

כן זה בערך מהש התכוונתי
ושגיא חלאס להיתפס לכל מילה!אתה נתפס למילה אחת ועושה סיפור שלם סביבה
מה הקטע?
וסבבה הגישה שלך למוסיקה היא כזאת אבל שלי אחרת ואני רואה את המוסיקה הזאת כמשהו שהוא הרבה מעל למוסיקה מסחרית וזה מעצבן אותי שמטנפים אותה במסיבות 'להיטים'.זה באמת אולי פסיכולוגי אבל זאת דעתי ולא משנה מה יקרה,אני לא אוכל לקבל את זה שאיזה דיג'יי בוזיווזי ינגן את דיפסקיי
Vortex_SA
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
כן זה בערך מהש התכוונתי
ושגיא חלאס להיתפס לכל מילה!אתה נתפס למילה אחת ועושה סיפור שלם סביבה
מה הקטע?
וסבבה הגישה שלך למוסיקה היא כזאת אבל שלי אחרת ואני רואה את המוסיקה הזאת כמשהו שהוא הרבה מעל למוסיקה מסחרית וזה מעצבן אותי שמטנפים אותה במסיבות 'להיטים'.זה באמת אולי פסיכולוגי אבל זאת דעתי ולא משנה מה יקרה,אני לא אוכל לקבל את זה שאיזה דיג'יי בוזיווזי ינגן את דיפסקיי

בוא אני יגיד לך מה הקטע, הקטע הוא שלא מפריע לי שהתפיסה שלך היא שהמוזיקה הזאת היא כאילו חלק ממך וזה כל כך מפריע לך שדיג'יי עלוב מנגן אותה יחד עם דברים מסחריים, זה ממש לא מפריע לי, זה התפיסה שלך וזה סבבה, אני כן ינסה להראות לך את הנקודת מבט שלי ואיפה שאני חושב שאתה מסתכל קצת עקום על העולם, אתה יכול לקבל את זה ואתה יכול לא לקבל את זה... זה בסדר, אבל כשאתה מתחיל לרדת על אנשים (ערסים) שנהנים ורוקדים למוזיקה במסיבה ולטענתך אין להם "הבנה" וכאלה, זה מפריע לי... בעיקר כי גם אני משתגע במסיבות גם אם יש דברים שאני לא מכיר...

חוץ מזה אם רק משפט אחד מעניין אותי בפוסט שלך וכל השאר לא אז אני צריך להגיב להכל??
DJ Alex E.
אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה

יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים
לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות
אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה
אמרתי פשוט שאני שונא ערסים
ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח

יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה
princess cc
לא הבנתי מה הבעיה?
להפך... אם משמיעים טראקים טובים ברדיו או במסיבות אדרבא
זה רק מגביר ת'מודעות של האנשים ואולי
כשהרבה יתחילו לאהוב את זה הסצינה בארץ תתפתח...
כמו בהולנד שמישהו הזכיר אותה כאן
ולי אישית ממש לא מפריע אם טראקים מושמעים יותר מידי זה לא מוריד לי ת'חשק לשמוע אותם...
כמו as the rush come או love comes again
עדיין נהנית לשמוע אותם...
שורה תחתונה צאו מזה! זה שאתם חיים רק ת'מוסיקה הזו
לא אומר שאסור לאנשים אחרים שלא מכורים לטראנס לשמוע את זה!!!!
ראסמי שחר זה ילדותי אחוש לחשוב ככה ועוד לפתוח על זה טרד...
נו באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by DJ Alex E.
אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה

יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים
לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות
אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה
אמרתי פשוט שאני שונא ערסים
ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח

יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה

אז רגע, מה שאתה אומר בעצם.....
זה שמוסיקה אלקטרונית איכותית צריכה להתנגן אך ורק ע"י די ג'ייז תותחים ברמה עולמית, אך ורק במועדונים גדולים בעולם, וירקדו אליה אך ורק אשכנזים יפים עם תואר ראשון במוסיקה אלקטרונית איכותית?
והם חייבים לדעת להבדיל בין טראק איכותי לבין מסחרה?

אז לפי מה שאתה אומר, בעצם, כמעט לאף אחד בארץ אין בכלל את הזכות ללכת למועדון, וכמעט לאף די ג'יי בארץ אין את הזכות לנגן מוסיקה נורמלית...

אז מה הפיתרון? שכל הדי ג'ייז ימשיכו לנגן רק מסחרה, ולא ינגנו מוסיקה איכותית בכלל?
ובכל כניסה למועדון להציב כיתה שבה כל מי שרוצה להיכנס למועדון יצתרך לעבור מבחן פסיכוטכני, ומבחן במוסיקה אלקטרונית??
מה זה השטויות האלה???

תפסיקו להיות כאלה פלצפניים!!! מאיפה קיבלתם את הגישה הזאת שאתם כל כך תופסים מעצמכם???
נכון, אנחנו שומעים דברים יותר איכותיים מאחרים, ואנחנו לועגים לאנשים ששומעים מסחרה וזבל, אבל להגיד שזה לא בסדר שמישהו ששומע מסחרה ירקוד למוסיקה איכותית, וזה לא בסדר שדי ג'יי שמנגן מסחרה ינגן גם מוסיקה איכותית!?!?!? זה כבר ממש מוגזם!

כמו ששגיא אמר, אהבה למוסיקה זה רגש. לא צריך להבין במוסיקה טובה כדי ליהנות ממנה. צריך פשוט להרגיש.....
וחבל שאתם עושים כזאת סלקציה לגבי לאיזה טראק לרקוד ולאיזה לא לרקוד, ולמי מותר לרקוד ולמי לא, ולמי מותר לנגן ולמי לא..... כי זה סתם משבית לכם את השמחה ואת ההנאה.....

פשוט לכו, ותיהנו! מה אתם שמים זין!?!?!?!!?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel