return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 
Accomodations

Piotro
quote:
Originally posted by Maciej
Dzieki, zobaczymy, jak na razie to nie zabardzo mi idzie dogadac sie po Niemecku...Ale chyba jak tam po zyje przez pare miesecy to bede musial :P

Niemiecki nie jest trudny. Jak bedzies musial gadacz po niemiecku to sie bardzo szybko na uczys... Ja po Polsku juz nie umnie piszac :rolleyes:

quote:
Originally posted by DJ NGE
hej piotro... nie wiedzialem ze umiesz mowic po polsku!

hehe... a ja nie wiedzialem ze ty tez mowic po polsku! ;) Jak dlugo juz mieszaksz w Germany? :toothless

Ja musze wieczej piszac po polsku... wszystko zapomialem
dEEkAy
zyczę móc rozumiec co crap :p
DJ NGE
quote:
Originally posted by Piotro
Niemiecki nie jest trudny. Jak bedzies musial gadacz po niemiecku to sie bardzo szybko na uczys... Ja po Polsku juz nie umnie piszac :rolleyes:

widac, bo to sie pisze "pisac" :p :toothless

quote:
hehe... a ja nie wiedzialem ze ty tez mowic po polsku! ;) Jak dlugo juz mieszaksz w Germany? :toothless

Ja musze wieczej piszac po polsku... wszystko zapomialem

ja mieszkam od poczatku w niemczech, ale moje rodzice sa z polski i moj brat tez tam sie urodzil. moja mama jest z warszawy a moj tata z zielonej gory.

ja sie pisanie po polsku jakies 8 lat temu sam nauczylem... jak bym byl czesciej w gadu gadu (taki polski icq) i bym tam gadal z cousynkami i z cousynami to bym to teraz mogl szybciej pisac... ;)

a jak u ciebie? jak dlugo juz w niemczech?
TomVetch
Hmmm...hab wohl gestern doch zuviel gesoffen...irgendwie sind hier alle Buchstaben so komisch verdreht... :rolleyes: :toothless
Piotro
quote:
Originally posted by DJ NGE
a jak u ciebie? jak dlugo juz w niemczech?

Ja mieszkam od 1988 w Berline. Mialem 8 lat jak wyjechalem do Berlina. Mieszkam tam kolo Slupska, takie male gniazdo :toothless

Na gadu gadu tez pare razy bylem, ale nie mam teraz czasu na to ;) No, ale bede chyba musial wieczej pisac po polsku. Hehe, spam po Polsku :crazy: :tongue3

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Germany