return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 
צילצולים לפלאפון

taltul
אז ככה יש לי אינטרנט ואתמול ניסיתי כמה פעמים להוריד את הקבצים...עכשיו הקטע שאני יכול להיכנס לאתר ולראות את הקבצים והכל אבל כשאני לוחץ על שם קובץ מסויים הוא מנסה לפץוח ובסוף אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח את העמוד...

קיצר הפיתרון בישבילי הוא כנראה כבל עכשיו עולה שאלה נוספת איפה אני יכול להשיג דבר כזה וכמה בערך זה יעלה לי....
ronsh
quote:
Originally posted by taltul
אז ככה יש לי אינטרנט ואתמול ניסיתי כמה פעמים להוריד את הקבצים...עכשיו הקטע שאני יכול להיכנס לאתר ולראות את הקבצים והכל אבל כשאני לוחץ על שם קובץ מסויים הוא מנסה לפץוח ובסוף אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח את העמוד...

קיצר הפיתרון בישבילי הוא כנראה כבל עכשיו עולה שאלה נוספת איפה אני יכול להשיג דבר כזה וכמה בערך זה יעלה לי....

פעם ביררתי וזה עולה פול כסף
-CosmicFire-
quote:
Originally posted by taltul

הקבצים הם מידי
אתה צריך
MMF
Eitan E
quote:
Originally posted by -CosmicFire-
הקבצים הם מידי
אתה צריך
MMF

מה ההבדל בינהם?
ואיזה מכשירים יכולים לנגן
mmf?
ADiSH
אני פשוט שולח את הלינק דרך האיסיקיו

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel