|
|
| Gil Shwarts |
זה אולי נכון כל מה שנאמר כאן על רוב הארץ אבל אם תגיעו לאילת או ים המלח
אתם תבינו שרק הצפון ככה...
אילת וים המלח הם המקומות הכי מעודכנים שיש מבחינת מוזיקה אלקטרונית.
דבר נוסף הוא שהארץ מחולקת לאיזורים, וכך גם המוזיקה בישראל
לדוגמא
צפון הארץ עד ירושלים, אוהבים יותר דיפ האוס וטראנס מלודי
ירושלים ודרומה אוהבים יותר פסיכודאלי וכמה שיותר חריטות לפנים ולמוח
אילת וים המלח... אלה האיזורים של "חו"ל"...וזה דיי ברור. |
|
|
| dj alonzo |
| נכון, גיל, אני מסכים איתך... אבל כשמסתכלים על הסצינה הישראלית כללית.. אז יש לנו סצינה מאוד לא חדשנית ומפותחת.. והבעיה זה שרוב הקהל הישראלי גם לא רוצה להתחדש.. הוא לא רוצה ללמוד ולהתפתח, הוא סגור בבועה שלו ולא שם לב שהכל מסביב משתנה.. |
|
|
| Dj-2TaLL |
OK
קראתי חזרתי והתעדכנתי...
קודם כל
| quote: |
בגלל זה גם אין לי הערכה לדי ג'יים שנכנסים לסצינה בשביל לעשות כסף, שלא אכפת להם מהקהל שכל מה שאכפת להם זה שישלמו להם בסוף ההופעה... די ג'יי כזה יכול להיות עם הכי הרבה כישרון ויכולת בעולם והוא עדיין יקבל ממני פחות כבוד מאשר די ג'יי עם חצי מהכשרון והיכולת שלו שנכנס לסצינה מתוך אהבה למוזיקה.
|
בהחלט יפה אמרת ואני מסכים איתך!!!
| quote: |
הייתי רוצה שהטראנס בארץ יהיה סגנון אנדרגראונד, שרק מי שבאמת אוהב אותו ומבין אותו יבוא למסיבות שלו.. ולא כל אחד ששמע שהולכת להיות מסיבה ויהיה מגניב כי כולם יהיו שם.. ברגע שזה יקרה אז נוכל לבנות סצינה כמו שצריך.
|
גם לזה אני מסכים ואולי זה יהיה תנאי הקבלה לרייב הדמיוני שתכננו;)
בקטע של האיזורים הייתי בטוח שבדרום(באר שבע) הם יותר בטראנסים למה הגעתי בטעות לאיזה דיג'י מבארשבע והוא אמר לי שהוא מתקלט טראנס
זה לא אומר כלום אבל זה הרושם שקיבלתי בכל מקרה...
:) |
|
|
| Dj-2TaLL |
| quote: | | והבעיה זה שרוב הקהל הישראלי גם לא רוצה להתחדש.. הוא לא רוצה ללמוד ולהתפתח, הוא סגור בבועה שלו ולא שם לב שהכל מסביב משתנה.. |
תגיד יש מצב שהקהל הישראלי לא מכיר אלטרנטיבה אחרת?
ולכן הוא לא מתפתח?
למה אני יודע שיש די הרבה חברים שלי שהם "בורים" בנושא הזה ואני בספק אם הם יודעים מהו פרוגרסיב (לו דווקא:)) הם רק יודעים את השם הזה כי אני כל הזמן אומר אותו...
|
|
| dj alonzo |
| quote: | Originally posted by Dj-2TaLL
OK
קראתי חזרתי והתעדכנתי...
קודם כל
בהחלט יפה אמרת ואני מסכים איתך!!!
גם לזה אני מסכים ואולי זה יהיה תנאי הקבלה לרייב הדמיוני שתכננו;)
בקטע של האיזורים הייתי בטוח שבדרום(באר שבע) הם יותר בטראנסים למה הגעתי בטעות לאיזה דיג'י מבארשבע והוא אמר לי שהוא מתקלט טראנס
זה לא אומר כלום אבל זה הרושם שקיבלתי בכל מקרה...
as they say, Great minds think alike! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|