return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 
(!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב

Dj-2TaLL
dj-energy
שמע אחי שאתה צודק אתה צודק...
:):):):)
אני נכנסתי חזק לקטע של הפרוגרסיב ואולי מנסה לשנכע אנשים להכנס גם בשביל שיאהבו את זה ואז יהיה יותר נפוץ בארץ...
אני פשוט משתגע מזה שאני בא לחנות דיסקים ואין שם שום פרוגרסיב...
פרט למרקו וי (חזק ביותר אבל ישן ויש לי אותו) ואלה גוטמן שגם חזק והורדתי את כל השירים שם, מה שלא היה לי כבר :)
ועוד מקרה: אני מבקש מהמוכר אם יש משהו פרוגרסיב חזק סטייל מרקו וי הוא נותו לי לשמוע את מג'יק 7!!! שערוריה!!!
:):):)
ואללה עוד דבר...
זה הפעם השניה שקורה שאני מפרסם משהו מתיחס למה שפרסמו לפני ואז אני רואה שעוד מישהו פרסם ואז יש שתי הודאות שלי אחת אחרי השניה...
:)
אני בהחלט מסכים איתך בקטע של ברטז!!!
און דה מוב חזק ביותר וידעתי בזמנו שהוא יתפוס פה אז בכוונה נמנעתי מלשמוע אותו בשביל להנות ממנו לאורך זמן כי ידעתי שישמיעו אותו מלאאא וכך אכן היה...
:):):):):):):)
Trance man
לא אמרתי שאפליפטינג מת או משהו..אבל הצד המסחרי שלו כבר מעצבן..באמת כל היוצרים המסחריים עובדים לפי נוסחה..

כל הטרקים של
cosmic gate
נשמעים אותו דבר (חוץ מ"מלט טו דה אושן" שזה באמת טרק חמוד)

barthezz
מסחרי בטירוף!

green court
טובים..אבל הם לא מקוריים בכלל..כל הטראקים שלהם נשמעים אותו הדבר (למרות שיש יוצאים מן הכלל במקרה הזה!)

מוזיקה מסחרית זאתמוזיקה שעושים לא בגלל אהבה למוזיקה, אלא בגלל שפשוט רוצים להוציא עוד להיט..
follow up
ולהוציא 10 טרקים שנשמעים אותו דבר מסביר את זה..
יש מבין? :)

קח למשל את
push..
אתה שומע איזשהו דימיון ענקי בין
the legacy, the anthem, 'till we meet again, strange world
?

עכשיו..קח את
cosmic gate
.......
DJ-Energy
אחי.... אתה יודע שאני מבין אותך שאתה בקטע של פרוגרסיב והכל
אבל אני מצטער מאוד, אתה לא יכול לבא עכשיו ולהתחיל להגיד של שקלאב זה משעמם כי יש לכל השירים אותו פתיחה אמצע וסוף!!!!!

זה ממש לא נכון!!!!, וזה לא הגיוני
ואני מבטיח לך ש99.9 % יסכימו איתי בעניין הזה
Dj-2TaLL
לא אחי
אני לא אומר את זה בכלל!!!
אל תבין אותי לא נכון...
אני עוד בהתחלה הייתי מכור לקלאב טראנס וחשבתי שפרוגרסיב זה גם משעמם...
אני פשוט אומר שהשירים החדשים שיוצאים הם לא מה שהיו פעם...
לא יודע מה להגיד לך

זה פשוט לא מושך אותי כמו פעם...
:)
dj alonzo
quote:
Originally posted by Dj-2TaLL
תראה...
קלאב-טראנס הוא לא סתם משעמם...
כולם אותו דבר...
ואני מניאק אם לא!!!
הכול עובד לפי נוסחא...
עכשיו אמן לא מתאמץ בכלל הוא ממציא מנגינה פשוטה מדביק עליה את הנוסחא
והופ יש שיר חדש...
--------------------------------------------------------------------
נוסחאת הקלאב-טראנס:
0.00 - תופים פתיחה
0.30 - נכנס הבאס
0.55 - סגירת מעבר מהשיר הקודם
2.00 - התפרצות + התחלת סטרינגים
2.30-3.00 - מנגינה מתחילה + עלייה
ואחרי זה יש מנגינה + תופים בום בום בום בום עוד סבב של מה שכתוב למעלה
ונגמר השיר...
---------------------------------------------------------------------
קחו בחשבון שיש שירים שונים בעלי קצב שונה לכן הזמנים לא מדויקים בול אבל זה פחות או יותר הנוסחא של קלאב טראנס...
יש כמה יוצאי דופן אולי אבל זה לדעתי סיבת מיאוס הקלאב טראנס על הקהל...

החסרתי משהו?:):):):)

אתה נשמע כמו אבא שלי... "כל הקלאב טראנס אותו הדבר"..... אין שני דברים שהם אותו הדבר!!!
יש דברים דומים, ובגלל זה הם נכנסים לאותה קטגוריה.. אם כל דבר היה שונה לגמרי מדבר אחר אז היו לנו מיליון קטגוריות.... מה שעושה שני שירים קלאב טראנס זה המאפיינים של הקלאב טראנס שיש בשניהם, בדיוק כמו שמה שעושה שני שירים פרוגרסיביים זה שלשניהם יש מאפיינים פרוגרסיביים..... זה כמו שמישהו יבוא אליך ויגיד שכל הפרוגרסיב אותו דבר או שכל האפליפטינג אותו הדבר.. אין כזה דבר אותו הדבר!!!

ובקשר לטראקים מסחריים.. יש גם טראקים מסחריים שמאוד אהבתי זה שזה מסחרי זה לא אומר שזה לא טוב.. זה רק אומר שזה נעשה עם מעט או בלי רגש, שזה נעשה בשביל לעשות כסף.. בדיוק כמו פופ, יש גם שירי פופ נחמדים אבל הרוב גרועים.. ככה זה עם כל סוגי המוזיקה המסחרית, לא משנה אם זה טראנס, האוס, פופ או רוק..

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel